Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, mám takovou otázku, sháním vhodnou podprsenku na velikost 80Cpo kojení. Týden chodím po obchodech zkouším a nic mi nevyhovuje ze všeho mi prsa lezou ven nebo vypadávají. Poradtě mi prosím někdo střih nebo podprsenku se kterou i u této velikosti (přece jenom po kojení jsou prsa o dost neforemější a gravitace na ně působí asi i daleko silněji
)máte dobrou zkušenost. Moc vám všem děkuji.
Kolik měříš pod prsama a kolik přes prsa? Třeba se marně snažíš nacpat do blbé velikosti ![]()
Tak asi maly kosicek ne? Musis zkouset, doporucuju mensi obvod a zkouset ruzne kosicky smerem nahoru
Ja uz si kupuji jedine znacku Felina, ta sedi naprosto perfektne… 80c, ale urcite neni rozmer, kde by se spatne shanela podprsenka. Sama mam 85f, takze vim, co pisu ![]()
@Pipet obvod pod prsama je 75cm a přes prsa 92cm. jj vyzkoušela jsem velikost D ale ta už je mi velká i různé střihy a tvary košíčků a jsem bezradná. koupila jsem si jednu 80c v intimissimi a nic moc ![]()
@Lucipe
No tak podle kalkulátoru velikosti podprsenek máš 70DD
Taky jsem si pořád kupovala E, nesedělo mi to, teď mám 70G a konečně to nikde neteče ![]()
@Lucipe píše:
@Pipet obvod pod prsama je 75cm a přes prsa 92cm. jj vyzkoušela jsem velikost D ale ta už je mi velká i různé střihy a tvary košíčků a jsem bezradná. koupila jsem si jednu 80c v intimissimi a nic moc
Kdyz mas 75 pod prsama, logicky nemas velikost 80 ![]()
A proto ti taky neni 80C kdyz mas 70DD(F)
@Lucipe Ja doporucuji Triumph. Jestli mas pod prsy 75, tak nekupuj vetsi obvod, jeste se vytahnou. Jinak, pokud jdes o jednu velikost mensi obvod nez jsi zkousela, musis vzit zaroven o jednu vetsi kosicky. Tak mi to rikala prodavacka v Triumphu. Takze rada by mozna byla zkusit 75 D a nikoliv 80C nebo D. Pokud je ti obvod tesny, maji v Triumphu i extendory (pridavne hacky na prodlouzeni obvodu, dokud se podprsenka trochu nevytahne v obvodu a nebude lepe sedet).
Holky to jsem si taky myslela, jenže 75D, DD nebo F mi jsou hrozně těsné 80tku mám dopnutou na proštřední háčky a je to akorát ani volné ani těsné. Spíš jde o tvar košíčků, jak jsou prsa vytahané a nedrží tak je těžké je nějakou podprsenkou zkrotit ![]()
Ahojky stejný problém, ale natrefila jsem v lidlu a super 80 C sedí krásně, a pak mi dobře sednou jen s kosticemi objednávala jsem na bonprixu…:-)
@Lucipe píše:
Ahoj, mám takovou otázku, sháním vhodnou podprsenku na velikost 80Cpo kojení. Týden chodím po obchodech zkouším a nic mi nevyhovuje ze všeho mi prsa lezou ven nebo vypadávají. Poradtě mi prosím někdo střih nebo podprsenku se kterou i u této velikosti (přece jenom po kojení jsou prsa o dost neforemější a gravitace na ně působí asi i daleko silněji)máte dobrou zkušenost. Moc vám všem děkuji.
V CaC by mohli mít, v krabičce po 2ks, za 550 Kč.
Např. O2 má slevu 25% na to.
A můžeš si je v kabince i vyzkoušet.
@Lucipe Párkrát vypereš, zvykneš si a těsné nebudou.
Když rychle vzpažíš, předpažíš, předkloníš se, poskočíš - to ti fakt ta 80 drží na místě, jo?
@pikola píše:
Kdyz mas 75 pod prsama, logicky nemas velikost 80
A proto ti taky neni 80C kdyz mas 70DD(F)
presneee
![]()