Poděkování lékařům CAR

Anny9
7.1.25 08:40

Poděkování lékařům CAR

Ahoj, jeden dotaz na odlehčenou pro ty, které mají za sebou úspěšně IVF. Čeká nás první screening a pokud bude vše v pořádku, chtěla bych dát něco na poděkování našim úžasným doktorkam a sestřičkam z caru. Myslíte, že je brzo dávat dárek už v průběhu těhotenství? My máme za sebou fakt dlouhou cestu a celý personál byl neskutečný, tak bych je ráda ocenila uz teď. A co jste případně dávali? Já přemýšlela nad nějakou velkou bonbonierou pro sestřičky a pro „naše“ dvě doktorky kytky a možná lahev vína :think:
Máte nějakou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.1.25 08:46
@Anny9 píše: Více

Poděkování jsem psala až se dítě narodilo. Poslala jsem poděkování na vedení a vyjmenovala tam všechny, kteří se na spolozeni podíleli a připojila fotku miminka. Myslím, že není treba jim dávat kytky, lahve apod. Při je stejně nejlepší PR právě to poděkování s možností si to vystavit na stránky.

• Citovat
  • Upravit
317
7.1.25 09:29

Až se miminko narodí :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4522
7.1.25 09:35

Až po narození dítěte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.25 09:37

My budeme dávat na kliniku velkou tašku bonbonů a psát pochvalu. Čekali jsme až po narození dítěte.

• Citovat
  • Upravit
Anny9
7.1.25 10:07

Holky moc děkuji, přesvědčily jste mě, ještě počkáme :)

• Citovat
  • Upravit
155
15.1.25 18:25

Za sebe jsem si nesmírně vážila citlivého, velmi reálného a profesionálního přístupu a paní doktorce jsem chtěla osobně poděkovat už za to, že nám „dala šanci“ po všem, čím jsme si prošli. Tedy, ať to dopadne jakkoli, její práce a péče si vážím. Na kontrolu, kde se potvrdilo srdíčko jsem přinesla velké dárkové balení jahod máčených v belgické čokoládě, zdobené muffiny a šumivé víno. Nádherně to vonělo. Chtěla jsem něco výjimečného za ten výjimečný přístup. A sestřičkám kafíčka a čokolády. Ale je pravda, že ráda dělám radost lidem obecně, když jsou také laskaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.