Poděs - 19 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5913
19.5.20 22:14
@ludmilaadamkova píše:
@Bubla Bůčková a tim záchvatem že nechce do kočárku ani jit sem nepochopila. To na premiéra. Tak doufám že to byl jen blbej den.
Ona totiž záchvaty umí bravurně je to dramatická herečka a kdyby to viděl někdo nezúčastněný tak musí nabít přesvědčení že jí nějak tyram a hrozně ji ubližují.

Jé, ani nevíš jak ráda toto čtu :lol: já mám pocit, že kolem mě jsou jen způsobné děti co krásně chodí vedle maminky a ani nezaplačou. Moji dceři táhne na 19nact měsíců a mě táhne na to, abych si to šla hodit. Od mala je to hysterka, ale teď už to hraničí s magorismem :lol: střídá se jí období vzdoru se separační úzkosti asi 50× za den, ji všechno a všude, všude leze, všechno bere, chvíli se nezastaví. Dnešní vycházka 15 minut, za tu dobu měla v puse snad 20 vajglů, papírků, strun do sekacky(u nás v obci se teď seká tráva a je to všude), je jí jedno kde jsem a co jí říkám, prostě běží kam ji napadne… Když ji říkám ne, nejez to, fuj nereaguje, když ji to chci vzít rozběhne se pryč. A že jako rok a půl malej prcek sprintuje jak Usain Bolt :lol:
Rozhodně nejsem žádná benevolentni matka, moje ne znamená ne, ale pro ni jako bych ani nic nereklammDneska už mě opravdu psychicky dostala, že jsem ji musela na té vycházce plácnout a to teprve začalo, řev, jako kdybych ji porcovala nohy k obědu :lol: :zed: občas mi z toho už vážně hrabe.
Takze soucitim, jen škoda, že tě nepotkávám tady, aspoň bych si mohla souhlasně pokyvnout, že nejsem jediná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
19.5.20 22:22

@Martha03 :mavam: já v zájmu civilizace chodím na oplocené hřiště, kam ho dovezu v kočárku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
20.5.20 00:17
@Bubla Bůčková píše:
@Martha03 :mavam: já v zájmu civilizace chodím na oplocené hřiště, kam ho dovezu v kočárku :palec:

To my tady bohužel nemáme, jen neoplocené, bo 900 obyvatel tak proč že :lol: Tam vydrží asi 15 sekund a je v čudu :lol:
Naštěstí dopolední vycházku v kočárku se psem ještě zvládá bez vztekani, že musí sedět. Ale jak to bude později :nevim:
Ještěže mě poslouchá aspoň pes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
20.5.20 07:10

@Martha03 400 obyvatel.. lidí hřiště pidi a pase se nám na něm poník nebo co to je paní co tu bydlí v jednom baráčku a pustí ho ven.. takže asi tak.
Vajgly naštěstí nejí ale teda taky někdy sbírá a chce je vyhodit do odpadaku protože jsou bleee a bleee patří do odpadaku.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
20.5.20 08:06

@Bubla Bůčková my hodně chodíme do přírody a tam může lítat jak chce jen se hrozně zasekava a když chci někam dojít tak musím dát do kočárku nebo využít její tapkavy moment. Nejlepší je když o víkendu jedem někam do pryč i s muzem jeden jde jakoby napřed a ona má pocit že musí jít za ním a tapka krásné sama. Motivace.

• Citovat
  • Upravit
5913
20.5.20 08:44

@ludmilaadamkova já jí taky říkám ble ble, apod nicméně si myslím, že ona má podezření, že ji kecám a tak pro jistotu stejně ochutná, protože co kdyby náhodou že :lol: hlavně ona furt jí, abych měla krosnu na jídlo když někam jdeme…
Je jí taky absolutně jedno kam jdeme. Když s ní jdu tady, tak ona prostě jde někam po polňačce pryč a je jí jedno kde jsem. I když zůstanu stát na místě a vím, že je ta cesta slepá a že se musí vrátit zpět, tak ona prostě jde pryč. Nevidí na mě, je sama a je v pohodě, nebrečí, nevolá, jde prostě do pr… :lol: Zároveň ale se na mě doma pořád lepí a pořád brečí, že ji nechci držet v náručí. Venku je to právě úplný opak. Tak jsem se těšila na teplo, jak budeme výletit, ale jak se zdá, když nebude v kočárku tak s námi naší cestou prostě nepůjde ani za zlatý prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí