Kde koupit podprsenku vel. 80C?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
241
7.10.13 16:26

Podprsenka

Ahoj, mám takovou otázku, sháním vhodnou podprsenku na velikost 80Cpo kojení. Týden chodím po obchodech zkouším a nic mi nevyhovuje ze všeho mi prsa lezou ven nebo vypadávají. Poradtě mi prosím někdo střih nebo podprsenku se kterou i u této velikosti (přece jenom po kojení jsou prsa o dost neforemější a gravitace na ně působí asi i daleko silněji :-) )máte dobrou zkušenost. Moc vám všem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
7.10.13 16:28

Kolik měříš pod prsama a kolik přes prsa? Třeba se marně snažíš nacpat do blbé velikosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
7.10.13 16:34

Tak asi maly kosicek ne? Musis zkouset, doporucuju mensi obvod a zkouset ruzne kosicky smerem nahoru

• Citovat
  • Upravit
439
7.10.13 16:43

Ja uz si kupuji jedine znacku Felina, ta sedi naprosto perfektne… 80c, ale urcite neni rozmer, kde by se spatne shanela podprsenka. Sama mam 85f, takze vim, co pisu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
7.10.13 16:45

@Pipet obvod pod prsama je 75cm a přes prsa 92cm. jj vyzkoušela jsem velikost D ale ta už je mi velká i různé střihy a tvary košíčků a jsem bezradná. koupila jsem si jednu 80c v intimissimi a nic moc :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
7.10.13 16:46

@LucieSy děkuji za tip kouknu na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
7.10.13 16:48

@Lucipe
No tak podle kalkulátoru velikosti podprsenek máš 70DD :nevim: Taky jsem si pořád kupovala E, nesedělo mi to, teď mám 70G a konečně to nikde neteče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712
7.10.13 16:50
@Lucipe píše:
@Pipet obvod pod prsama je 75cm a přes prsa 92cm. jj vyzkoušela jsem velikost D ale ta už je mi velká i různé střihy a tvary košíčků a jsem bezradná. koupila jsem si jednu 80c v intimissimi a nic moc :|

Kdyz mas 75 pod prsama, logicky nemas velikost 80 :roll:
A proto ti taky neni 80C kdyz mas 70DD(F)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8577
7.10.13 16:52

@Lucipe Ja doporucuji Triumph. Jestli mas pod prsy 75, tak nekupuj vetsi obvod, jeste se vytahnou. Jinak, pokud jdes o jednu velikost mensi obvod nez jsi zkousela, musis vzit zaroven o jednu vetsi kosicky. Tak mi to rikala prodavacka v Triumphu. Takze rada by mozna byla zkusit 75 D a nikoliv 80C nebo D. Pokud je ti obvod tesny, maji v Triumphu i extendory (pridavne hacky na prodlouzeni obvodu, dokud se podprsenka trochu nevytahne v obvodu a nebude lepe sedet).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
7.10.13 16:58

Holky to jsem si taky myslela, jenže 75D, DD nebo F mi jsou hrozně těsné 80tku mám dopnutou na proštřední háčky a je to akorát ani volné ani těsné. Spíš jde o tvar košíčků, jak jsou prsa vytahané a nedrží tak je těžké je nějakou podprsenkou zkrotit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712
7.10.13 17:05

To se ti zda, ze je ti to tesny. Ver, ze neni ;) jde o zvyk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
7.10.13 17:07

Ahojky stejný problém, ale natrefila jsem v lidlu a super 80 C sedí krásně, a pak mi dobře sednou jen s kosticemi objednávala jsem na bonprixu…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
7.10.13 17:38
@Lucipe píše:
Ahoj, mám takovou otázku, sháním vhodnou podprsenku na velikost 80Cpo kojení. Týden chodím po obchodech zkouším a nic mi nevyhovuje ze všeho mi prsa lezou ven nebo vypadávají. Poradtě mi prosím někdo střih nebo podprsenku se kterou i u této velikosti (přece jenom po kojení jsou prsa o dost neforemější a gravitace na ně působí asi i daleko silněji :-) )máte dobrou zkušenost. Moc vám všem děkuji.

V CaC by mohli mít, v krabičce po 2ks, za 550 Kč.
Např. O2 má slevu 25% na to.
A můžeš si je v kabince i vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.10.13 17:39

@Lucipe Párkrát vypereš, zvykneš si a těsné nebudou.
Když rychle vzpažíš, předpažíš, předkloníš se, poskočíš - to ti fakt ta 80 drží na místě, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
7.10.13 17:46
@pikola píše:
Kdyz mas 75 pod prsama, logicky nemas velikost 80 :roll:
A proto ti taky neni 80C kdyz mas 70DD(F)

presneee :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák