Podprsenka pod šaty

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
195
11.2.14 23:36

podprsenka pod šaty

Milé maminky,
chystám si koupit tričko s takovým výstřihem http://www.super.cz/…usi-vic.html .. Jenže nemám takové bujné poprsí :mrgreen: abych mohla jít bez podprsenky.. Tričko je na zádech a mezi prsama průsvitné, je nějaká podprsenka která mě trochu zpevní a zvětší, aniž by šlo poznat že nějakou mám? Blbí dotaz, já vím.. Za každou radu budu vděčná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46867
11.2.14 23:38

Vim, ze delavaji podprdy se silikonovymi raminky a silikon je i na zadech i uprostred, ale kde, tak to uz teda nevim, ale tusim ze v Intimissimi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
11.2.14 23:40

Co jenom takove ty nalepovaci kosicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
11.2.14 23:43

Pod tohle bych nevolila ani zadnou „neviditelnou“ podprsenku :nevim: proste bud na tento strih prsa mas nebo ne.

Jeste existuji nejake naplasti, kteryma to prso nadzvednes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
11.2.14 23:45

Nalepovaci silikonove, ty jsou super…nosim na plesy atp. Jen to vypada trosku vtipne, kdyz se pak svleknes, rozhodne tim nikoho nesvedes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13740
11.2.14 23:47

Taky si myslím, že v takovém typu trička bude jakákoli (i silikonová průhledná) podprsenka vidět a bude to jen „trapné“. Takže buď bez nebo nic ;) Mmch, do takového trička bujné poprsí nepotřebuješ, spíš naopak ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
11.2.14 23:47

Prsa mám pevný, ale jedničky, tak nechci byt jak placka no a ještě když mě to tak obepne… :mrgreen: Listuju googlem, ale asi hledám zázračnou podprsenku která ještě neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
11.2.14 23:51
@marrlinka píše:
Nalepovaci silikonove, ty jsou super…nosim na plesy atp. Jen to vypada trosku vtipne, kdyz se pak svleknes, rozhodne tim nikoho nesvedes :mrgreen:

teď se na ně dívám a možná by to i šlo.. No když to bude vypadat blbě tak bych v tom nešla, to je jasný. Max bych to prodala dál.

A měla jste některá takové tričko ne sobě? Je právě hodně extravagantní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13740
11.2.14 23:54

@LadyLama pokiud máš pevný jedničky, tak bych se toho vůbec nebála ;) To budem mnohem lepší naostro než s podprsenkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
11.2.14 23:58

Tak to mě napadá jen nechat si zvětšit prsa, protože co vím, tak exsistují podprsenky i bez těch zadních ramínek do šatů, které mají holá záda, ale vepředu uprostřed je pořád vidět to sepnutí, i když jsou tělové barvě. Viz tohle (i když zrovna toto není tělová barva, ale mají je taky). Jinak já mám stejný problém jako ty a to triko se mi taky líbí. :mrgreen:

Příspěvek upraven 11.02.14 v 23:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
11.2.14 23:58

Tak tricko nebo saty?
Budto pruhledna lepici paska, nebo nenosit kdyz z jednickama bez podprdy nemuzes

• Citovat
  • Upravit
195
12.2.14 00:00

Na ukázku jsem poslala šaty, protože je to uplně stejné, ale je to tričko :mrgreen: Na ostro se bojím, přeci jen když mě ofoukne tak pánové nebudou hledět jinam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
12.2.14 00:03
@LadyLama píše:
Na ukázku jsem poslala šaty, protože je to uplně stejné, ale je to tričko :mrgreen: Na ostro se bojím, přeci jen když mě ofoukne tak pánové nebudou hledět jinam :lol:

A z čeho to přesně je? Třeba je materiál tak silný, že by ani ofouknutí nevadilo, pokud se obáváš toho, čeho si myslím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
12.2.14 02:08

@LadyLama podprsenku potrebovat nebudes. Strih je delanej tak, aby i s malyma prsama vypadali dobre (je jedno, jestli saty, nebo tricko) a ver mi, ze bez podprsenky budes vic sexi, nez s nejakou silikonovou radoby neviditelnou podprsenkou. Kazdopadne to nejlip posoudis, az budes mit triko na sobe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
12.2.14 06:29
@LadyLama píše:
Na ukázku jsem poslala šaty, protože je to uplně stejné, ale je to tričko :mrgreen: Na ostro se bojím, přeci jen když mě ofoukne tak pánové nebudou hledět jinam :lol:

Marks&Spencer mají samolepky na zalepení bradavek pod tenké šaty, zkusila bych to. Jinak tohle jsou opravdu šaty/topy, který jsou dělaný na malý a pevný prsa, protože jinak v tom člověk vypadá jako kojná. jakákoliv podprsenka pod tím bude vypadat blbě a to, že silikonové pásky přes záda a ramínka jsou neviditelné není fakt, ale zbožné přání, které vždycky dopadne špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák