Podolí TP červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
905
28.5.13 10:43

@Klarinetka2 @hypnoza holka…uz jsem odnesla i papiry vcera na matriku a napsala tam Terezka a vubec mi nedoslo ze je to zdrobnelina…haha…pry maminko to vam neprojde takze jsem to musela prepsat na Terezu… asi ano spalo, pripadalo mi ze spaly vsechny miminka vcera -pocasi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
28.5.13 11:17

@Klarinetka2 snad uz brzyyyyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
28.5.13 11:51

Tak to Vám zavidím - ten můj raubíř v podstatě nespí, vždycky dělá na monitoru takovej bordel, že je to slyšet na celou chodbu - minule dokonce skopl ten snímač dřív, než jej stihla sestřička připnout. Pěkně letěl vzduchem :-) Jsem zevnitř samá modřina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
28.5.13 11:56

Johanko, ja byla minuly tyden a vsechna mimina (krome toho meho) spala jako zabita. Sestricky tam nestastne behaly se zvoneckem, valchovaly maminkam bricha… ja vypadla snad za 20 minut a celou dobu se mi bricho mlelo, jak kdyz tam mam vetrelce. Kamaradce doporucovali cca 30 minut pred monitorem snist cokoladu, aby ho cukr probral.

Jinak mrknete na
http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

trochu me to znervoznilo - ma jit na toho cisare 2.6., tak doufam, ze nas vezmou :-)))

Ja jdu na kontrolu zitra, snad uz se to taky blizi. Zaha me pali silene (ale to skoro cele tehotenstvi), nohy uz me od otoku boli a bricho tuhne, obcas boli jako pri MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
28.5.13 12:05

@Makulka78 urcite jiny den nez ji, pokud to bude planovane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
28.5.13 14:02

Dáma s paterčaty má stejný termín a ve stejné porodnici jako já, myslím, že personál bude mít plné ruce práce :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
28.5.13 14:30

Holky, ona ma takovy bricho a tvari se jakoze nic 8o… A ja si tu stezuji, ze si v noci uz nenajdu normalni polohu na spani :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.5.13 14:23

Vsak ono to pro ni taky neni jednoduchy :-) Ja se taky sotva valim, skoro se nezvednu z kresla…
Dneska jsem byla na kontrole a sice se to chysta, ale bohuzel zatim jenom pomalu. Uz to vcera vypadalo na poslicky, bylo mi blbe, tak jsem byla plna nadeje, ze by se to mohlo opravdu blizit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
29.5.13 14:33

@Makulka78 Jojo, tady těm „nadějím“ taky ob den propadám a zrovna včera to vypadalo nadějně, ale furt nic :-) A hlavně tatínek pomalu přestává spolupracovat, začíná se fakt bát, aby mi nějak neublížil, protože už vidí, že se sotva plazím a furt jen funím a hekám a skučím :mrgreen:

Jdu na kontrolu zítra, tak kéž by mi třeba řekli aspoň něco ve smyslu, že už to nebude dlouho trvat!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.5.13 22:48

Budu drzet palce, at uz to je. Ne, ze bych se nejak tesila na porod, spis, az to bude za mnou :-)

Je to tezky, kdyz dlouho sedim, boli me zada, kdyz dlouho lezim, boli me zada a kdyz dlouho chodim, boli me zada. Tedy, dlouho - tak 10 minut :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
30.5.13 20:09

Tak jak jste na tom holky já mám termín 7.6císař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
30.5.13 20:16

Johanko, tak budeme drzet palce. Ja mam kontrolu 5.6. - den po terminu, tak uvidime, jestli tam pojedu driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
30.5.13 20:16

U mně zatím nic - ale mám jít na monitor znovu už v neděli a pak ob den… Johanko, držím palce s císařem, ať vše vyjde, rychle se zotavuješ a jste zdraví!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
30.5.13 20:34

Klarinetko, je to desny cekani, co? Ja mam akorat menstruacni bolesti, ale nic zasadnejsiho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
30.5.13 21:04

No jsem v podolí od pondělí každé dopoledne a už mě to nebaví… a monitor mám v sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí