Poděs - 19 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Renčí2
17.1.13 10:29

Měla jsem to podobné s tím starším, s mladším mě to ještě čeká, ale začíná už teď. Nejhorší je, když najde něco nevhodného co někde upustil ten starší :?.. Ale je jasný, že nejvíc ty prcky zajímají věci, které používáme my. Ty naši jsou třeba u vytržení z věcí v kuchyni, takže jakmile zaslechnou, že jsem pustila mikrovlnku, mlýnek, mixer nebo něco podobného, tak tam pádí a hned by chtěli minimálně mačkat čudlíky :lol:.

Možná to nechceš slyšet, ale proč má dítě v dosahu věci, na které jsi citlivá - třeba mobil, notebook? A jak se vůbec třeba mohl dostat ke kartáčkům anebo propisce (ty radši schovávám i před 4-letým synem :roll: ) Část nervů by sis určitě ušetřila, kdybys určité věci dávala někam vysoko anebo do skříněk, kam se nedostane ;).

• Citovat
  • Upravit
3037
17.1.13 10:30

Jeee ja to ma doma taky, akorat v klucicim vydani :) Je to obcas napalici. U nas teda nejde, ze by sel sam.Jde vzdycky na jinou stranu.Teda bezi :) Vsechny skrine mame zabezpeceny pojistkama a stejne se tam uz dostane :zed: Ja uz ani necekam, ze se to nekdy zlepsi, jen doufam, ze casem pochopi slovo Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
17.1.13 10:31
@74paja píše:
A nejaka kniha, jak zachovat dusevni zdravi matky, by nebyla? ;)

Tím jak zvládneš batolacka tím ulevis i svému d. zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
17.1.13 10:31
@tejuho píše:
Jeee ja to ma doma taky, akorat v klucicim vydani :) Je to obcas napalici. U nas teda nejde, ze by sel sam.Jde vzdycky na jinou stranu.Teda bezi :) Vsechny skrine mame zabezpeceny pojistkama a stejne se tam uz dostane :zed: Ja uz ani necekam, ze se to nekdy zlepsi, jen doufam, ze casem pochopi slovo Ne

neboj, oni slovo „ne“ chápou, ale poslechnout nechtějí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3037
17.1.13 10:32

@Renčí2 to bych ty veci musela prilepit ke stropu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

:lol:
jsi mi zvedla náladu, právě tu bráním dálkové ovládání před naším poděsem :mrgreen:
Ten náš hrozně rád ještě dělá to, že si stoupne na gauči, vzpaží, zaječí Bááááá a někam hodí rybičku. V blaženém stavu vědomí, že ho někdo chytí a nerozbije si čuńu :twisted:
naštěstí teda tolik neholduje výškám. A nesměje se, ale po zabránění danné činosti ječí takovým vysokánským ultrazvukovým ječákem, ze kterého mě vždycky rozbolí zuby :cert:
radu nemám, je to zkrátka takovej blbej věk a musí se přežít. Prvorozený byl v tomto věku už pěkně vzteklej, ječel, byl taky sebou fláknout o zem, ale aspoň měl nějaký pud sebezáchovy. To u druhého nehrozí.
navíc mám k tomu malý mimino, no občas řvou všichni tři naráz, zvažuju pořízení chráničů na uši, co nosí řemeslníci, když řežou na cirkulárce :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090

Klasika je taky komplet vyházená skříň nebo přetočené čudlíky u pračky, která zrovna pere.Nebo když jsem celkem pospíchala a hledala jsem mobil, klíče, peněženku a pár dalších věcí, co jsem měla připravené a ty věci prostě nikde. A ona kolem mě jakoby nic jezdila s kočárkem na panenky a všechny ty věci měla nakonec v košíku toho kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
17.1.13 10:35

@Gladys :mrgreen: rybicku skace ten nas taky a presne jak pises i s tim pokrikem Baa! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.1.13 10:40

@fifinka609 my těmhle místům říkáme hnízda a už je cíleně procházíme, když něco hledáme a nikde to není :lol: nedávno jsem rozebírala jednu mechanickou hračku a našla jsem v ní takových věcí, včetně peněz :cert:

@tejuho tak to mě těší, že to nedělá jen ten náš pošuk. Co se mu obvláš´t líbí je stoupnout si na ležícího člověka na stehna a skočit mu na břicho, čím hlasitěji dotyčný zareaguje, tím větší čvanda to je :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
17.1.13 10:44

@Renčí2 Víš já mám noťas puštěný celý den, protože si s chlapem píšem přes skype a já ho ani nevypínám a mám ho na stole.Je to starší noťas, takže se o něj nebojim a tablet mám schovaný. Spíš mi šlo o to, že ona to ví, že na to nemá sahat a stejně to udělá. S těma kartáčkama, to si jdu do koupelny umít ruce a už je mi v patách a na ten kelímek prostě dosáhne. Já už se těším na jaro, až budem moct chodit ven a zabavit jí a unavit. Navíc teď jsem nemocná, takže je to ještě větší peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
17.1.13 10:45

Jj, ja uz ani nepamatuju, jaky to je, mit nebolestivy bricho.

Taky jsem treba prisla asi o polovic kuchynskyho nacini, nez jsem ho nachytala, jak mi to za zady hazi v kuchyni do kose :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
17.1.13 10:48

@Gladys :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak právě toho, kdy začne házet rybičky se bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
17.1.13 10:54

Take uz se modlim za jaro :lol: Na snehu dobry, ale to je tak na hodinu :nevim:

Ja mam uz take vsechno zalepene, zamcene, zadelane. A asi mesic je tomu co jsem do obyvaku dala tri nove nastenne skrinky az ke stropu :roll: Jinak ted prave hledam ty chranice na cudliky k pracce. K susicce uz netreba, protoze s tim cudlikem tak dlouho kroutil az oddelal programator. Stoji vic nez nova susicka, takze smula. Jdu koupit susak na pradlo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
17.1.13 11:06

@Barusak78 oni jsou nejaky chranice na cudliky na pracku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
17.1.13 11:10
@tejuho píše:
@Barusak78 oni jsou nejaky chranice na cudliky na pracku???

Ja to nekde zahledla… Je to i na sporak. Ja videla takove plastove, pruhledne co se nasadi jako kloboucek na bradavku :lol: a nejde s tim tocit :nevim: Ja v te dobe, kdyzjsem to videla mela jeste lezaka a ve snu by me nenapadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí