Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Sany80s s žádnou postavou by se člověk neměl stydět a zavírat se doma. To pardon. Postava je věc jen a pouze toho člověka, ne ostatních.
Ale jinak vem plavky, chod více ven… Ne kvůli němu, pro sebe.
Ne, neříká mi to. Naopak denně slyším, jak jsem krásna, sluší mi to a že mě miluje přesně takovou. I u moře v plavkách mi říkal, jak mi to sluší.
A to fakt hubená nejsem.
@Anonymní píše:
Krásný den, dneska jsem dala před manželem navrh že by jsme mohli zítra na bazén i se synem a šla jsem si vyzkoušet plavky a vždy jsem se šla ukázat manželovi no a vylezlo z něho že jsem “tlusta” do plavek. Říká vám tohle taky váš manžel? prosim anonymPříspěvek upraven 24.09.22 v 16:56
Ne. Ale jsem tlustá ![]()
Nevím, jaký je věk, ale postava průměrná. Hubeňour nejsi, ale čekala jsem horší ![]()
My si to doma klidně s manželem řekneme, slovo tlustá/tlustý teda nikdy nepadlo. Ale když začal mít bříško, řekla jsem mu, že by to na něho chtělo trochu cvičit. Když jsem naopak přirala já, řekl mi manžel, že by to chtělo zase trochu vytvarovat, že mi klesl zadek… Teď jsem dva měsíce po porodu a vím od něho, že bych měla zapracovat, směje se mému lavoru (používá to slovo), sám mi ale řekne, ať hlavně začínám cvičit pomalinku, že to chce čas po té době… prostě si to nějak řekneme a bereme to tak.
Zato u našich společných přátel vím o páru, kde je holka vyloženě oplácaná a vůbbec neví o tom, že nám její manžel řekne (když u toho ona není), že to je poslední dobou děs a už ho nepřitahuje…přitom ona si myslí, že to, že přibrala za vzah 20 kg, mu nevadí…tohle lhaní mi přijde daleko horší než upřímnost…ale jak říkám..slovo tlustá je hnusný
Nechápu, že to někdo řeší, mně je jedno, jestli v bazénu plave tlustej nebo hubenej.
To tě ten chlap nemá rád nebo co? Chce tě odradit od plavání? Můj ex byl jednu dobu tlustý hodně, ale nějak jsem neměla potřebu mu to říkat. Měla jsem ho ráda a neviděla důvod z něj dělat blbečka. Stejně tak mám v rodině několik obézních lidí, proč by jako nemohli jít plavat. Jenom jim to prospěje, jako každýmu.
@Smudlinka01 to souhlasím, lhaní je hnus.. Ale dá se to říct slušně a nějak motivovat.
Tak v tom bazénu by ti to mohlo podle něj ale jedině prospět, ne? ![]()
Kašli na to, jděte plavat. Štíhlá nejsi, to víš. Ale aby partner použil slovo tlustá, to je hodně netaktní.
Asi bych si s ním o tom promluvila. Jestli to má nějaký vliv na vztah, jak se cítíš, jestli ty chceš něco na sobě měnit, co on…
Hubena nejsi ale ani vyloženě tlustá. Manzel je snad supermodel? Asi ne že…do bazénu bez, jen ti to prospěje a syn bude rád ![]()
Štíhlá nejsi, ale žádná tlustiprdice taky ne, vidím v bazénu horší…
Zas kdo jiný, než ten tvůj ti má říct co je třeba špatně?
Někomu smrdí z pusy, nohy, pot…
Kdyby mi to řekl manžel, budu ještě ráda… Než cizí člověk.
Podle mě si to manžel mohl odpustit. Na té fotce vidím normální, ženskou, střední postavu. A vůbec i kdyby měla dotyčná 150 kg tak to přeci vůbec neznamená že nesmí chodit do bazénu, vždyť to plavání silným ženám může naopak pomoci ke zhubnutí. Též jsem silná - 163 cm a 80 kg a nosím normálně dvoudílné plavky a je mi úplně jedno jestli pohoršuji něčí jemnocit. ![]()
Mimochodem, těhotní chlapi v plavkách jsou taky „úžasní“ ![]()
Takže, zakladatelko hlavu vzhůru, a směle do plavek ![]()
Tak já hlavně nechápu, že jdete zítra na bazén a ty se den předem chodíš štelovat do plavek a dělat manželovi modelku. To jako proč?
By mě nenapadlo se před odchodem na bazén jít předvádět manželovi v plavkách.
Asi sama víš, že nejsi úplně nejštíhlejší a cos čekala, že ti řekne? Že tě bude chválit, že máš výstavní figuru, když to tak není?
Otázka je, jestli o sobě víš, že jsi oplácaná a vadí ti, že ti to chlap tak neomaleně řekl, nebo jestli si vůbec nepřipouštíš, že máš nadváhu.
Jinak to, jak vypadáš, není absolutně důvod nechodit na bazén. Tak máš nějaké kilo navíc, pokud ti to nevadí, tak ostatní ať si trhnou.
Manžel to mohl říct jinak, třeba ve smyslu, že dobrý, ale kdybys dala pár kilo dolů, byla by z tebe úplná kost.
Podle mě mas normální postavu, par kilo navíc, ale nevidím důvod, proč by jsi neměla jit na bazén. Na manžela kasli ![]()
@Uslava je víceméně stejný, 80-85kilo