Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
přešli jsme s našimi dvojčátky do sporťáku a zdá se mi to sezení docela tvrdé proto bych chtěla pořídit nějakou podložku. Máte prosím nějaký typ? Jaké podložky máte? A jste s nimi spokojené, nepotí se v nich děti? Budu ráda za typy. Moc děkuju.
Míša
Příspěvek upraven 03.05.16 v 14:24
Mám oboustrannou od Emitexu (bavlna / flís) a pak oboustrannou od Pinkie. V létě se holka potila na bavlně, když spala - ale ona se potí i v posteli, takže se tomu nedivím
Spokojená jsem s oběma, ale ta od Pinkie je hezčí.
Koupila jsem za pár korun (65 Kč) v akci polstr na zahradní židli v Jysku, udělala díry a mám podložku lepší než jakou jsem prohlížela v obchodě.
Kupovala jsem na http://www.sitickobejby.eu/…niho-kocaru/ a rovnou k podložce jsem brala i chránič na madlo ze stejné látky a super. Chtěla jsem to tedy hlavně kvůli tomu aby se kočárek nešpinil, ale měkká je ta podložka taky.
@Františka85
velice originální! A věřím že i víc polstrované než normální podložky do kočáru. A jak je to s rozměry? Není to moc široké? A nepáře se to tam kde jsi prostřihla ty díry? Já jsem si podložku nechala ušít takže se ptám jen ze zvědavosti, ale přijde mi to jako vážně super nápad (teda pro mámy, které na podložce nepotřebují dětské obrázky) ![]()
Ahoj, já mám podložku z paměť. pěny, je tedy dražší, ale super, zn. Cuddle, stala kolem 750,–, oproti těm klasicky podlozkam od Emitexu (kterou mám taky, takže mohu srovnávat)
@Jindrova25 A z jakého materiálu je ta Cuddle? Vypadá moc dobře. A nepotí se ti v ní dítě?
Koukni na fler.cz, je tam spousta sikovnych zenskych, co ti usijou jakoukoli podlozku, dle tvych predstav
@m.stejsi ahoj,vnitřek je paměť. pěna, je oboustranna, potah z jedné str. bavlna (to je jakoby letní strana) a z druhé semis. Žádné pocení jsme nezaznamenali, používána byla jen ted na jaře (možná budu prodávat, protože máme novy kočár a ten ma tu integrovanou vložku hodně příjemnou, no nevím…).každopádně ta vložka je prostě super! ![]()