Podpora v nezaměstnanosti - pokecání

Anonymní
5.1.15 10:06

Podpora v nezaměstnanosti pokecání

Ahoj. Prosím o zachování anonymity nebo smazání tématu. :) Rodina přítele to neví a bylo by velké haló, že jsem si nedokázala najít práci. Pro ně je velká potupa, když je někdo na pracáku :roll: Dneska jdu na pracák žádat o podporu. Končí mi mateřská a nemám kam nastoupit. Malá je pořád nemocná, nemám nikoho kdo by se mi o malou staral a tak je práci sehnat fakt těžké. Sháním aspon brigády, vypadá to, že od března bych mohla mít brigádu na doma, ale na pracák stejně ted musím. Chtěla jsem si s někým pokecat jaké máte zkušenosti s pracákem. Já mám docela strach, že na mě budou pohlížet jako na socku, na někoho kdo vycucává stát nebo blbou holku co si udělala dítě a teď se neumí postarat… Jaké máte zkušenosti vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.1.15 10:13

Když jsou jeho rodiče tak chytří, tak at ti tu práci najdou:))..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.15 10:14
@Anonymní píše:
Když jsou jeho rodiče tak chytří, tak at ti tu práci najdou:))..

Spíš by mi mohli hlídat malou v případě nemoci. To bych pak klidně vzala i pokladní, ale když je víc nemocná než ve školce, tak si těžko něco najdu.

• Citovat
  • Upravit
14335
5.1.15 10:42

Anonymní, já to měla u prvního dítěte. My jsme chtěli druhé, ale trochu s odstupem. Taky jsem byla ua UP asi půl roku, třičtvrtě.. asi
Abych řekla pravdu, tak jsem se z toho nehroutila- asi tady někdo napíše, že jako je to hrůza být na UP atd. atd. ale já před tím pracovala, nemám se za co stydět. A že prostě mám období, kdy jsem doba, nijak nám to neohrozilo příjem, tak se nebudu nervovat kvůli okolí, kterému do toho nic neni..
Já bych to tak dramaticky nebrala- kvůli okoli, ono si bude pořád něco myslet.. Neříkám, že se mi to lehece říkalo, když se někdo zeptal.. A kde pracuješ?, A já řekla, že jsem na UP, ale většinou jsem dodala, že jsem pracovala předtím a vmyslím, že se napracuju ještě dost- nemám problém jít do práce a hledat ji, že nějaký půlrok-rok pro mě neni na zhroucení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
5.1.15 10:50

Ahojky, prooosim te klid..Ja prisla o praci ve zkusebce, otehotnela jsem, tak me vyhodili samozrejme.pred tum jsem 5 let makala od skoly..taky jsem skoncila na podpore..a co? proste se stava..navic nam tata utekl takze dalsi komplikace..ted jsem nastoupila na materskou a za ty 3 roky uvidim, mam ted novyho pritele a ten by rad svoje mrne takze uvidim jestli pujdu do prace, kazdopadne pri matersky si chci neco prividelat..vubec se za nic nestyd, nikdo na tebe koukat nebude neboj a praci urco najdes, kdy pujde mala do skolky? nebo bych zkusila rekvalifikaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat