Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Karamba2020 píše:
A to on tě předtím snad nevídal nahou nebo v prádle, že ho to tak překvapilo?já v tom jeho konstatování teda nevidím to, co mnohé přispěvatelky, tedy že bys neměla jít plavat, takhle to podle mě myšleno nebylo
Já v tom příspěvku taky nevidím nic, že by jí zakazoval jít plavat. Ona se před něj postavila v plavkách a chtěla slyšet jeho názor. Tak jí ho řekl ![]()
A ty plavky ti jsou? Nejsou ti malé?
Můj má luxusní postavu, ani gram tuku. Svaly všude i pekáč buchet na břichu. Já přesný opak a nikdy mi nic neřekl.
@Karamba2020 no viděl mne v prádle, ale nikdy mi to takhle neřekl je sice pravda že mám teď tři kila nahoru, ale to není tolik poznat
No a probíhalo to tak že mi nešli vzadu zapnout tak jsem šla za manželem a on mi je zapl a já se otočila a on na mne “jsi nějaká tlustejsi než drive”
@Anonymní píše:
No a probíhalo to tak že mi nešli vzadu zapnout tak jsem šla za manželem a on mi je zapl a já se otočila a on na mne “jsi nějaká tlustejsi než drive”
Tak asi jen konstatoval, že si všiml, že jsi přibrala ty 3 kila. Neřekl ti přece nic hrozného ![]()
@Anonymní píše:
@Thomassss no, ale řekl to tónem že jsem opravdu tlusta
Já moc nechápu, o co ti jde. Tak mu řekni, že si příště nepřeješ, aby komentoval tvou postavu ![]()
@Anonymní píše:
Dík, že jsi to objasnila
. A jak s tím naložíš?
Děkujeme za objasnění. Tak mu asi připadá, že jsi přibrala….je nepříjemné to slyšet, na druhou stranu to muže být motivace pro zhubnutí par kil
![]()
@Magical-eyes no moc nevím, nevím úplně co tím chtěl říct jako že vážím víc než on, nebo ze jsem přibrala
@Anonymní píše:
@Magical-eyes no moc nevím, nevím úplně co tím chtěl říct jako že vážím víc než on, nebo ze jsem přibrala
A ty sama se cítíš jak? Vadí ti, že přibíráš nebo ti to nevadí?
No, tak mě chlap řekl jednou, když jsem měla 68 kilo, že jsem macatá, ale hezky macatá, tak to bylo fajn a zhubla sem rychle. Naopak já mu poslední dobou říkám, že je opravdu hubený, což je, přidává mu to věk a je to opravdu nepěkný. Ale cítí se tak prý době tak ok
@Anonymní píše:
No ale takto to vyznívá úplně jinak.
A proč sis vůbec ty plavky zkoušela? Jako jestli je oblečeš?
A ty jsi se svojí postavou spokojená?