Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
tak se mi blíží termín porodu(18.8).A já se dozvěděla ze budu muset rodit císařsým řezem. Měla jsem vybranou porodnici v podolí ale několik lidí mě tvrdí že na císaře je lepší apolinář.Takže kromě toho že mi to je líto a mám docela strach a štve mě že malou po císaři nemohu mít u sebe.Tak nevím kam se přihlásit do porodnice.
Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?
Už nemám moc času na rozmyšlenou .Budu tedy vděčná za jakoukoli radu.
Nevíte jesli je pravda že plánované cís.řezy dělají před termínem?
A jaká je možnost že by byl partner u porodu?
Všem hodně štěstí Mab
Ahoj, já rodila v Motole neplánovaně císařem.U plánovaného mohl být tatínek bez problémů(teda né přímo na sále,ale snad za sklem a pak přímo u ošetření mimíska). Ty první dny stejně budeš ráda,že ti mimi přinesou jen na kojení, přeci jen to je rozřízlé břicho a dost bolí každý pohyb.Ale po pár dnech, kdy už jsem se cítila mě bezproblémů přestěhovali na pokoj s mimčem.A předtím bylo možné kdykoliv mimo kojení k sestřičkám na mimčo kouknout nebo třeba i asistovat při koupání.Takže Motol vřele doporučuji.
Ahoj, nemam s tim osobni zkusenosti (bohudiky se nam tohle vyhnulo), ale pokud vim, tak po absolvovani predporodniho kurzu v podoli a nejaky priplatek MUZE byt tatinek pritomen PLANOVANEHO cisarskeho rezu. Ale na konkretni info by bylo asi nejlepsi zeptat se primo v¨porodnici. hodne stesti pri vyberu!
btw: podoli je SUPER!!! ![]()
Eliska
ahoj, ja rodila pred rokem planovanym cisarem u Apolinare. A vse bylo v pohode. Manzel byl za sklem a hned u osetreni dcery. Samotny cisar jsem mela v epiduralu a vubec to nebolelo (anesteziolozka i sestricka byly skvele). Pak jsem byla do druheho dne na JIPu a vlastne druhy den odpoledne po porodu jsem po vlastnich nohou dosla do sprchy a na normalni pokoj. Malou mi dali dalsi den. Apolinare vrele doporucuji.