Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Klarinetka2 a ptala ses nahodou co navrhuji, kdyby se porod rozbehl zrovna az budou malovat? Mas si zacit obvolavat sama ostatni porodnice nebo ti v Podoli reknou kam dle situace?
Holky, teda, uz se vam to blizi, drzim vam palce. ![]()
Holky, kdyz to nahodou vyjde na malovani, mame tam zavolat a oni by nam meli rict, kam se obratit. Manzel uz to zjistoval ![]()
Ahojte, přesně, taky jsem se na to ptala, v Podolí ti řeknou kam jet, prý s tím ostatní porodnice počítají a mají navýšenou kapacitu…
J8 dnes měla celý odpoledne takový kontrakce, že jsem si chvíli myslela, že jedeme, ale rozehnali jsme to teplou vodou… tak uvidíme ![]()
Klarinetko, tak jak - jeste doma?
Ja porad nic - zkousela jsem prochazku, cervene vino…
@Makulka78 Dnes jsme byli zase na monitoru, ale furt nic.. pořád doma… tak zase ve čtvrtek kontrola i UZ, začínám se obávat, nechce se mi rodit jinde, kde nikoho neznám, nevím, kde tam co je atd.
V Podolí jsem spokojená… ![]()
Klarinetka - no ja porad nic… vubec to nevypada, ze by se to k necemu chystalo. Na kontrolu jdu ve stredu, to budu 40+1, tak uvidime. Dost jsem se znervoznila z tech povodni, abych se tam vubec dostala. Taky bych nerada rodila nekde jinde ![]()
@Makulka78 No, povodně to teď taky pěkně zavařily… my tam jeli ráno a ještě to šlo, v tuhle chvíli už je nábřeží uzavřené, museli bychom objíždět celou Prahu přes BUdějovickou…
Ja bydlim za Prahou na severu. Takze ja jenom doufam, ze to bude dobry, pripadne, ze zitra to jeste nebude a vydrzime alespon do uterka/stredy. Jinak bychom museli po jizni spojce a ta bude v pripade zavreneho nabrezi a centra jedno velky parkoviste… nebo si proste zavolam sanitku…
Já tam jdu v úterý na monitor a jsem zvědavá jaké bude cestování…holky držte se
Taky tam jdu v utery, bydlim kousek, ale jak na to koukam, nebude to vubec jednoduchy…
Taky mám zítra poradnu v Podolí, tak doufám, že se tam nějak dostanu.
To nas teda cekaji jeste radosti
Dejte holky vedet, jak to tam vypada.