Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@LucieSy já mám teď 70H:-) takže plně rozumím..v 70 se to shání ještě o něco hůř, ptž. kyž máš 70, počítá se, že máš max C-:) u mě to vyhrává Freya, Gossard nebo Masquerade nakoupené v zahraničí ve slevách..když jsem byla ješte hraničně konfekční - 70E, občas jsem sehnala něco v Etamu nebo Lisce:-)
@Lucipe docela hezké a snad i s poradenstvím mají v Marks and Spencer - paní by ti měla vybrat velikost, cena kolem 700, takže i přijatelné..dále zkus Etam(často mívají různé akce), Tesco FF nebo HM(poslení 2 za hubičku, i celkem hezké)
@lentilka248 freya ma nadherne podprsenky, ale ja se tam velikostne moc nevejdu ![]()
Jo, já taky nosila asi 15 let 80C, než mi na stará kolena bylo vysvětleno, že to je blbost. A protože mi ty 80 leží v šuplíku, tak po nich občas sáhnu a žasnu, jak jsem je mohla nosit.
@LucieSy ani v zahraničí? zkus tady. figleaves. com/uk/brands/freya/dd/20423/20875/#term=&dept=freya&category=&subcategory=dd&answerhandle=20423&searchhandle=A%3dTNbrands+not+in+olet~B%3dTNbrands+not+in+olet~&pageno=1&sort=8&pagesize=28&colours=&sizes=38F~&brands=&maxprice=65&multioptions=&deptcat=20875&minprice=5&islmin=5&islmax=65&fo=Bras–38F~&cups=&bra=38F~&clothing=&cosmetics=&shoes=&mensclothing=&productid=&productcolour=&bboost=&gender=&rating=undefined
měla bys mít velikost 38F(85 F), jsou tam i recenze jak jednotlivé kousky sedí a lze koupit i za 5-6 stovek, což je pro nás prsatky veelmi výhodná cena:-)
@pikola píše:
Kdyz mas 75 pod prsama, logicky nemas velikost 80
A proto ti taky neni 80C kdyz mas 70DD(F)
Souhlasím ![]()
Dříve jsem si taky kupovala 80-85B a mám 75F ![]()
@lentilka248 píše:
@Lucipe docela hezké a snad i s poradenstvím mají v Marks and Spencer - paní by ti měla vybrat velikost, cena kolem 700, takže i přijatelné..
Souhlasím, Marks and Spencer má velký výběr velikostí i v menších obvodech, nedávno jsem tam taky nakupovala ![]()
@lentilka248 zitra na ten odkaz mrknu, diky za tip. Ted jsem na mobilu, na pc to bude pohodlnejsi hledani a lepsi kochani ![]()
@LucieSy máš to tam vyfiltrované freya tvá velikost ale mrkni pak i na slevy..ja už mam na cestě dvě:-) už mi ta prsa rostou pomaleji, tak je na čase rozšířit arzenál:-)
@Pipet drží jako přibitá a vyhovuje mi i velikost kostic, opravdu 75 je mi malá ![]()
všem moc děkuji za tipy ![]()