Podlah topení - radiátory?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
6.8.16 22:15

@Kelsey No tak to se pak prijdu s tarifem taky poradit :mrgreen: My teda budeme mit mensi barak nez ty - bude 144m2 /i tak se mi to porad zda nejaky velky ci co :lol: / a tak snad spotreba bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
6.8.16 22:19

@ragnar sestra má elektrodráty, dokonce hned pod krytinou (ne v anhydritové podlaze), jen nějaký jakože elktorohože… jsou taky spokojený. Ale mně manžel obhajoval to vodní topení, že můžeme jednou od elektrokotle přejít třeba na čerpadlo, jestli to bude jedenou cenově výhodnější nebo jakýkoliv jiný zdroj.

Jinak krytinu máme v zádveří, koupelnách a wc dlažbu, všude jinde vynil… ale to už jen tak mimo dotaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
6.8.16 22:23

@Kelsey tak to máte teprve málo, to my máme víc a i tak se nám spotřeba zdá velice slušná :palec: Opravdu platíte jen 2 tis. za elektřinu/měsíc? To se mi zdá až neuvěřitelné… ale jedině dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
6.8.16 22:26

@bořková manzel dela do podlaharstvi a vynil bere jako nejlepsi podlahu co muze byt kvuli tomu, ze se to da jako jedina krasne opravit vyriznutim.
Tepelny cerpadlo jsme meli na radovym domku a silene me to tocilo- hucelo to neskutecne, hnusny to bylo, topilo to ale dobre. Ted jsem ho vyloucila prave kvuli tomu huceni. Kazdopadne dobry info, ze se da kdyztak prejit na cerpadlo- v mym pripade, pokud nekdy zacnou vyrabet nejaky lepsi verze, co nehuci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
8.8.16 16:49

Tak my mame podlahovku v prizemi, a v patre a podkrovi mame radiatory (podlahovka nesla udelat - stary barak), a musim rici ze dole ta podlahovka je super (bez radiatoru) staci vytapet opravdu na malo a jak je teplo od nohou je to zuzo, ale nekde jsem slysela, ze podlahovka by nemela byt v celem dome, protoze jsou lidi po x letech zvykly na to teplo od nohou a mivaji casto problemy s klouby nebo revma ci s cim. Mame automaticky kotel na uhli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.8.16 17:08

@Lencaaaa Diky za info, slysim na podlahovku jen samou chvalu :D Jinak revma a problemy s klouby vznikaji naopak od chladu, ne od tepla. Ja slysela, ze to s topenim lidi casto prehani, takze jim jde od podlahy tepla az moc, coz samozrejme neni dobry. Ja ale nejsem ten typ, mam radsi doma chladneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
8.8.16 19:04

@ragnar ja to asi špatné napsala, myslela jsem to tak ze si zvyknou na teplo a potom jim snadno někde ty nohy prochladnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí