Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MuffinkaM aha tak to jo děkuju za rady
tak to já to teda určitě ozkouším ![]()
@Verunecka289 Nemáš zač. Já jsem s ním byla spokojená. Nosila jsem ho hlavně, když jsem třeba vařila nebo uklízela, tzn. delší stání. Nebo naopak když jsem měla víc chodit (nákupy). Doma většinou ne, pokud mě nic nebolelo. To vysleduješ. ![]()
@MuffinkaM no při tom vaření a úklidu je fakt že ty záda cítím a nákupy ani nemluvím ![]()
@Verunecka289 já měla ten pás na bříško, jak jsem psala, všecko mě to dole tlačilo.
A na bolesti v zádech mi pomáhalo hlavně cvičení. úplně primitivní, žádné těžké. kočičí hřbety a tak. Mrkni se na toto:
http://cvicime.cz/…le-mojzisove
samozřejmě necvičit ty cviky na břichu.
Jo a chtěla jse dodat, co vím, tak ten pás cellacare je takový pevný, podle mě se určitě nedá dát pod oblečení.
@Moni123 děkuju vyzkouším tak snad to pomůže
aha tak to chce asi do nějaký prodejny a „omakat“ že ![]()
@Verunecka289 určitě
já byla na tom tak, že jak jsem si to na sebe dala, nechtěla jsem sundat ![]()
Ahoj, jsem v 35tt a bříško uz me docela táhne dolu, nemohu ani dělat běžné věci jako vaření a tak a uvažuji o koupi pásu viz odkaz http://www.nejbaby.cz/…-pas-farlin/… Mate s nim někdo zkušenosti? ![]()
@bayli U obou těhotenství jen ty neljepší!
Vyhovovalo mi, že je široký, a ty dva pásky na zapnutí ho pěkně drží.
@MuffinkaM opravdu, tak ze bych si ho fakt zkusila koupit… bříško me začalo táhnout dolu až teď tak 3 den jsem vyřazena z provozu, v leze je mi nejlip, treba mi to pomůže… ![]()
@MuffinkaM a muzu se jeste zeptat jak ho nosit aby plnil funkci ale neublížilo to mimcu? ![]()
@bayli jako na ty fotce. Podepre brisko, neni, jak by ublizil. Nezaskrti jako treba pasek.
Ahoj,potřebuju poradit kdo má zkušenosti s pásem. Začínám 28tt a prakticky není minuta kdy bych neumírala na záda
ta kříž a bedra mě jednou zničí, v prvním tehu to vůbec nebylo. Četla jsem o těch podpůrných pásech, ale je jich tolik že nevím který je dobrý. Poradí někdo?
@PHV žádný
taky jsem trpěla na záda, ale doktorka mi říkala, že jen zbytečně vyhodím peníze, lepší je jít plavat nebo cvičit nějaké cviky na záda pod dohledem zkušeného lektora ![]()