Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já bych měla chodit na ambulanci k doktorce Melicharové, neznám ji ještě, ale byla mi doporučena a jsem k ní objednána. Já mám termín dle MS na 12.5., ale dle UZ na 2.6. - což je takovej rozdíl, že je opravdu otázka, kdy to bude
Jdete někdo na nadstandard? A budete mít otce u porodu? A čekáte první?
Makulka:
To jste se spíš potkali s manželem, ten to tam za mně vystál (myslím, že to byla neděle), byla jsem od osmi v práci, takže tam šel místo mně ![]()
@Klarinetka2 k dr. Melicharove chodím taky teď tam jdu 6.5 v 8.30… je příjemná…já čekám jak rozhodnou s tím císařem a to se dělá až tak 3 týdny před…
Ja jdu k doktoru Drahonovskemu-uz pristi tyden. Je to brzy, ale ordinuje jenom ve stredu, takze ty svatky to zkomplikovaly.
Kazdopadne jsem zvedava, jak to pujde. Otec u porodu byt chce, tak mu nebranim, i kdyz jsem si nebyla jista, jestli ho tam chci ja ![]()
Holky, byly jste na predporodnich kurzech? Ja jsem tam volala, ale dostala tak zmatene informace, takze jsem se domluvila nekde jinde…
Já také nebyla a ani nepůjdu
Slyšela jsem, že nic moc člověku nedaj a tak si plánujeme informace spíš zjišťovat na netu. A taky trochu věřím, že ženský rodí, co se svět otáčí a vždycky instinktivně vědí, co a jak - alespoň rámcově ![]()
Ahoj holky, tak jak se citite? Ja mam druhy tyden materske a jeste jsem se nezastavila
Doufam, ze se to ted trochu uklidni, jeste ani nemam tasku do porodnice a to vubec nemluvim o pripravenych vecech pro mimco.
@Makulka78 ahoj já tedy od 1.5 ale taky nemám nic v pondělí mi ta známá řekne co zabalit do tašky a snad se dozvíme termín císaře…
Na internetu maji i seznam. Ja mam nejaka doporuceni od duly, ktera do Podoli chodi, ale to jsou spis rady k normalnimu porodu - jako ponozky, dlouhe triko (na ten porod), hodne rucniku, hodne piti… to u cisare asi bude jine.
to je odkaz, ale maji tam i seznam, co s sebou pro mimino ![]()
No, ty asi budou chtit urcite. Asi kdybys je nemela, tak ti je daji. Ja jsem byla na laparoskopii v Krci a musela jsem je mit taky svoje…
V podstatě asi cokoliv, co člověk zapomene, tak Ti na sále dají, myslím, že s tím počítají, jen prostě chtějí, aby sis samozřejmě co nejvíc obstarala sama, což je v pořádku - už proto, že si tak vybereš to, co je Ti nejpohodlnější. Kamarádka rodila předčasně a nečekaně - v Podolí byla na běžné kontrole v poradně - neměla nic a dali jí všechno - jen prostě asi nemocniční andílek není zrovna fajn, když Ti čouhá zadek kamkoliv se hneš ![]()
Já mám taky sbaleno, nemám ještě ten bepanthen krém, nevíte, jestli nestačí na ty bradavky i něco jiného? Co mám třeba doma? ![]()
Ten devátý měsíc se děsně vleče, už se těším, až to bude za mnou ![]()
@Klarinetka2 já ho také ještě nemám má mi ho kupovat teta… ségra mi říkala at si ho spíš schovám pro sebe že pro malé je dobrá rybílka
Ahoj holky, tak jak jste na tom? Ja jsem dneska byla na monitoru + UTZ. Odhad vahy 3,75 - jdu si to svihnout
Jeste je v nejake zadni poloze nebo co, takze je mozne, ze nakonec dojde na sekci.