Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Poradíte mi prosím co pomůže pro lepší hojení podlitiny v okolí očí u skoro 3 letého dítěte??? Dcera dostala omylem ránu do obličeje od kamaráda když si hráli.
@Kristýna O. Nevím, jak jsi na to s postojem k homeopatikům, ale nám zabírá na modřiny a krvané podlitiny Arnika montana 9 CH
Děkuji, chudinka malá vypadá tak strašně,
že pokud to pomáhá jsem ochotná zkusit vše!!!
My větší modřiny ledujeme, ale u oka bych to asi nezkoušela. Někde jsem slyšela potírat aloe nebo marihuanovou mastí, ale co je na tom pravdy nevím, nezkoušela jsem. Jo a co mě i dcerce hodně na modřiny pomáhá je občas trošku rozmasírovat, ztratí se pak dříve
Jestli ma po jedne rane modriny okolo obou oci, mel by ji videt lekar
@Jedna babička píše:
@Kristýna O. Nevím, jak jsi na to s postojem k homeopatikům, ale nám zabírá na modřiny a krvané podlitiny Arnika montana 9 CH
Nevíte prosím dávkování? V lékárně řekli 3× denně ale už nevím kolik granulek…?
@Pudloslava píše:
Jestli ma po jedne rane modriny okolo obou oci, mel by ji videt lekar
Nemá modřiny u obou očí… naštěstí!!!
@Kristýna O. 3 kuliček 3× denně. Je to sladké, tak ať malá cucá. Nesmí po tom 1/2 jíst a pít pouze čistou vodu. My dětem říkáme, že to je bonbonek první pomoci. Tak po 2-3 dnech se začnou podlitiny ztrácet. Na homeopatika se nesmí sahat rukou, takže si vždy 3 kuličky otáčením víčka vycvakej do něj a pak malé šoupni do pusinky. Pokud by malá nezvládla pilulky cucat, můžeš je rozpustit v trošce vody a stříkačkou jí to vstříknou do pusiny.
Příspěvek upraven 22.09.17 v 15:37
Existuje gel Hirudoid, já jsem si s tím mazala podlitinu na noze a řekla bych, že to mizelo rychleji. Ale nevím jestli se smí používat i u dětí a na obličej.
Zeptala bych se v lékárně.