Podstoupit takový zákrok?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
163
23.5.25 16:33

Tevl: Děkuji za tvoji upřímnost. Jsem překvapený tím, že to asi vůbec nevadí, jak tak čtu tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
23.5.25 17:29

Děkuji za tvůj náhled. Problém jsi nespatřila ani v jednom případě? Všechno na tebe působilo normálním dojmem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.5.25 18:28

Povzbuzení

Hele, můžu ti říct, že jsem obřízku podstoupil dobrovolně (ale veřejně to neříkám protože to málo kdo pochopí), a to z důvodu, že je to hygienické a mně osobně se to líbí. Mám ji už 20 let a je to naprosto v pohodě. Opravdu ti můžu potvrdit to, co říká většina – ženy byly zvědavé, nebo se ptaly. Nikdy ale opravdu nikdy jsem nezažil posměch, spíš naopak – zájem o tohle téma. Vždycky jsem o tom mluvil otevřeně.

I chlapi ve společných sprchách se občas zvědavě podívají, ale fakt jsem nikdy nebyl terčem posměchu. Není se čeho bát, takže teď nepřemýšlej nad blbostmi, domluv si termín operace a je to. Pro doktory to bude jen další patnáctý pindík, co ten den uvidí – takže žádný stud.

Pokud máš dotazy tak mě napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 19:34

Ja mela mezi partnery kdysi dva s obřízkou, řekl mi to ten první- cizinec, to jsem byla ještě mladá studentka, takže pak jsem poznala ještě jednoho a toho se zeptala a ten to potvrdil. V obou případech sexuální styk z té kategorie lepších, co se týká délky, výdrže a samotného zjevu penisu. Zejména u toho druhého jsem si to náramně užila, jelikož jsem byla starší a tak nějak už věděla, co se mi v sexu líbí a co potřebuju. Nejen ze mel velmi hezkou celkovou postavu, brisaky a i penis jak v klidném, tak vzrušeném stavu plus sex byl z těch delších vydrží plus jeho vynalézavost a celkový um v sexu a smyslnost :palec:

• Citovat
  • Upravit
163
24.5.25 19:48

Děkuji za podělení se o zkušenost. Takže, jestli tomu dobře rozumím, tak u toho prvního jsi to nepoznala a u toho druhého sis nebyla jistá, proto ses ho zeptala? První Tvoje reakce nebyly rozpačité? Viděla jsi v tom jen pozitiva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
25.5.25 19:59

Nevím, co řešíš především to celou dobu, co máš tenhle problém, nesoulozis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.25 20:25

Manžel je obřezaný v dospělosti, byla to pro něj úleva, že už nemá obtíže (taky zdravotní důvod), pak znám ještě jednoho muže s parciální obřízkou, kterému to taky pomohlo. Jen přežít první dny po zákroku - pak už u obou byla jen úleva, že to je hotové a nemají ty problémy, co měli, lepší hygiena, žádné trápení už. Manžel říká, že mu od té doby sex přijde i lepší. Mně je to taky asi příjemnější, že obřezaný je, ale vlastně jsem nad tím nikdy nepřemýšlela, prostě jak to je, tak to je, vždyť je to fuk. Ale manžela jsem se zeptala na důvod obřízky, když jsme se poznali, ale stejně tak bych se zeptala na jizvu na koleni atd., prostě běžný dotaz ze zvědavosti. Neřešila bych a šla do toho, vždyť jde o zdraví :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.25 20:32

Jo a ještě pracuji na sálech a obřízky z důvodu zúžení předkožky u dětí se dělají jak na běžícím páse, u dospělých je toho taky dost, takže procenta v populaci nevim, ale rarita nebudeš :P

Anonym 20:25 (prosím zachovat anonym/smazat)

• Citovat
  • Upravit
163
25.5.25 20:34

Amassakoul: Nemám partnerku, takže tato záležitost odpadá:-)

Anonymní: Děkuji za Tvůj postřeh. Když jsi ho poznala, tak tam měl problém? A jakého rozsahu? Jde to hodně poznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
25.5.25 20:38

To musíš pracovat ve velké nemocnici, když se tam s tím občas setkáš. A jak to probíhá, jak se to většinou dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
25.5.25 21:42
@ZdeTru píše: Více

No ale neříkej mi, že jsi partnerku neměl celou dobu, co to řešíš.
Fotky výsledků po operaci najdeš volně na netu a taky ti nikdo nezaruci, že když tady ti to pět deset uživatelek posvětí, že je to OK, že zrovna v reálu nenarazis na tu 11, který se to líbit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
25.5.25 21:47

Partnerku jsem měl dávno. Říkala, že bych měl jít k lékaři, no.
Je to tak, jak píšeš. Nikde není napsáno, že to holce nebude vadit. Neboj, uvědomuji si to. Váhám no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
27.5.25 08:32

Koukám, že se rozhoduješ minimálně od února. Opravdu o nic nejde. Všichni ti tady řekli názor, že máš poslechnout lékaře, ale ty se pořád ptáš dokola na totéž a nevěříš, že je to ženským v podstatě jedno. Potíže máš už minimálně 7 let…nechápu, že ti to za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
27.5.25 09:22
@cancerka píše: Více

Jestli 7 let, tak to jsem zvědavá @ZdeTru, co budeš říkat za dalších pár let, že jsi promarnil tolik let života pro takovou „prkotinu“. Chápu pro tebe to je velká věc, ale jak tady čteš, tak řešení je a téměř všichni jsou s tím v pohodě.

To je jak s antidepresivy. Hodně lidí je nechce a pak většinou zjistí, že kdyby je začali užívat dříve, tak by měli lepší život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí