Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Milé maminky,
chystám si koupit tričko s takovým výstřihem http://www.super.cz/…usi-vic.html .. Jenže nemám takové bujné poprsí
abych mohla jít bez podprsenky.. Tričko je na zádech a mezi prsama průsvitné, je nějaká podprsenka která mě trochu zpevní a zvětší, aniž by šlo poznat že nějakou mám? Blbí dotaz, já vím.. Za každou radu budu vděčná
Vim, ze delavaji podprdy se silikonovymi raminky a silikon je i na zadech i uprostred, ale kde, tak to uz teda nevim, ale tusim ze v Intimissimi ![]()
Pod tohle bych nevolila ani zadnou „neviditelnou“ podprsenku
proste bud na tento strih prsa mas nebo ne.
Jeste existuji nejake naplasti, kteryma to prso nadzvednes.
Nalepovaci silikonove, ty jsou super…nosim na plesy atp. Jen to vypada trosku vtipne, kdyz se pak svleknes, rozhodne tim nikoho nesvedes ![]()
Taky si myslím, že v takovém typu trička bude jakákoli (i silikonová průhledná) podprsenka vidět a bude to jen „trapné“. Takže buď bez nebo nic
Mmch, do takového trička bujné poprsí nepotřebuješ, spíš naopak ne?
Prsa mám pevný, ale jedničky, tak nechci byt jak placka no a ještě když mě to tak obepne…
Listuju googlem, ale asi hledám zázračnou podprsenku která ještě neexistuje.
@marrlinka píše:
Nalepovaci silikonove, ty jsou super…nosim na plesy atp. Jen to vypada trosku vtipne, kdyz se pak svleknes, rozhodne tim nikoho nesvedes
teď se na ně dívám a možná by to i šlo.. No když to bude vypadat blbě tak bych v tom nešla, to je jasný. Max bych to prodala dál.
A měla jste některá takové tričko ne sobě? Je právě hodně extravagantní..
@LadyLama pokiud máš pevný jedničky, tak bych se toho vůbec nebála
To budem mnohem lepší naostro než s podprsenkou ![]()
Tak to mě napadá jen nechat si zvětšit prsa, protože co vím, tak exsistují podprsenky i bez těch zadních ramínek do šatů, které mají holá záda, ale vepředu uprostřed je pořád vidět to sepnutí, i když jsou tělové barvě. Viz tohle (i když zrovna toto není tělová barva, ale mají je taky). Jinak já mám stejný problém jako ty a to triko se mi taky líbí. ![]()
Příspěvek upraven 11.02.14 v 23:58
Tak tricko nebo saty?
Budto pruhledna lepici paska, nebo nenosit kdyz z jednickama bez podprdy nemuzes
Na ukázku jsem poslala šaty, protože je to uplně stejné, ale je to tričko
Na ostro se bojím, přeci jen když mě ofoukne tak pánové nebudou hledět jinam ![]()
@LadyLama píše:
Na ukázku jsem poslala šaty, protože je to uplně stejné, ale je to tričkoNa ostro se bojím, přeci jen když mě ofoukne tak pánové nebudou hledět jinam
A z čeho to přesně je? Třeba je materiál tak silný, že by ani ofouknutí nevadilo, pokud se obáváš toho, čeho si myslím. ![]()
@LadyLama podprsenku potrebovat nebudes. Strih je delanej tak, aby i s malyma prsama vypadali dobre (je jedno, jestli saty, nebo tricko) a ver mi, ze bez podprsenky budes vic sexi, nez s nejakou silikonovou radoby neviditelnou podprsenkou. Kazdopadne to nejlip posoudis, az budes mit triko na sobe ![]()
@LadyLama píše:
Na ukázku jsem poslala šaty, protože je to uplně stejné, ale je to tričkoNa ostro se bojím, přeci jen když mě ofoukne tak pánové nebudou hledět jinam
Marks&Spencer mají samolepky na zalepení bradavek pod tenké šaty, zkusila bych to. Jinak tohle jsou opravdu šaty/topy, který jsou dělaný na malý a pevný prsa, protože jinak v tom člověk vypadá jako kojná. jakákoliv podprsenka pod tím bude vypadat blbě a to, že silikonové pásky přes záda a ramínka jsou neviditelné není fakt, ale zbožné přání, které vždycky dopadne špatně.