Podnikej z domova
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Herbalife není jako Avon, kde prodáváš produkty. Jestli se nepletu, tak je to o tom, že si pod sebe naverbuješ další blbouny, a ti budou na tebe vydělávat. Když nebudeš šikovná a nikdo se ti nechytí na špek, tak nevyděláš nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ncc1701 píše:
Já jsem Herbalife před pár lety neznala, jednou jsem narazila na nabídku práce „Výživový poradce“ (neuváděli ale název společnosti), zkusmo jsem tam napsala, pozvali mě na pohovor a ocitla jsem se v kanceláři Herbalife, kde mi řekl, že by měl zájem, abych pro něj pracovala, s tím, že za dva týdny bych přišla na školení. Ale aby on měl jistotu, že přijdu, vezme si ode mě čtyři kila jako vratnou zálohu na benzín, kterej by propálil, kdybych nepřišla. Vzhledem k tomu, že ten chlap působil slizce a chtěl po mě prachy, jsem se na to vybodla. Teprve pak jsem zjistila, že bych prostě jen vnucovala produkty Herbalife.Příspěvek upraven 27.06.14 v 09:48
@KPKristy píše:
Herbalife není jako Avon, kde prodáváš produkty. Jestli se nepletu, tak je to o tom, že si pod sebe naverbuješ další blbouny, a ti budou na tebe vydělávat. Když nebudeš šikovná a nikdo se ti nechytí na špek, tak nevyděláš nic
Díky holky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pár zkušeností s Herbalife a celkem čerstvé (max 2 měsíce).
Bývalá spolužačka byla pozvaná na pohovor. První ji přivítal velmi milý, sympatický a usměvavý pán. Byla z něj nadšená. Pak se ukázalo, že když váhala, začal být nervózní a už to nebyl ten sympaťák. Samozřejmě když tam šla, upozorňovala jsem ji na to, co je to zač. Dopadlo to tak, že když odmítala, tak jí začal ponižovat, že dnes pouze chytrý člověk spolupracuje s Herbalife a ona teda asi chytrá nebude, stejně jako to stádo. Je při těle a i to se stalo jeho terčem. Říkal jí, že jí chtěl dát slevu na hubnoucí balíček, po kterém by prý vypadala konečně jako člověk, ale že si má teda zůstat stejně obézní jako všichni. Že on si rád zůstane zdravý. Pak to s ní ukončil a jednoduše ji vypakoval z kanceláře. Na druhou stranu, chtěla tam jít sama, já jí to vymlouvala co to šlo. ![]()
Druhá zkušenost. Také se jednalo o známou ze školy. Tvrdili ji, že nebude muset nikoho oslovovat. Vysmála jsem se tomu tvrzení a ona se urazila. Ani ne za 14 dní mi přišla SMS, že mě zve zdarma na konzultaci o zdraví, kterou bude vést ona za pomocí svého kolegy
Už tam nepracuje. Jenom na tom prodělala, protože si musela koupit nějaké startovací balíčky.
Také jsem kdysi dávno šla málem na pohovor. Inzerát se tvářil solidně a rozhodně tam nebylo nic o tom, že budu prodávat drahé produkty. Ani zmínka o Herbalife. Ještě jsem se ptala, že jestli to není obdobná firma, ať zbytečně nezabíjíme čas, jelikož o to nestojím. Ujišťovali mě, že se nemám bát. Přišla jsem do restaurace, kde seděl jeden starší pán a mladý kluk. Sotva jsem zahlédla složky s Herbalife produkty, tak jsem se otočila na patě a šla pryč. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maculinka Wow, bylo k tomu právě prvně video a taky tam je takovej cumel, chytrý řeči, atd. Oblbování lidi prostě, že ![]()
Myslela jsem s, že to bude spíš něco k ničemu, než k něčemu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maty1989 píše:
@Maculinka Wow, bylo k tomu právě prvně video a taky tam je takovej cumel, chytrý řeči, atd. Oblbování lidi prostě, žeMyslela jsem s, že to bude spíš něco k ničemu, než k něčemu
a myslela sis to spravne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maty1989 píše:
Hledám práci po MD a našla jsem od 2 různých lidí nabídku Podnikání z domu, kdy se živíte prodejem výrobků Herbalife. Prý nikoho neotravujete, ale spravujete lidi, kteří to chtějí sami. Dá se to mít jako přivýdělek, nebo jako hlavní práci, ale i tak je to na ŽL. Něco samozřejmě stojí prvotní školení, atd, takže zadarmo to není.Dle mě je to stejně styl AVON, Oriflame, atd. Slyšeli jste o tom? Případně jaký máte názor?
Já se k tomu tedy stavím spíše negativně - dle videa lidi nakecají cokoliv klidně, že
Jasně, naslibují, pak si musíš zaplatit instrukce a rozjíždějící balíček. Vyplivneš pár tisíc a klienty musíš hledat. Já do toho nešla. Herbalaif už dávno není tak populární, jako před lety.
- Citovat
- Upravit
@bamba píše:
Jasně, naslibují, pak si musíš zaplatit instrukce a rozjíždějící balíček. Vyplivneš pár tisíc a klienty musíš hledat. Já do toho nešla. Herbalaif už dávno není tak populární, jako před lety.
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem Herbalife před pár lety neznala, jednou jsem narazila na nabídku práce „Výživový poradce“ (neuváděli ale název společnosti), zkusmo jsem tam napsala, pozvali mě na pohovor a ocitla jsem se v kanceláři Herbalife, kde mi řekl, že by měl zájem, abych pro něj pracovala, s tím, že za dva týdny bych přišla na školení. Ale aby on měl jistotu, že přijdu, vezme si ode mě čtyři kila jako vratnou zálohu na benzín, kterej by propálil, kdybych nepřišla. Vzhledem k tomu, že ten chlap působil slizce a chtěl po mě prachy, jsem se na to vybodla. Teprve pak jsem zjistila, že bych prostě jen vnucovala produkty Herbalife.
Příspěvek upraven 27.06.14 v 09:48