Manžel mi narážel na moji postavu.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4164
26.9.22 09:30
@Anonymní píše:
@Karamba2020 no viděl mne v prádle, ale nikdy mi to takhle neřekl je sice pravda že mám teď tři kila nahoru, ale to není tolik poznat

jenže to jsou tři kila „absolutní váhy“ jenže on je i dost rozdíl v poměru. Já jsem teď na tom třeba obráceně - shodil jsem „jen“ 7 kg ale změna v postavě je obrovská, protože jsem zhruba přibral 3-4 kg svalů, takže jsem k tomu musel shodit 10-11 kg tuku. Takže ty vidíš možná na váze plus 3 kila, ale realita může být, že ti ubyly třeba 2 kila svalstva a přibylo toho tuku 5 kg a klidně ten poměr může být i horší. A on 1 kg svalů je výrazně menší než 1 kg tuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
1.10.22 20:53

Zakl.mi nějak tlustá nepřijde. Ma ženské tvary, velká prsa, asi trochu bříško..holt je to typ tvaru postavy jablko.
Chlapi jsou bohužel často burani :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
1.10.22 21:54

Ja jsem prekvapena, kolik vas pise, ze toto je normalni postava 8o zijete nekde mimo realitu? Toto je opravdu vyrazna nadvaha a zakladatelka by s tim mela neco udelat - kvuli svemu zdravi.
Manzel to podle me tak nemyslel - dle popisu situace - ale zakladatelka si toto zrejme o sobe mysli a proto to slysela tak vyrazne.
Ano, mate kila navic, to vite. Upravte jidelnicek, pridejte pohyb a budou se dit zazraky. Chce to trosku pevnou vuli, ale je to nejtezsi na zacatku, jak si zvyknete, pujde to snadno. Drzim palce🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.10.22 10:50

Nedovedu si predstavit, ze by mi partner rekl, ze jsem tlusta. Prijde mi, ze sama s postavou spokojena nejste a manzel by mohl byt trochu empatictejsi. Nicmene bych se to snazila brat jako impulz k tomu, abych na sobe zacala vic pracovat. A jak tu nekdo psal, mohl to rict jinak, ale i toto je lepsi nez mlcet a pak si stezovat nekde u piva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková