Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přeji všem hezký večer ![]()
Jsem už půl roku bez přítele, rozešla jsem se s nim já (fetoval a už jsem nesnesla to stálé lhaní a přetvářky, využíval mě).
Tak jsem se teď rozhodla, že už žádnej vztah nechci a radši bych si začala užívat, kluci mají o mě zájem, na nikoho bych se citově nevázala, měla svůj klid a pohodu, ale ten sex mi prostě chybí. Na druhou stranu zase nechci bejt označována za d*vku.
Jaký názor na to máte vy?
Má s tím některá zkušenost?
Budu vděčná za jakýkoli názor ![]()
@Andy27 píše:
Proc by si mela byt oznacovana za de..ku
Protože bych si chtěla užívat pokaždé s někým jiným ![]()
@MisaK1999 píše:
Protože bych si chtěla užívat pokaždé s někým jiným
Tak si uzivej, chran se a nikomu to nerikej..je to jednak tva vec
chlapy to delaj od jakziva, nevim proc by holka mela byt hned de..ka ![]()
@MisaK1999 píše:
tak chvíli trvá, než se milenci sehrajou, ale když to chceš 50× a stále poprvé…
@MisaK1999 píše:ty vidis super odvaz, ja vidim zloutenku typu C. Nejaka povest de.vky by me pri takto zvolenem zpusobu zivota trapila asi nejmene. Ockovana proti HPV jsi?
@Myssicka píše:
ty vidis super odvaz, ja vidim zloutenku typu C. Nejaka povest de.vky by me pri takto zvolenem zpusobu zivota trapila asi nejmene. Ockovana proti HPV jsi?
Jsem a rozhodně bych používala kondom.
Může se ale stát, že budeš za dev.ku… Protože ti kluci si to mezi sebou řeknou, rozkřikne se to, dřív či později
Neochrání Tě ani velký město, každý zná někoho, kdo zná dalšího… Ve Tvém případě bych volila max dva muže na nezávazný sex a víc ani ťuk. Pokud jich vystřídáš za dva roky dvacet, tak nevim no… Kolik já znám holek, o kterých se traduje že jsou rádodajky, sama mít takový titul, lezu kanálama…
![]()
@MisaK1999 píše:
V tom případě můžeš taky brzy skončit někdy na Amatérech. Oni si to mezi sebou řeknou a pak si tě někdo natočí. Dávala bych si bacha. Hlavně na zdraví.
Tak kdyz najdes dobreho milence, tak staci snad jen jeden, max dva… Uprimne, mit pokazdy sex s nekym jinym, za chvilku te to prestane bavit.