Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Změň si číslo a běž si opovídat do azylového domu, aby zjistila, jak dobře se ekonomicky mají samoživitelky a jejich děti.
Jestli si chceš zničit vztah tak do toho běž. Taky jsem takovyho ve svým životě měla, potkávali jsme se v práci, má obrovský charisma a na mě to působilo jako na býka červenej hadr. Ale pak jsem si našla přítele odstěhovala se 200km daleko a je klid. V kontaktu nejsme a jsem ráda, vím, že kdybych ho viděla asi bych byla stejně hotová jako na začátku, ale přítele miluju, máme spolu 1,5,roku staryho syna a neudělala bych to. Oni jsou pro mě přednejsi než jeden úlet
Není to srdcovka, je to patologie. Nějaká tvoje lehčí patologie, co tě nutí odsabotovat si vlastní život.
Nedělej to, pokus se tomu porozumět a pokus se získat kontrolu nad sebou samotnou a najít řešení svých nenaplněných potřeba tak, aby si neriskovala ošklivé pohlavní choroby a rozvrat rodiny. Je docela dobře možné, že se jen nudíš.
Tomu se říká dospělost a zralost.
Není to nic osudového a není to nic mimo tvoji moc a vůli. To si případně jen namlouváš, aby sis to omluvila. A je zatracený rozdíl na něco myslet a něco reálně dělat. A ne, to že o něčem fantazíruješ neznamená, že to musíš zkusit.
Odpovím na nadpis: Krást nebo ne? Lhát nebo ne? Zpronevěřit nebo ne?
Bít nebo ne?… takže Podvádět nebo ne? ![]()
@Sany80s píše:
Změň si číslo a běž si opovídat do azylového domu, aby zjistila, jak dobře se ekonomicky mají samoživitelky a jejich děti.
Souhlas. Plus ten kluk si chce jen dokázat ze si s tebou zas.. kdy se mu zachce.
Za mě nebrat a buď rada za svého přítele/manžela…
Bože můj, máš skvělého chlapa a úžasnou rodinu, ale táhne tě to ke zmetkovi. Co k tomu říct. Dejme tomu, že mu budeš nevěrná. Dokázala by jsi se mu potom všem podívat do očí, když víš, že tě tvůj přítel miluje a dělá pro tebe všechno možný? Tohle je hodně necitlivý. Tvůj chlap si v tom případě zaslouží někoho lepšího.
A sexualni stranka se soucasnym pritelem klape? Protoze proc by Te to k byvalemu jinak tahlo, kdyz vis, ze on chce jen sex? Ano, mozna ten pocit byt chtena, napeti, vzruseni…
Na Tvem miste - prerus veskere kontakty s byvalym a soustred se na svou rodinu. Zamer se na nejaky konicek nebo nejaky projekt (vymalovat byt, prestavet nabytek), abys zamestnala mozek a nemyslela na nej.
Zamakala bych na sexuálním zivote s hodnym…hracky, vzruso…da se delat blbinek…
A kdyby tvůj chlap měl takpvou ex, která by byla prostě dračice a ukecala ho, jak by ses cítila? Takovej chlap to dělá pro své ego, on je spokojenej, že tě dostane, kdy si zamane a ty si třeba zničíš rodinu. Vykašli se na to, víc ztratíš, než získáš. Jak psaly holky, všude ho blokni a věnuj se rodině.
Ano, klidně přítele podveď, ale nabídni mu taky možnost, ať si zajde k nějaké sousedce… Ať je to spravedlivé…
@Anonymní píše:
Asi mě tu ukamenujete ale stejně
S přítelem jsem skoro 7 let, před ním jsem měla několik partnerů ale k jednomu jsem se v období několika let několikrát vrátila (2× vztah, 3× období dlouhé zhruba 8 měsíců pouze o sexu). Je to takovej ten špatnej chlap, co nikdy není nikomu věrnej (ani mě nebyl) ale co vás prostě přitahuje a vždycky když ho vidíte tak se vám roztřesou kolena (já si vždycky myslela že tohohle chlapa si jednou vezmu). Můj přítel je přesnej opak, je nápomocnej, hodnej, empatickej a miluje mě. Máme spolu malou holčičku kterou bezmezně miluje a opečovává jí. Ten,,druhej" bývalej partner má s jednou slečnou chlapečka o pár měsíců starší než je moje malá. Jenže mi začal psát, chce se sejít a je mi jasný co by se stalo (naznačoval to dost jasně ve zprávách), šlo by jen o sex (z jeho strany) ale já se bojím že bych se zamilovala a nechci přítele podvádět. Jenže mě to tak nějak táhne k zakázanému!Je to prostě debilní srdcovka, můžu si stokrát říkat že je to špatný nápad a stejně se za minutu přistihnu jak nad tím uvažuju
Srdcovka? Spíš jde o sex, ne? Chudák tvůj chlap ![]()
@Anonymní píše:
S přítelem jsem skoro 7 let, před ním jsem měla několik partnerů ale k jednomu jsem se v období několika let několikrát vrátila (2× vztah, 3× období dlouhé zhruba 8 měsíců pouze o sexu). Je to takovej ten špatnej chlap, co nikdy není nikomu věrnej (ani mě nebyl) ale co vás prostě přitahuje a vždycky když ho vidíte tak se vám roztřesou kolena (já si vždycky myslela že tohohle chlapa si jednou vezmu). Můj přítel je přesnej opak, je nápomocnej, hodnej, empatickej a miluje mě. Máme spolu malou holčičku kterou bezmezně miluje a opečovává jí. Ten,,druhej" bývalej partner má s jednou slečnou chlapečka o pár měsíců starší než je moje malá. Jenže mi začal psát, chce se sejít a je mi jasný co by se stalo (naznačoval to dost jasně ve zprávách), šlo by jen o sex (z jeho strany) ale já se bojím že bych se zamilovala a nechci přítele podvádět. Jenže mě to tak nějak táhne k zakázanému!Je to prostě debilní srdcovka, můžu si stokrát říkat že je to špatný nápad a stejně se za minutu přistihnu jak nad tím uvažuju
Partner je jako balík. Bud ho bereš celej, se vším všudy a nebo ho nech a jdi za jiným balíkem. Vyzobat si díky lžím z toho balíku to příjemné ( toho bezva tátu, finance, zázemi, jistotu…) a současně to, co v tom balíku chybí hledat tajně jinde je prostě sobecký. Prostě ho bud ber nebo nech být, otevřeně.
A prosímtě ty máš s malým dítětem vážně čas řešit takové nesmysly? Já teda ani nevím, jak bych na rodičáku takovou nevěru realizovala, když mám dítě pořád za zadkem
. Jedine že by hlídal manžel?
je to blbost, zapomeň na něj a věnuje se dítěti chlapovi kterého máš doma.
Není nad klidný život s hodným člověkem. Kdo si zažil vztahové peklo, už se podobným zmetkům vyhýbá obloukem. A když se do toho namotají děti a střídavá péče… Mám skvělého chlapa. Jen mě mrzí, že on nebyl ten první, že s ním nemám mé dvě dcery. Dnes bychom žili úplně jinak. Neblbni a važ si všeho dobrého, co v životě máš. On je to obrovský dar, zdaleka ne samozřejmost.
Je to prostě debilní srdcovka, můžu si stokrát říkat že je to špatný nápad a stejně se za minutu přistihnu jak nad tím uvažuju 
S přítelem jsem skoro 7 let, před ním jsem měla několik partnerů ale k jednomu jsem se v období několika let několikrát vrátila (2× vztah, 3× období dlouhé zhruba 8 měsíců pouze o sexu). Je to takovej ten špatnej chlap, co nikdy není nikomu věrnej (ani mě nebyl) ale co vás prostě přitahuje a vždycky když ho vidíte tak se vám roztřesou kolena (já si vždycky myslela že tohohle chlapa si jednou vezmu). Můj přítel je přesnej opak, je nápomocnej, hodnej, empatickej a miluje mě. Máme spolu malou holčičku kterou bezmezně miluje a opečovává jí. Ten,,druhej" bývalej partner má s jednou slečnou chlapečka o pár měsíců starší než je moje malá. Jenže mi začal psát, chce se sejít a je mi jasný co by se stalo (naznačoval to dost jasně ve zprávách), šlo by jen o sex (z jeho strany) ale já se bojím že bych se zamilovala a nechci přítele podvádět. Jenže mě to tak nějak táhne k zakázanému!