Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky holky nějaké maminky které budou rodit v podolí v červnu. Jsem ve 12 týdnu termín ještě přesně nemám ale 6.12 se dozvím vše důležité
![]()
Ahojky, taky budu rodit v cervnu v Podoli. Ale jeste nemam za sebou screening. Jsem v 11tt, tak to zatim tajime. Rodila jsem tam i prvni dite a super
.
Ahoj… ja taky ne jen odbery, ten me ceka 6.12 chtela jsem to take tajit ale okolnosti me donutili to bohuzel rict rodine protoze jsem stala pred rozhodnutim jestli si miminko nechat a s pomoci rodinu to zvladnout, doufam ze ted uz bude jen lepe ![]()
Ahoj Johanko, ja se jdu do podoli zaregistrovat v nedeli, tak jsem zvedava, jak to bude probihat. Mam termin na zacatku cervna.
ahojky tak to moc drzim palce me to teprve ceka, ale co jsem slysela chce to hodne brzo jsou tam fronty
Ja vim, budem muset vyrazit brzy rano
I me na to upozornovali, kdyz jsem si overovala termin (mam v prukazce 2 TP - jeden podle MS a jeden podle UTZ), kdy mam prijit. Snad se tam vejdem, berou jenom 12 tehotnych na den.
@Makulka78
od kolika je ta registrace? vim ze segra tenkrat byla posledni co ji brali a stala tam taky nejak brzo. v kolikatem tydnu jsi kdy se registruje?
Musis se registrovat 14+0. Registraci oteviraji od 10:00, nicmene pry se tam ceka uz od 5 nebo 6 rano. Dobry je, ze na tu registraci muze jit nekdo za tebe - musi mit prukazku a karticku pojistovny - myslim.
@Makulka78
diky za info no uz vidim jak tam nekdo stoji za me ha ha ![]()
Tak se mnou v nedeli alespon pujde manzel. Jestli me ale nevezmou a pujdu znovu v utery, tak to uz budu muset sama
nekdo na nejake diskuzi psal, ze tam za nej sla maminka.
@Makulka78
myslim že tohle si budu odstát sama maminka chodí do práce, přítel není, ale to nějak zvladnu ![]()
Snad to za to cekani stoji. Kamaradka rodila prave v Podoli - o 2 mesice driv a chlapecka ji tam vyslovene zachranili. Takze za me je to jednoznacne..
Ahoj Johanko, tak jsme tam v nedeli vyrazili s manzelem asi na 6:15 a uz jsme byli treti. V 7:00 uz tam bylo 7 holek a v pul devate prisla posledni 12. Jinak je to hnedka napravo od recepce. V 9:45 otevreli registraci, tak jsme si tak nejak stoupli do fronty, jak kdo prisel. Takze ja zaregistrovana jsem. Jenom jsem si zapomnela zeptat na uzavery porodnich salu. Ja mam termin 2.6. a nekde tady na emiminu jsem videla, ze by meli mit od 9.6 porodni saly uzavrene. Jeste tam zitra brnku a dam vedet ![]()
@Makulka78
hm takze koukam ze zadna zmena… jsem rada ze ti to vyslo.. a to ti rekne doktor kolikateho se mas jit registrovat?