ZOH Soči

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6623
10.2.14 11:17

ZOH Soči

Ahoj holky!! :kytka:

Tak co sledujete OH? A co říkáte na naše výkony? :-) A budete se dívat na hokej? Nebo co všechno sledujete? :-) Mě třeba bylo strašně líto Šárky Pančochový - to bylo takový nefér :(

Zajímalo by mě, jestli byste si vy koupili něco z olympijské kolekce - já přemýšlím o tý vestě ta se mi strašně, ale fakt strašně líbí a tak se ptám nevypadalo by to blbě ji nosit tady? Třeba i za pár let, přece jenom je to primárně určený lidem co do Soči jeli a moderátorům, tak nevím :think: Jestli do ní mám investovat a pak ji normálně nosit nebo se na to vykašlat. Líbí se mi i ta bunda, ale jelikož zimních bund mám dost a na lyže z loňska novou tak mi přijde nesmysl investovat dalších 7000 za bundu. Tak poraďte já fakt nevím, ale holiny z Londýna mám a to nejsou tak exkluzivní :-D

Děkuju :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6536
10.2.14 11:20

@Natálka26 jestli se ti líbí tak si jí kup, mě když se něco líbí a mám na to tak si to koupím protože to chci já, a názor někoho jiného pro mě není v tomhle důležitý, jinak k olympiádě jsou tu už dvě diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
10.2.14 11:22

@renda81
To možná jsou, ale tam se připojovat nechci neb ta jsou rozvité diskuze. A ano líbí ale záleží mi i jak by to vypadalo přece jenom mít tak „czech olympic team“ a „czech republic“ to nevím proto sem se zeptala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
10.2.14 11:24

@Natálka26 mě přijde ta naše výprava úplně nejlépe oblečená, co jsem tam viděla, ale já po tom oblečení netoužím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.2.14 11:26

@Natálka26 my jsme nedávno objevili suprovou lyžařskou bundu, fakt krásná, no drahá jak cyp, že :mrgreen: a nápisy SLOVAKIA TEAM :mrgreen: bylo to na Slovensku :mrgreen: a byla tak krásná, že jsem musela chlapovi dlouho vymlouvat si toto kupovat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
10.2.14 11:27

Mně se nelíbí a nekoupila bych :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
10.2.14 11:32

@dani24687
Ta česká není zrovna nejlevnější ale jelikož jsem loňskou zimu investovala 8500 do zimní bundy tak se mi dalších 7000 příčí :-D to fakt ne. Právě ta vesta není tak hrozně drahá a unosila bych jí víc, ale zase takovej vlastenec nejsem, abych tam musela mít ty nápisy úplně všechny tak právě přemýšlím jak by to vypadalo a co byste řekli kdybyste takhle někoho potkali. To je to co mě zajímá.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
10.2.14 11:34

Nekoupila bych - podle me jsou tyhle kolekce „trapny“ a predrazeny (a to sem ve svych 36 letech velky milovnik SNB obleceni).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
10.2.14 11:35

@Natálka26
já v Alpinu pracuju a z OH kolekce bych si nic nekoupila :lol: jo vlastně, pořídila jsem si klíčenku :mrgreen: neříkám že ta vesta dámská nebyla celkem pěkná, ale 3000 za vestu bych fakt nedala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
10.2.14 11:37

@ne-silenamatka
Děkuju přesně na tohle jsem se ptala, jak by to vypadalo a bále jsem se právě toho běhat v tý vestě po Praze- kdyby tam nebyly ty nápisy „CZ, olympic team apod.“ tak by byla skvělá, protože designově se mi fakt líbí. A bundu na lyže bych si nekoupila vůbec to bych si připadala vážně trapně. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
10.2.14 11:37
@ne-silenamatka píše:
Nekoupila bych - podle me jsou tyhle kolekce „trapny“ a predrazeny (a to sem ve svych 36 letech velky milovnik SNB obleceni).

souhlasím, ta kolekce je strašně kýčovitá, hlavně ty pozlacený rukávy u mikin a triček :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
10.2.14 11:38

@mookiee
Ale tak 3000 za vestu není tak hrozný a stejně tam dělá i kamarádka a ta má zase nějakou slevu takže by mě vyšla na nákých 2500 myslím, že říkala ale nevím prostě z toho pohledu jakby to vypadalo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
10.2.14 11:38

@mookiee
To jsem neviděla, já koukala jen po tý vestě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.2.14 11:39

@Natálka26 no já to beru pro letos pro velký sportovní fanoušky, ale příští rok nebo kdykoliv po Olympiádě ne, mně to přijde stejně trapný jako oblečení s logem firmy :mrgreen: za mě - odolej :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
10.2.14 11:42

@Natálka26
no nevím teda jak jinde, ale těsně před Vánoci přišel email, že se OH kolekce na zaměstnaneckou slevu brát nesmí. :nevim: ale tak jestli se ti líbí… :lol: jak říkám, já bych tuhle cenu za vestu nikdy nedala a kdyby náhodou jo, musela by vypadat jinak než se zlatýma nápisama czech team :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák