Podolí TP červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
478
17.4.13 18:13

Já bych měla chodit na ambulanci k doktorce Melicharové, neznám ji ještě, ale byla mi doporučena a jsem k ní objednána. Já mám termín dle MS na 12.5., ale dle UZ na 2.6. - což je takovej rozdíl, že je opravdu otázka, kdy to bude :-) Jdete někdo na nadstandard? A budete mít otce u porodu? A čekáte první?

Makulka: :-) To jste se spíš potkali s manželem, ten to tam za mně vystál (myslím, že to byla neděle), byla jsem od osmi v práci, takže tam šel místo mně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
17.4.13 18:29

@Klarinetka2 k dr. Melicharove chodím taky teď tam jdu 6.5 v 8.30… je příjemná…já čekám jak rozhodnou s tím císařem a to se dělá až tak 3 týdny před…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
17.4.13 18:41

Ja jdu k doktoru Drahonovskemu-uz pristi tyden. Je to brzy, ale ordinuje jenom ve stredu, takze ty svatky to zkomplikovaly.
Kazdopadne jsem zvedava, jak to pujde. Otec u porodu byt chce, tak mu nebranim, i kdyz jsem si nebyla jista, jestli ho tam chci ja :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
17.4.13 18:48

U mě nebude možná sestřenice, uvidíme co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
18.4.13 15:31

Holky, byly jste na predporodnich kurzech? Ja jsem tam volala, ale dostala tak zmatene informace, takze jsem se domluvila nekde jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
18.4.13 18:04

Nebyla a ani nepůjdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
19.4.13 14:00

Já také nebyla a ani nepůjdu :lol: Slyšela jsem, že nic moc člověku nedaj a tak si plánujeme informace spíš zjišťovat na netu. A taky trochu věřím, že ženský rodí, co se svět otáčí a vždycky instinktivně vědí, co a jak - alespoň rámcově :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
3.5.13 07:23

Ahoj holky, tak jak se citite? Ja mam druhy tyden materske a jeste jsem se nezastavila :-) Doufam, ze se to ted trochu uklidni, jeste ani nemam tasku do porodnice a to vubec nemluvim o pripravenych vecech pro mimco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
3.5.13 07:56

@Makulka78 ahoj já tedy od 1.5 ale taky nemám nic v pondělí mi ta známá řekne co zabalit do tašky a snad se dozvíme termín císaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
3.5.13 08:21

Na internetu maji i seznam. Ja mam nejaka doporuceni od duly, ktera do Podoli chodi, ale to jsou spis rady k normalnimu porodu - jako ponozky, dlouhe triko (na ten porod), hodne rucniku, hodne piti… to u cisare asi bude jine.

http://www.upmd.cz/?…

to je odkaz, ale maji tam i seznam, co s sebou pro mimino :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
3.5.13 08:57

@Makulka78 díky koukala jsem ale třeba punčochy mě zarazily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
3.5.13 09:38

No, ty asi budou chtit urcite. Asi kdybys je nemela, tak ti je daji. Ja jsem byla na laparoskopii v Krci a musela jsem je mit taky svoje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
3.5.13 09:56

V podstatě asi cokoliv, co člověk zapomene, tak Ti na sále dají, myslím, že s tím počítají, jen prostě chtějí, aby sis samozřejmě co nejvíc obstarala sama, což je v pořádku - už proto, že si tak vybereš to, co je Ti nejpohodlnější. Kamarádka rodila předčasně a nečekaně - v Podolí byla na běžné kontrole v poradně - neměla nic a dali jí všechno - jen prostě asi nemocniční andílek není zrovna fajn, když Ti čouhá zadek kamkoliv se hneš :mrgreen:

Já mám taky sbaleno, nemám ještě ten bepanthen krém, nevíte, jestli nestačí na ty bradavky i něco jiného? Co mám třeba doma? :mrgreen:

Ten devátý měsíc se děsně vleče, už se těším, až to bude za mnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
3.5.13 10:23

@Klarinetka2 já ho také ještě nemám má mi ho kupovat teta… ségra mi říkala at si ho spíš schovám pro sebe že pro malé je dobrá rybílka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.5.13 16:20

Ahoj holky, tak jak jste na tom? Ja jsem dneska byla na monitoru + UTZ. Odhad vahy 3,75 - jdu si to svihnout :-) Jeste je v nejake zadni poloze nebo co, takze je mozne, ze nakonec dojde na sekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí