Manžel mi narážel na moji postavu.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3958
25.9.22 08:15
@Karamba2020 píše:
A to on tě předtím snad nevídal nahou nebo v prádle, že ho to tak překvapilo?já v tom jeho konstatování teda nevidím to, co mnohé přispěvatelky, tedy že bys neměla jít plavat, takhle to podle mě myšleno nebylo

Já v tom příspěvku taky nevidím nic, že by jí zakazoval jít plavat. Ona se před něj postavila v plavkách a chtěla slyšet jeho názor. Tak jí ho řekl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
25.9.22 08:20

A ty plavky ti jsou? Nejsou ti malé?

Můj má luxusní postavu, ani gram tuku. Svaly všude i pekáč buchet na břichu. Já přesný opak a nikdy mi nic neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.22 08:31

@Karamba2020 no viděl mne v prádle, ale nikdy mi to takhle neřekl je sice pravda že mám teď tři kila nahoru, ale to není tolik poznat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.22 08:36

@debra.morgan plavky mi jsou, jen možná trochu uplejší než dříve

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.22 08:38

No a probíhalo to tak že mi nešli vzadu zapnout tak jsem šla za manželem a on mi je zapl a já se otočila a on na mne “jsi nějaká tlustejsi než drive”

• Citovat
  • Upravit
3958
25.9.22 08:42
@Anonymní píše:
No a probíhalo to tak že mi nešli vzadu zapnout tak jsem šla za manželem a on mi je zapl a já se otočila a on na mne “jsi nějaká tlustejsi než drive”

Tak asi jen konstatoval, že si všiml, že jsi přibrala ty 3 kila. Neřekl ti přece nic hrozného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.22 08:43

@Thomassss no, ale řekl to tónem že jsem opravdu tlusta

• Citovat
  • Upravit
3958
25.9.22 08:58
@Anonymní píše:
@Thomassss no, ale řekl to tónem že jsem opravdu tlusta

Já moc nechápu, o co ti jde. Tak mu řekni, že si příště nepřeješ, aby komentoval tvou postavu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13227
25.9.22 09:01
@Anonymní píše:
No a probíhalo to tak že mi nešli vzadu zapnout tak jsem šla za manželem a on mi je zapl a já se otočila a on na mne “jsi nějaká tlustejsi než drive”

Dík, že jsi to objasnila :palec:. A jak s tím naložíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
25.9.22 09:05

Děkujeme za objasnění. Tak mu asi připadá, že jsi přibrala….je nepříjemné to slyšet, na druhou stranu to muže být motivace pro zhubnutí par kil :oops: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.22 09:19

@Magical-eyes no moc nevím, nevím úplně co tím chtěl říct jako že vážím víc než on, nebo ze jsem přibrala

• Citovat
  • Upravit
13227
25.9.22 09:30
@Anonymní píše:
@Magical-eyes no moc nevím, nevím úplně co tím chtěl říct jako že vážím víc než on, nebo ze jsem přibrala

A ty sama se cítíš jak? Vadí ti, že přibíráš nebo ti to nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.22 09:55

No, tak mě chlap řekl jednou, když jsem měla 68 kilo, že jsem macatá, ale hezky macatá, tak to bylo fajn a zhubla sem rychle. Naopak já mu poslední dobou říkám, že je opravdu hubený, což je, přidává mu to věk a je to opravdu nepěkný. Ale cítí se tak prý době tak ok

• Citovat
  • Upravit
18149
25.9.22 10:01
@Anonymní píše:

No ale takto to vyznívá úplně jinak.
A proč sis vůbec ty plavky zkoušela? Jako jestli je oblečeš?
A ty jsi se svojí postavou spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.22 10:09

@Magical-eyes no vadí mi to, že už nemam váhu v pohodě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie