Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Rodila jsem v Podolí 3× a z ambulance nebyl u porodu ani jeden. Těch doktorů je tam hodně moc, možná někteří mají jen ambulanci a rodit nechodí (nevím, jen tipuji). A kdo ti je tak nesympatický, že ho nechceš? ![]()
Rodila jsem dvakrat v Podoli a zadneho lekare z poradny jsem u porodu nemela. ![]()
Rodíš primárně s PA a když se nic špatného neděje, lékař přijde až na samý závěr
Moje lekarka ma treba sluzby na porodnim sale, v ambulanci, na rizikovem a i ultrazvuku
takze mozne to je, ale pravdepodobnost mala. Hlavne jak tu pisi, tak rodis s PA, lekar se na tebe max koukne, pokud to nepostupuje jak by melo a na samem zaver stoji v rohu, kdyby nahodou bylo neco spatne
@Anonymní píše: Více
Děkuji, tak snad na mě nebude čekat v tom rohu 😁
A dozvím se hned při hospitalizaci koho budu mít, nebo je to “překvápko”?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj,
Jsem registrovaná k porodu v Podolí. Nyní chodím do prenatální poradny a vždy na mě vyšel ten stejný lékař, který mi však bohužel lidsky vůbec nesedne. Nerada bych toho samého měla u porodu a kvůli němu i zvažuju jestli si nakonec nevybrat jinou porodnici.
Zatím to vypadá, že budu rodit přirozeně. Chci se zeptat těch z vás, co rodily v Podolí, jestli jste u porodu natrefily na toho samého lékaře, jako jste měly v poradnách, nebo je pravděpodobnost malá?
Díky za odpovědi.