Manžel mi narážel na moji postavu.

Anonymní
24.9.22 16:41

Manžel mi narážel na moji postavu.

Krásný den, dneska jsem dala před manželem navrh že by jsme mohli zítra na bazén i se synem a šla jsem si vyzkoušet plavky a vždy jsem se šla ukázat manželovi no a vylezlo z něho že jsem “tlusta” do plavek. Říká vám tohle taky váš manžel? prosim anonym

Příspěvek upraven 24.09.22 v 16:56

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21866
24.9.22 16:47

Tak snad sama víš, jak vypadáš? Pokud jsi opravdu tlustá, tak co změní to, když ti to nikdo z okolí nebude říkat, přestaneš být tím pádem tlustá?
Pokud vypadáš pěkně a tvůj manžel je buran, co si honí ego, tak to je druhá možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33663
24.9.22 16:48
@Anonymní píše:
Krásný den, dneska jsem dala před manželem navrh že by jsme mohli zítra na bazén i se synem a šla jsem si vyzkoušet plavky a vždy jsem se šla ukázat manželovi no a vylezlo z něho že jsem “tlusta” do plavek. Říká vám tohle taky váš manžel? prosim anonym

Ne, neříká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.9.22 16:48

Dej fotku, uděláme reálný posudek.

• Citovat
  • Upravit
76727
24.9.22 16:51
@Janli píše:
Dej fotku, uděláme reálný posudek.

ano, ano, fotku

@Anonymní píše:
Krásný den, dneska jsem dala před manželem navrh že by jsme mohli zítra na bazén i se synem a šla jsem si vyzkoušet plavky a vždy jsem se šla ukázat manželovi no a vylezlo z něho že jsem “tlusta” do plavek. Říká vám tohle taky váš manžel? prosim anonym
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13215
24.9.22 16:54
@Anonymní píše:

A jsi?
Ne neříká, protože tlustá nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.22 16:56
  • Citovat
  • Upravit
13215
24.9.22 16:58

Posílám :srdce: za odvahu. Štíhlá nejsi, ale to víš sama. Manžel je netaktní, ale je upřímný a nelže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
24.9.22 17:04

Asi by to manžel neměl vyjadřovat tak tvrdě, ale není nic špatného na tom, pokud jeden partner naznačí druhému, že už má nadváhu, a mohl by s tím něco začít dělat. Taky manželovi občas říkám, že má už dost velké břicho a že mu to daleko víc slušelo, když měl o 20 kg méně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
24.9.22 17:05

No ale žádná tragédie to není! Máš tvary, pokud budes chtit, shodis pár kilo a budeš štíhlá…
Nezlob se, ale je to vůl, nemusí to říkat, buran.
Muj mi nic hezkého na vzhled nikdy nic neřekne, nesnáším ho za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21866
24.9.22 17:07

Ale tvá postava není důvod, aby jsi nešla s dítětem plavat. Však nejdeš na soutěž miss. Jdeš na bazén plavat, oni tam všichni taky nebudou mít dokonalá těla.
Máš vhodné plavky, lahodící tvé postavě?
Jinak v tom nevidím problem, proč by jsi nemohla jít na bazén. Manžel předpokladám vyhrává každým rokem Mr. world a půjde tedy s dítětem na bazén on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
24.9.22 17:08

Já byla tlustá jen na konci těhotenství, ale to jsem plavat nechodila a asi by bylo neetické, kdyby mi manžel předhazoval tloušťku v těhotenství :nevim: podle fotky štíhlá opravdu nejsi a manžel k tobě byl upřímný. Možná mohl použít “oplácaná”, ale to by to asi nevylepšil. Pokud jsi spokojená se svou postavou, tak to neřeš. Pokud ne, aspoň je to pro tebe impuls něco změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12929
24.9.22 17:18

Tak štíhlá nejsi, ale rozhodně mi to nepřipadá jako postava, se kterou by se člověk musel zavřít doma a neoblékat plavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56113
24.9.22 17:19

Kolik ti je? Hybeš se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
24.9.22 17:21
@Anonymní píše: