Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Gynekolog mi rekl, v kolikatem jsem tydnu podle UTZ. Podle toho jsem tam vyrazila, ze by mi daval nejake rady, to ne. Dokonce mi rekl, ze tam mam jit podle toho, v kolikatem jsem tydnu podle MS. Az kdyz jsem si zavolala do Podoli, tak mi rekli, at prijdu na ten drivejsi dle UTZ. Takze, az budes mit v prukazce termin porodu, tak doporucuju si zavolat to Podoli a dohodnout se s nima - pani byla hrozne mila. Nevim, jestli to byla ta, co me registrovala, ta uz tak mila nebyla, ale nevadi, hlavne ze to je ![]()
Ahoj musím na genetiku tak se trochu bojím. cysty mam už tři. A termín14.6
Ahoj Johanko, tak budu drzet palce, at je to v poradku. To jdes na casny screening vyvojovych vad?
@Makulka78 ja mam termim 14.6 jsem uz take registrovana v podoli ale opravdu maji uzavery od 9-17.6 tak jsem zvedava
@johankakoz a to Te registrovali? Ja myslela, ze na terminy uzaverek porodniho salu to nedelaji
@Makulka78 no udělala to známá tak vůbec nevím prý nemám mít strach.
Ahojte holky, jak jste na tom? Mám termín 2.6. a jsem také registrovaná v Podolí, právě se objednávám do předporodní ambulance a doufám, že nebudu přenášet, když je tam pak ta uzávěrka porodních sálů ![]()
Ahoj, ja mam termin dle MS 4.6., ale registrovala jsem se na UTZ 2.6.
To jsme se asi videli ![]()
Dneska jsem byla asi naposledy u sveho doktora, pristi tyden uz jdu do ambulance, vybirala jsem si doktora k porodu. Podle dnesniho UTZ termin 24.5. Takze ja doufam, ze to stihnem…
Trochu se desim, mimino uz ma 2,6 kg, tak to asi bude peknej obrik
Ahoj ja chodim do podoli od zacatku a termin mam 14.6, ale asi bude cisar.. aby jsme se tam vsechny nesesli najednou