Poděs - 19 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3400
17.1.13 11:18

Toto a ja to prave videla i na pracku :nevim:

http://www.abc-baby.cz/…-babysecure/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
17.1.13 11:28

Aha, na tu pracku by se to siklo.Na sporaku mame detskou pojistku, nastesti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
17.1.13 11:54

No jo, poradím snad jen zastřelit - a je vcelku jedno, jestli sebe nebo dítko. :roll: :mrgreen:
Naší je 15 měsíců a je na odstřel, buď škodí nebo řve, že se nudí. Přepnutá pračka z programu na půl hodiny na 2,5 hodiny je už vcelku normální, už se stalo, že jsem prala hračku s bonbonama, jednou dokonce jídláky - když jsem odběhla vedle ještě pro jedno tričko na vyprání a nenapadlo mě zkontrolovat, co v pračce přibylo.. :roll: Rozžvýkaná sluchátka, okousané opěradlo na židli, odkousané klávesy na kalkulačce, která byla příliš blízko kraje stolu, x-krát vytahaná krabice, kde mám věci, co už jsou jí malé, ubrousky roztahané pořád dokola, ty bohužel vyschnou, tak je musím vyhodit. Rozcupované náhradní kapesníčky, náhradní toaleťák.. No je to pořád dokola.
Ono se hezky říká dát to nahoru z dosahu, ale to bysme museli udělat police ve všech místnostech po celémobvodu, aby to bylo kam dávat.
Jinak občas mi něco zmizí, tak předpokládám, že to taky skončilo v koši. Nebo někde ve skrýši a třeba se to zase časem objeví. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
17.1.13 13:10

No tak já Tě taky nepotěším. Mám devítiletého kluka a od malička je to samé. Samozřejmě s věkem se to zlepšilo, nicméně dodnes to je nechoď tam, nedělej to, nesahej na to a tak pořád dokola. A to prosím pěkně není hyperaktivní. Nemá žádnou diagnózu. Prostě poděs. Nikam s ním nemůžu, hned se začne nudit a když nic jiného, tak alespoň vydává zvuky. A pak mám ještě 2,5 kluka a tím můžu kamkoliv. Prostě poslechne, hezky si hraje, nekrámuje. Tak nevím jak si to vysvětlit. Oba z jednoho vrhu a jako den a noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
17.1.13 13:42
:lol: :lol: :lol:

Člověka potěší, že v tom není sám. Naše mladá sice do výšek neleze, ale zase je expertka na přemísťování a schovávání předmětů :mrgreen:

Snažím se obrnit trpělivostí a čekám, až se to přežene :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
17.1.13 15:12

Tak alespoň že v tom nejsem sama. Mě to většinou nechává klidnou, ale někdy je to už na budku. Doufám, že alespoň ta potřeba adrenalinu jí přejde. A to nejenže šplhá do výšek, ale ještě si jí musím asi stokrát za den hodit na rameno a udělat s ní přemet, protože jí to hrozně baví. Docela lituju, že jsem jí to kdy ukázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8518
17.1.13 17:42

U nás je to naprosto stejné! Na vteřinku ho nesmím spustit z očí! Teď třeba stojí vedle noťasu na stole, drží lustr a křičí houpi! Ale byla jsem u kamarádky, jejich malý je o pár týdnů starší než ten náš a ten seděl na zemi a hrál si s hračkama, skoro se nepohnul. Kámoška říkala, že si může v klidu dát cigárko a najde ho tam, kde ho nechala. To náš malý to je jako tajfun, mrknu a hned je něco vysypané, rozbité, shozené atd. Nejradši vysype hrách, čočku fazole, kuskus a hraje si na popelku :-) Ale zdá se mi živější dítko tak nějak zdravější než dítko, které je v klidu a jen sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.1.13 13:51

Mám doma něco podobného. Dcerce je 29 měsíců a tohle období ještě nepřestalo.
Teď navíc odmítá chodit ven, takže doma je veselo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
12.5.15 22:48

:mrgreen: Diskuze je sice stará, ale hoooodně jsem se u zakladatelčina popisu nasmála :mrgreen: :mrgreen:
Mám doma to samý a člověka potěší, že v tom není sám. Syovi je 19 měs. a taky je to poděs. Skoro všechno na něj sedí. Žaluzie mi doma už rozbil, řetízky utrhal. Teď má novinku, že se přes den chodí koupat - oblečenej si vleze do vany, hojně si na sebe nalije svojí pěnu do koupele, nahází si do vany zvířátka a vezme si kartáček, trnu kdy ho napadne pustit si ještě vodu. vyřešila jsem to zavíráním dveří, bohužel si je už umí otevřít :zed: A taky se mi pořád něčím maže, oblečenej samozřejmě a vždycky i důkladně namaže i bačkůrky a vlasy :roll: Vymejšlí krávoviny a přesně jak píšeš - taky neustále šplhá po vejškách - na hřištích miluje prolejzačky pro starší děti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
13.5.15 00:59

Taky jsem se nasmála, zvlášť tomuto: „V obchoďáku, když po ní chci, aby šla tam kam já, si lehne na břicho na zem a když jí chci postavit, tak dělá, že má gumové nohy. Potom jí musím odnést na rameni, jak pytel cementu“.
Nevím jestli zakladatelka to psala taky s cílem pobavit, ale fakt pobavilo. Zajímalo by mě, jestli se to zlepšilo.
Mám doma také 19 měsíční a je to to samé. Už jsem s ní doma jen v nejnutnějších případech, jinak venku je zlatá a každý mi jí chválí, jak je hodná, ale jak překročí práh bytu, mění se v satana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
15.5.20 18:52

Pomoc… Malá se do toho stavu jistě dostává taky… Do to začala házet brutální hysteraky dneska nechtěla najednou v půlce procházky jít ani sedět v kočárku jediný co šlo jí nést. Takže na jedny ruce dítě v druhý ruce kočárek a takto ujít kilometr.. bomba!!! :roll: a taky 19 měsíců.

• Citovat
  • Upravit
26747
15.5.20 21:49
@ludmilaadamkova píše:
Pomoc… Malá se do toho stavu jistě dostává taky… Do to začala házet brutální hysteraky dneska nechtěla najednou v půlce procházky jít ani sedět v kočárku jediný co šlo jí nést. Takže na jedny ruce dítě v druhý ruce kočárek a takto ujít kilometr.. bomba!!! :roll: a taky 19 měsíců.

A to by ti můj muž vysvětlil, že je to tím, že ji všechno dovoluješ a necháváš :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
15.5.20 21:51

Jinak pro mě záchrana alespoň proti tomu řevu dudlík a mucík jak mimino no :nevim: já věřím, že to ne jednou pochopí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
16.5.20 06:30

@Bubla Bůčková Hele to bych si taky myslela ale ja fakt tohle nedělám. Jak se začnou mlátit se sestřenkou a nereagují na „povely“ tak den. Ony se miluju ale na druhou stranu se provokují jedna zaječí druhá zaječí víc nahlas první ještě víc a jede to. To taky utiname to se pak děsně rozjedou. Doma teď moc nejsme ráno cca do 8-9 a pak se jde ven a pak spát po probuzeni a pak zase ve 2 ve 3 jdeme ven.
Mě to spíš přijde jako nějaký období. Musí být pořád jakoby v nějaké akci. Prostě posedlost pohybem.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
16.5.20 06:32

@Bubla Bůčková a tim záchvatem že nechce do kočárku ani jit sem nepochopila. To na premiéra. Tak doufám že to byl jen blbej den.
Ona totiž záchvaty umí bravurně je to dramatická herečka a kdyby to viděl někdo nezúčastněný tak musí nabít přesvědčení že jí nějak tyram a hrozně ji ubližují.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML