Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anny9 píše: Více
Poděkování jsem psala až se dítě narodilo. Poslala jsem poděkování na vedení a vyjmenovala tam všechny, kteří se na spolozeni podíleli a připojila fotku miminka. Myslím, že není treba jim dávat kytky, lahve apod. Při je stejně nejlepší PR právě to poděkování s možností si to vystavit na stránky.
My budeme dávat na kliniku velkou tašku bonbonů a psát pochvalu. Čekali jsme až po narození dítěte.
Za sebe jsem si nesmírně vážila citlivého, velmi reálného a profesionálního přístupu a paní doktorce jsem chtěla osobně poděkovat už za to, že nám „dala šanci“ po všem, čím jsme si prošli. Tedy, ať to dopadne jakkoli, její práce a péče si vážím. Na kontrolu, kde se potvrdilo srdíčko jsem přinesla velké dárkové balení jahod máčených v belgické čokoládě, zdobené muffiny a šumivé víno. Nádherně to vonělo. Chtěla jsem něco výjimečného za ten výjimečný přístup. A sestřičkám kafíčka a čokolády. Ale je pravda, že ráda dělám radost lidem obecně, když jsou také laskaví.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj, jeden dotaz na odlehčenou pro ty, které mají za sebou úspěšně IVF. Čeká nás první screening a pokud bude vše v pořádku, chtěla bych dát něco na poděkování našim úžasným doktorkam a sestřičkam z caru. Myslíte, že je brzo dávat dárek už v průběhu těhotenství? My máme za sebou fakt dlouhou cestu a celý personál byl neskutečný, tak bych je ráda ocenila uz teď. A co jste případně dávali? Já přemýšlela nad nějakou velkou bonbonierou pro sestřičky a pro „naše“ dvě doktorky kytky a možná lahev vína
Máte nějakou zkušenost?