Výroba dětských dortů Kladno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.10.13 10:14

Výroba dětských dortů Kladno

Ahojky :mavam:
Hledám nějakou šikovnou paní z Kladna co by mi upekla dortíka pro syna. Nevíte někdo o někom z Kladna? kdo peče dorty? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1189
7.10.13 10:22

@Terezka s Denískem nevim, jestli paní ;), ale super dorty dělají v cukrárně Dolce Vita. Na webu jsou fotky http://www.dolcevitakladno.cz/, měli jsme jich už několik (včetně potahovaných pro děti) a skutečně vypadají jak na obrázku a jsou vynikající.
Objednat se dá přímo přes internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
7.10.13 11:24

@Terezka s Denískem My si necháváme péct v Libušíně, cukrárna Letná. Miluji jejich odlehčené dorty. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.13 11:26

@Terezka s Denískem Ahoj, zde je kontakt na mojí kamarádku, která dělá ty nejbáječnější dorty na světě, jsou to vyloženě umělecká díla. A je z Kladna :) lenka. turazova@seznam.cz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.13 11:28

@Terezka s Denískem Ještě mně napadlo, Lenku Turazovou lze najít i na Facebooku a ve fotogalerii má pár dortíků :mavam: https://www.facebook.com/lenka.turazova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.13 12:37

KatkaPardubice- děkuji super hned jí jdu napsat. moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.13 12:47

Napsala jsem jí na fb tak doufám že se dneska ozve nebo nemáte kontakt? sem s toho ve stersu :D jinak třeba jí můžete napsat sms aby věděla že sem jí psala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.13 13:13

@Terezka s Denískem Ahojky, prosím Tě, kamarádce jsem to volala, tak o tom ví. Její tel. č. je 724 458 708, ale bude na příjmu až tak po 15. hod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.13 13:26

KatkaPardubice- :hug: :hug: moc děkuji po 15h jí zavolám!! ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat