Manžel mi narážel na moji postavu.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
633
24.9.22 19:35

Máš plavky? Máš.
Máš tělo? Máš.
Tak máš ideální tělo do plavek. Hodnota člověka nespočívá v tom, jakou má postavu a pokud ti manžel vyloženě řekne, že jsi tlustá, je to hulvát. Dá se to říct citlivěji, zvlášť někomu, koho máš ráda. Vím, že je to těžké, ale nenech se tím rozhodit. Jste (doufám) zdraví, máte spokojené dítě, a to je nejdůležitější. Nikdo nemůže čekat, že žena, matka, bude mít celý život postavu dvacetileté modelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
24.9.22 20:12

Proč se chodíš manželovi producírovat v plavkách vůbec? Mě by to ani nenapadlo… Jdete na bazén s dítětem, ne na soutěž miss bikiny, abys potřebovala slyšet něčí názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
24.9.22 21:33

Tak mu sděl že právě proto jdeš abys vypadala líp. Jen to dělej kvůli sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
24.9.22 21:59
@Anonymní píše:
Krásný den, dneska jsem dala před manželem navrh že by jsme mohli zítra na bazén i se synem a šla jsem si vyzkoušet plavky a vždy jsem se šla ukázat manželovi no a vylezlo z něho že jsem “tlusta” do plavek. Říká vám tohle taky váš manžel? prosim anonymPříspěvek upraven 24.09.22 v 16:56

A s tímhle máš dítě nebo se chystáš mít? Kolik let spolu jste? Ne, manžel mi neříká, že jsem tlustá. Bral si mě jako osvalenou a štíhlou sportovkyni. Pak přišlo dítě s postižením, úplně jsem se na spoustu let upozadila a ze stresu jsem extrémně přibrala. Byla jsem tlustá. Teď už to mám zase skoro všechno dole a učím se sebepéči ve smyslu nezapomínat na sebe při péči o dítě s postižením. A víš co, měl mě rád i tlustou. Teď poslouchám pořád dokola, že jsem hubená. Mám normální postavu, štíhlá nejsem.
Měl by tě tvůj muž rád kdybys onemocněla a vypadala jako Barbora Matovčíková? Řešil by vzhled, když by ti šlo o život? Jestli je tvoje odpověď kladná, tak ses nejspíš špatně vdala.
Ne, do tlusťochů si doma běžně nenadáváme. A neřešíme kraviny. U nadváhy bych řešila akorát možná zdravotní rizika. Jenže třeba akutní a dlouhodobý stres je mnoho horší zabiják, než pár kilo navíc.

• Citovat
  • Upravit
6869
24.9.22 22:02

Třeba to myslel tak, že ti plavky nesedí. Kup si nový plavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
24.9.22 22:04
@Náměsíčná píše:
Třeba to myslel tak, že ti plavky nesedí. Kup si nový plavky.

Nebo pytel přes hlavu, pokud se chová jako idiot.

• Citovat
  • Upravit
3699
24.9.22 22:26
@Anonymní píše:
Krásný den, dneska jsem dala před manželem navrh že by jsme mohli zítra na bazén i se synem a šla jsem si vyzkoušet plavky a vždy jsem se šla ukázat manželovi no a vylezlo z něho že jsem “tlusta” do plavek. Říká vám tohle taky váš manžel? prosim anonymPříspěvek upraven 24.09.22 v 16:56

Jako že by se měli koupat jen hubený??? :lol: :lol: 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.9.22 02:15
@Proto02 píše:
Jako že by se měli koupat jen hubený??? :lol: :lol: 8o 8o 8o

proč ne, na západě jsou třeba kluby jen pro hezké lidi.. ostatní vypálkujou pryč:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
25.9.22 07:39

A to on tě předtím snad nevídal nahou nebo v prádle, že ho to tak překvapilo?

já v tom jeho konstatování teda nevidím to, co mnohé přispěvatelky, tedy že bys neměla jít plavat, takhle to podle mě myšleno nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
25.9.22 07:45
@bigl píše:
Tak já hlavně nechápu, že jdete zítra na bazén a ty se den předem chodíš štelovat do plavek a dělat manželovi modelku. To jako proč? 8o By mě nenapadlo se před odchodem na bazén jít předvádět manželovi v plavkách.
Asi sama víš, že nejsi úplně nejštíhlejší a cos čekala, že ti řekne? Že tě bude chválit, že máš výstavní figuru, když to tak není?
Otázka je, jestli o sobě víš, že jsi oplácaná a vadí ti, že ti to chlap tak neomaleně řekl, nebo jestli si vůbec nepřipouštíš, že máš nadváhu.
Jinak to, jak vypadáš, není absolutně důvod nechodit na bazén. Tak máš nějaké kilo navíc, pokud ti to nevadí, tak ostatní ať si trhnou.
Manžel to mohl říct jinak, třeba ve smyslu, že dobrý, ale kdybys dala pár kilo dolů, byla by z tebe úplná kost.

Ale to by jí neshodil a ještě by si nedejbože mohla všimnout, že pár chlapů v bazénu slintá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
25.9.22 07:52

To, že nejsi štíhlá, víte oba, takže opravdu nechápu, proč ti to sděluje. :roll: Jako aby tě odradil od plavání? Nebo aby si lidi vás dva nespojovali, že se za tebe stydí? Tak máš doma blba, co nemá žádný sebevědomí a takoví jsou nejhorší.
Běž sama s děckem, on ať je doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13227
25.9.22 07:55

Tak nikdo nevíme, jak to probíhalo. Moc nechápu, proč se mu šla preventivně v těch plavkách ukázat…to mi přijde divný…to si šla pro pochvalu nebo pro dovolení?
Záleží taky, jak mu to podala - myslíš, že tak můžu jít? Nejsem tlustá?…jako těch možností je spousta. Zakladatelka nereaguje, tak kdo ví, jak to bylo.
Každopádně to není důvod nejít do bazénu, takže pokud se zakladatelka neurazila, tak nejspíš půjdou. Sama uvidí, že je prostě průměr. A příště to bude řešit s kámoškou a ne s chlapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
25.9.22 07:58

@doggydog jo? Tak dej odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.9.22 08:03
@Karamba2020 píše:
A to on tě předtím snad nevídal nahou nebo v prádle, že ho to tak překvapilo?já v tom jeho konstatování teda nevidím to, co mnohé přispěvatelky, tedy že bys neměla jít plavat, takhle to podle mě myšleno nebylo

tl;dr Má luxusních 80kg a asi nepotřebuje aby ho paní dohnala.
Je taktní. Já mám 100kg, a mladá dlouhodobě do 50kg (po porodu extrém 49kg). Já bych ji řekl to samé už nad 50kg, a nad 60kg už bych ji hnal k doktorovi nebo právnikovi. Nechtěl bych být svědkem, jak se její váha překlopí nad mojí :cert: je rok 2022, plíživě tloustnoucí paní patří do minulosti.. roztomilé tlusté babičky do pohádek - věk taky neomlouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
25.9.22 08:15

A jak vypadá manžel :P. Já mám úplně úžasného chlapa, nikdy by mi nevytýkal nějaké nedostatky, ikdyz vím, ze se mu speky nelíbí. Já teď shodila sedm kg a citim se s blížící se padesatkou úplně skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková