Podezření na boreliózu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
29.7.13 11:55
@Kaczenka píše:
@Tea, já bych za ty tři týdny poprosila lékařku, ať nechá udělat odběry… Podle fotky to nejde poznat. :think:

tři týdny je podle mě málo, protilátkám může trvat až 6 týdnů, než se vytvoří…po 3 týdnech můžou být, ale taky nemusí, a pořád není jistota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tea
116
29.7.13 16:03

Tak jsme dneska byli u doktorky, taky říkala, že to na boreliózu nevypadá, že ten flek vypadá poněkud jinak, prý větší a výraznější. Takže jenom sledovat a pro klid půjdeme koncem srpna nebo začátkem září na testy. Tak jsem asi plašila zbytečně a snad to nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
29.7.13 21:43

Tea, sleduj komplet klinické příznaky tj. malé dítě bude protivné rozladěné, bude ho bolet hlava a sleduj podezřelou vyrážku i na jiných částech těla ale podle mně to borelióza nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
27.6.15 08:38

Ahoj holky, oživuji diskuzi. Je normální aby po klíštěti zůstala rudá zatvrdlá boule, která svědí a bolí? Před několika dny jsem si našla klíště, manžel mi ho vytáhl celé, ale ta reakce se mi vůbec nezdá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
27.6.15 20:35

Zajdi si k lékaři na odběry. Já měla zvýšené borely v krvi přitom jsem nezaregistrovala žádné klíště ani flíček. zaléčily mi to antibiotiky a jsem v pořádku. Tak se neboj a zajdi si radši na ty odběry ať jsi v klidu :-) přeju ať je to v pohode :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
28.6.15 10:26

@misa.toki díky, ve čtvrtek jdu k lékařce, doufám, že to nic není, ale je to divný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.5.20 06:55

Chtěla bych se zeptat, třeba to nic není a bude to jen nějaká alergie. Na ruce v lokti, se mi objevil červený flek. Když jsem doma, tak je světlejší, ale když s tím jdu ven na sluníčko, tak mi zrudne. Mám ho od pátku. Nevím jestli to je nějaká alergie či borelióza. Přikládám fotku, i když asi nebude moc kvalitní. Děkuji za Vaše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
17.5.20 22:49

@Monikasso
Chtělo by to asi kvalitnější fotografie. Zkuste antihistaminika, zda budou mít efekt (tím by byla borrelióza vyloučena).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí