Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak snad sama víš, jak vypadáš? Pokud jsi opravdu tlustá, tak co změní to, když ti to nikdo z okolí nebude říkat, přestaneš být tím pádem tlustá?
Pokud vypadáš pěkně a tvůj manžel je buran, co si honí ego, tak to je druhá možnost.
@Anonymní píše:
Krásný den, dneska jsem dala před manželem navrh že by jsme mohli zítra na bazén i se synem a šla jsem si vyzkoušet plavky a vždy jsem se šla ukázat manželovi no a vylezlo z něho že jsem “tlusta” do plavek. Říká vám tohle taky váš manžel? prosim anonym
Ne, neříká.
@Janli píše:
Dej fotku, uděláme reálný posudek.
ano, ano, fotku
@Anonymní píše:
Krásný den, dneska jsem dala před manželem navrh že by jsme mohli zítra na bazén i se synem a šla jsem si vyzkoušet plavky a vždy jsem se šla ukázat manželovi no a vylezlo z něho že jsem “tlusta” do plavek. Říká vám tohle taky váš manžel? prosim anonym
@Anonymní píše:
A jsi?
Ne neříká, protože tlustá nejsem.
Posílám
za odvahu. Štíhlá nejsi, ale to víš sama. Manžel je netaktní, ale je upřímný a nelže.
Asi by to manžel neměl vyjadřovat tak tvrdě, ale není nic špatného na tom, pokud jeden partner naznačí druhému, že už má nadváhu, a mohl by s tím něco začít dělat. Taky manželovi občas říkám, že má už dost velké břicho a že mu to daleko víc slušelo, když měl o 20 kg méně ![]()
No ale žádná tragédie to není! Máš tvary, pokud budes chtit, shodis pár kilo a budeš štíhlá…
Nezlob se, ale je to vůl, nemusí to říkat, buran.
Muj mi nic hezkého na vzhled nikdy nic neřekne, nesnáším ho za to
Ale tvá postava není důvod, aby jsi nešla s dítětem plavat. Však nejdeš na soutěž miss. Jdeš na bazén plavat, oni tam všichni taky nebudou mít dokonalá těla.
Máš vhodné plavky, lahodící tvé postavě?
Jinak v tom nevidím problem, proč by jsi nemohla jít na bazén. Manžel předpokladám vyhrává každým rokem Mr. world a půjde tedy s dítětem na bazén on.
Já byla tlustá jen na konci těhotenství, ale to jsem plavat nechodila a asi by bylo neetické, kdyby mi manžel předhazoval tloušťku v těhotenství
podle fotky štíhlá opravdu nejsi a manžel k tobě byl upřímný. Možná mohl použít “oplácaná”, ale to by to asi nevylepšil. Pokud jsi spokojená se svou postavou, tak to neřeš. Pokud ne, aspoň je to pro tebe impuls něco změnit.
Tak štíhlá nejsi, ale rozhodně mi to nepřipadá jako postava, se kterou by se člověk musel zavřít doma a neoblékat plavky.
Příspěvek upraven 24.09.22 v 16:56