Nafouklé bříško, žízeň v noci

488
16.1.13 20:39

Nafouklé bříško, žízeň v noci

Dcera má od víkendu nafouklé bříško. Přes den normálně kaká, ale od oběda do večera se jí hrozně nafoukne bříško. Nepřejídá se, ani nezačala jíst nové věci. Akorát v noci více pije, pila i předtím, ale teď o hodně více. Máte někdo podobnou zkušenost? U Dr. jsme byli, ale řekla, že to nic není, jenže to bylo ráno a to je bříško ještě v „normální“ velikosti. Nevšimla jsem si, že by přes den trpěla větší plynatostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8937
16.1.13 20:50

Muj syn miva taky nekdy hodne vypoukle bricho. Me to teda nikdy neznepokojovalo, takze jsem nesledovala zavislost na denni dobe. Pokud ji a kaka normalne, tak bych to neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
16.1.13 20:52

A není nějak hodně unavená??? a to pití v noci je v jakém množství???

• Citovat
  • Upravit
488
16.1.13 20:59

Více unavená mi nepřipadá. Asi půl litru, a to má v pokoji zvlhčovač. Přes den pije taky, ale ne více ani méně. Mohla by to mít pár dní po užívání antibiotik? Laktobacily už jsme jí ale koupili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
16.1.13 21:09

@amanda1979
Po ATB by to být mohlo…dcera po nich měla afty v puse…takže bych se nedivila už ničemu… :roll:
Noční žízeň (fakt ale velká…víc než litr) a náhlá velká únava během dne jsou prvotní příznaky dětské cukrovky…proto jsem se ptala…ale tady to bude něco jiného…dělala jí DR nějaké testy? CRP z prstu? Něco???

• Citovat
  • Upravit
488
16.1.13 21:20

Ne, říkala, že je to zbytečné, že to tak u dětí bývá, ale mi se to zdá prostě hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
16.1.13 21:53

Já to mívám když sním lepek, udělala bych testy, jinak ty děti to některé mívají, ale synovi taky bříško splaskává když jí bezlepkovou stravu, jenže u něho jsou testy neprůkazné, protože není zatížen lepkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
16.1.13 23:04

U nas se nadmernym pitim a hlavne curanim v noci projevila cukrovka, z niceho nic…jestli ji chces vyloucit, tak do moce dej drozdi. Pokud vzejde kvasek, je to spatne a ma cukr v moci…jinak zkus vysadit treba na den - dva lepek, taky by to mohlo byt prukazny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
17.1.13 09:02

Dneska jsme byli znovu u doktorky a prý je zaplyněná z antibiotik, máme jí dávat Espumizan a má se více hýbat. Za týden se uvidí.
Děkuji za radu s droždím, někdy to vyzkouším, je to lepší, než do dětí hned píchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
17.6.14 19:49

Ahoj, chtela bych se zeptat, na tu metodu s rim drozdim. Dcera v noci taky hodne pije, teda nez jde spat, ale myslim si teda, ze jeto takovy jeji uspavaďo misto dudlika. Ale tak pro jistotu bych to s tim drozdim zkusila, ale nemam vubec predstavu, co je to kvasek, muzete mi to nekdo popsat prosim? :D jo a dcera taky od obeda do vecere se ji desne nafoukne bricho, to je ted teda posledni dva dny. Antibiotika nemela a hybe se hodne, je treba cele odpoledne venku. Dik za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.15 20:44

Nafouklé bříško a žízeň v noci

Ahojky, to je přesné. Moje malá (1,5roku) dobrala antibiotika a už i v době nemoci vypila více než jeden litr čaje v noci a teď několik posledních dnů má nafouklé bříško. Hodně!! Až jsme se dnes vylekali s manželem. Ale já si myslím, že ty antibiotika nadělají v těle takovou paseku, že se ani nedivím (antibiotika jsme dali, protože jsme průběhem nemoci naší malé byli dost vyděšení, jinak jsme zásadně proti!). Věřím, že se to časem srovná! Jinak od cca 3měsíců má taky maličký atopický ekzém a od 1 roku do teď měla průjmy, až nyní po antibioticích má pevnou stolici. Antibiotika brala, ale na zánět průdušek. No já klasickým doktorům moc nevěřím, podle naší MUDr., to že má dítě půl roku průjem, je asi normální, testy ji vyšli na všechno negativní. V podstatě dle ní byla úplně zdravá. Až když jsme vysadila UM, tak se to podstatně zlepšilo, průjmy už nebyly takové a ty antibiotika to doufám na furt vyřešily. Doufám, že to tak je a věřím. Protože nejdůležitější je věřit! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí