Podstoupit takový zákrok?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
163
23.5.25 15:11

:-(
Tak snad je to tak, jak píšeš. Třeba to poznat hned nemusí, ale nevím no. Toto mě fakt hodně štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
23.5.25 15:12

@ZdeTru to ti tak záleží na malém kousku kůže, že budeš raději plesnivět, jizvit se, zákonitě to musí bolet, atd?

• Citovat
  • Upravit
163
23.5.25 15:18

Velryba: Ano, teď to bolí, když se mi to znovu udělalo. Je tam kolo dokola takový úzký prstýnek, mírně popraskaná kůž a hnisá to. Koupil jsem si dnes dopoledne heřmánek, tak doufám, že to aspoň trochu povolí.
Já mám strach kvůli tomu, co kolem toho všeho je. Mě znervózňují i ty některé diskuze na internetu a nechci, aby si případně holka o mně něco špatného myslela. Jde tam o vnitřní pocity, byť rozumím tomu, že většina to zde asi myslí upřímně a ty mně chceš asi také co nejlépe poradit. Sám jsem z toho tento týden dost špatný, proto jsem se chtěl někde zeptat na co nejvíc názorů. Nehledám ale útěchu, chci znát skutečný pocit lidí, jak to celé vnímají. Samozřejmě, že problém je na mé straně, nikoli na straně lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
23.5.25 15:23

@ZdeTru všechny jsme ti tu napsaly, že by nám to nevadilo vůbec. Proč taky? Odmítnul bys ženu jen proto, že má někde třeba výraznější jizvu?

• Citovat
  • Upravit
163
23.5.25 15:25

Samozřejmě, že ne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
23.5.25 15:28

@ZdeTru vidíš, proč by se tak měla chovat žena kvůli chybějící předkožce.

• Citovat
  • Upravit
163
23.5.25 15:33

Jo, máš pravdu, ale tak reaguješ ty.
Problém vidím v tom, že je to na místě, které je dost citlivé a někdo fakt může mít trapné komentáře - beru to aspoň dle toho, co jsem v některých diskuzích dohledal. A stud je prostě stud. Zkus mě z tohoto hlediska pochopit. Proto hledám nejrůznější alternativy, které bohužel už asi nejsou:-( Prostě se za to stydím a je mi to líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
23.5.25 15:37

@ZdeTru a vezmi si, že jsou například ženy po rozsáhlých kardiologických výkonech, mají pořádné jizvy na hrudníku, mezi prsy, apod. Ženy po odstranění prsu, ženy s rozsáhlými následky po porodech v oblasti vaginy i vulvy. Někdo si předkožku nechává odstranit třeba jen z estetických důvodů a co?

• Citovat
  • Upravit
163
23.5.25 15:42

Díky za tvůj názor. Já bohužel mám málo možností na výběr. Kdyby náhodou někdo věděl o kvalitním pracovišti, kde se těmito problémy zabývají, tak budu rád za tip, aspoň abych se ještě zeptal někde jinde. Do nemocnice nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 16:12

@ZdeTru No a teď si představit, že chlapi u žen řeší velká/malá prsa, velikost stydkých pysků a já nevím, co všechno… Tak jsou ženy, které například obřezané muže preferují více. Jako fakt to v dnešní době nikdo neřeší. A je rozdíl, když se to dřív dělalo z nějakého přesvědčení nebo když je k tomu zdravotní důvod.
Tobě nevadí, že když to nebudeš řešit, tak nebudeš moct mít sex vůbec? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
163
23.5.25 16:20

Tak snad je pravdou, že to už nikdo moc neřeší. Ale, že by to bylo u nás nějak časté, tak o tom pochybuji. Nemyslím si, že většina žen to preferuje, ale možná se pletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34039
23.5.25 16:21
@ZdeTru píše: Více

Jdi na zákrok ať máš klid, co jinýho? Nebo chceš pořád řešit dokola stejný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.5.25 16:22

S tou citlivostí je to zajímavé, protože jediný obřezaný muž, se kterým jsem měla sex, měl problém dost opačný (a fakt to nebyl 20letý nevybouřený kanec :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
23.5.25 16:30

Arinečka: Děkuji za radu. Zkušenost s něčím podobným nemáš asi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
23.5.25 16:30

Zkušenost s obřezaným mužem mám. A budu upřímná. Táhne mi na 40, měla jsem celkem 4 sexuální partnery. Vůbec nevím, který ze zbývajících tří to byl. (Můj aktuální partner to není, jsme spolu přes deset let) :nevim:

Citlivost byla problém první rok (asi?) a pak se to celkem hodně vrátilo k normálu. Pooperační komplikace žádné.

Také si přikláním k tomu, že řešíš hovadiny a zapracovala bych na tom, proč mám pocit, že jsem kvůli běžné zdravotní věci, něco méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí