Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@dani24687
Právě to už jsem psala no jak by to mohlo vypadat za pár let - vlastně iza ten rok.. Oblečení s logem firmy nech bejt
Před lety na brigádě jsem dostala skvělou softshellku a drží dodnes a to logo tam přežiju
Pravda je že do města jí nenosím, ale na procházky a jakýkoliv jiný výlety když nejdu nikde v Praze do centra tak jí tahám ![]()
@Natálka26 píše:
@dani24687
Právě to už jsem psala no jak by to mohlo vypadat za pár let - vlastně iza ten rok.. Oblečení s logem firmy nech bejtPřed lety na brigádě jsem dostala skvělou softshellku a drží dodnes a to logo tam přežiju
Pravda je že do města jí nenosím, ale na procházky a jakýkoliv jiný výlety když nejdu nikde v Praze do centra tak jí tahám
pošli fotku té vesty ![]()
@Natálka26 a vzadu jsou nápisy? jestli ne, tak si ji kup, když se ti tak líbí
![]()
@Natálka26
a vidělas tu vestu ve skutečnosti?
takhle se to nezdá, ale to zlatý je fakt hodně zlatý
ale jak říkám, pokud se ti líbí, kup si jí ![]()
Tak já taky docela koukám. No tý Šárky je mi líto, to první kolo jela skvěle, stane se no. Jinak Sáblíková zase skvělá ![]()
A oblečení se mi teda líbí moc. ![]()
@mookiee
No viděla, na Andělu v Alpinu. Právě ta zlatá mi teď až moc nevadí - jinak jí nemůžu -evokuje to ve mě přeplácanost Rusů
Ale tady se mi to docela líbí. Jo líbí a moc ale otázkou zůstává k čemu mi bude když už jí po olympiádě (kdy je takový vestový období)nebudu nosit, protože by to vypadalo trapně a blbě
takže to asi fakt vzdám a budu koukat jen ve výloze
![]()
@dani24687
Mám pocit že jo právě.. ![]()
@bbbaru
Právě a oni dávali mín bodů a nechávali si to do druhýho finále.. Kdyby jí obodovali tak jak v tom druhým tak tu medaily má.. Tak snad na rampě. O sáblíkový o tý jsem nepochybovala.:)
@Natálka26
jediný co mě v tý OH kolekci nadchlo, byla ta bílá beranice
cena už teda nenadchla a nevím kde bych jí nosila ![]()
@Natálka26
ta je nádherná! ta druhá je pánský provedení, ale ta se mi moc nelíbí…
@mookiee
Ježiši ta bílá
ta je bombová, kašlu na vestu jdu do ní
Ta se mi nejen že líbí, ale i jí unosím teď pojedeme na hory do Alp tak snad tam na to bude počasí ![]()
@Natálka26
taky jsem nad ní fakt hodně uvažovala
i krásně sedí a docela mi i slušela, což je zázrak, já a čepice
jo a prodávaly se fakt dobře! cena - 900kč ![]()
EDIT:a hlavně jí budeš moct nosit i za dva roky ![]()
@mookiee
Tak 900 není tak hrozný
na to že mi to vydrží x let.
ale je fakt skvělá. a nevíš jestli není nák extrémně teplá??
@Natálka26
extrémně bych neřekla
má tam kus „háčkovanej“, je podšitá myslím něčím jako flísem
ale je to beranice, takže teplejší než klasická čepice je určo ![]()