Podhájská - pojedete taky?

5708
22.3.12 21:23

Podhájská - pojedete taky?

Chystáme se s rok a půl starým prckem na dovču do Podhájské http://www.e-podhajska.cz/…upaliste.php. Jsou to úžasné termální lázně s léčivou vodou na jižním Slovensku. Byli jsme tam před pár lety, moc mi to pomohlo na ekzém.
Ale je to díra po granátu, kam se musí jet v partě, jinak se člověk ukouše nudou. A obzvlášť s malým ditětem.
Takže hledáme rodinu /rodiny, které by se tam chtěli vydat, ideálně s podobně starými dětmi, aby se zabavili oni i my.
Termín květen, červen, než budou velká horka. Tak na týden.

Najde se někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
423
23.3.12 06:45

Ahoj.
V termáloch je fakt super,my jazdíme každoročne do Velkého Mederahttp://www.velkymeder.cz/,určite si to tam užijete :) určite niekoho nájdete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
23.3.12 08:05

my taky jezdime do mederu, podhajska pry neni vhodna pro male deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
23.3.12 08:08

Sufik, já bych ti sebou na týden dala to dítě, ty se zabavíš a já se budu doma krásně kousat nudou :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
25.3.12 10:13
@alchien píše:
my taky jezdime do mederu, podhajska pry neni vhodna pro male deti
díky za tip, kouknu na meder. V Podhájské jsme byli bez dítěte a jen jsem koukala, že tam prckové jsou.
A máš zkušenosti s léčbou ekzému??? POmohla mi právě voda z Podhájské. A hodně. Nevím, jaká voda je tam. Už jet musím, léky nezabírají a bolí to.
@Etcetera78 píše:
Sufik, já bych ti sebou na týden dala to dítě, ty se zabavíš a já se budu doma krásně kousat nudou :jazyk: :mrgreen:

díky za velkorysou nabídku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , ale myslím, že k plné vytíženosti mi stačí to moje vlastní. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí