Podložka do kočárku na léto

84
17.2.14 17:01

Podložka do kočárku na leto

Maminky prosím co používáte do hlubokého kočárku pro miminka v době, kdy už není počasí na fusak? Dnes jsem byla poprvé bez fusaku, jezdím hodně v terenu a miminku bez fusaku litá hlavička ze strany na stranu. Existuje nějaká mekka podložka nebo perova, která by miminko trochu fixovala? Děkuji za rady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6050
17.2.14 17:05

Já mám fusak Lodger a z něj na jaře vyndám zimní vložku a je to jen taková dečka, ale dá se zavinout, jinak jsem měla v kočárku vložku od Emitexu, ale jak ho zafixovat :nevim: možná nějaké malé polštářky (válečky) a dát je po stranách miminka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.2.14 17:15
@natyber píše:
Já mám fusak Lodger a z něj na jaře vyndám zimní vložku a je to jen taková dečka, ale dá se zavinout, jinak jsem měla v kočárku vložku od Emitexu, ale jak ho zafixovat :nevim: možná nějaké malé polštářky (válečky) a dát je po stranách miminka :nevim:

děkuji, dala jsem do kočárku takový jarní fusak, ale korbicku mám poměrně velkou a jak tam není ten naducaný zimní fusak, tak ji chudince hlava litala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
17.2.14 17:25

A co na dno kočárku deka?? nevím, zatím jsem to nemusela řešit, to mě jen napadlo

• Citovat
  • Upravit
84
17.2.14 17:26
@myšák1187 píše:
A co na dno kočárku deka?? nevím, zatím jsem to nemusela řešit, to mě jen napadlo

měla jsem jarní fusak little angel a nestačilo to… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
17.2.14 17:30

@misap78 no anebo prodávají takový polohovací polštářky na hlavičku, uprostřed díra, to by prckovi mohlo hlavinku zafixovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
33005
17.2.14 20:06

@misap78 Srolované ručníky nebo menší deku, pro případné druhé mimčo pořídit klasický houpací kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.2.14 20:25
@Svistice píše:
@misap78 Srolované ručníky nebo menší deku, pro případné druhé mimčo pořídit klasický houpací kočár.
:pankac: :pankac: To je pravda,houpací kočár dělá divy.
@misap78 píše:
měla jsem jarní fusak little angel a nestačilo to… :,(

Kup nějaký malý polštářek, nebo zvířátko a dej ho ke straně a nebo výborná je klasická bílá plenka, podložit ze strany ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.2.14 22:29
@Svistice píše:
@misap78 Srolované ručníky nebo menší deku, pro případné druhé mimčo pořídit klasický houpací kočár.

pravě mám klasicky houpací kočár do terenu, ale jezdím fakt hrbate cesty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí