Podvádí mě a prochází mi mobil i počítač

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
16.11.15 09:14

A Ty sis ničeho v jeho chování nevšimla?
Navíc, pokud Tě podváděl s takovou frekvencí, tak musel být dost často mimo domov.

Já bych s takovým člověkem nebyla.

• Citovat
  • Upravit
1474
16.11.15 09:34

Mela jsem to podobne, taky v těhotenství, psychika na nule, kila šla dolu.. No rozepisovat to nebudu cely, bylo by to na dloouhi, dopadlo to tak, ze jsme se rozešli po narození dítěte. A je to dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24259
16.11.15 09:37

@Misshha
Abych te trochu uklidnila. Mam znameho sexopata (oficialni diagnoza, lecil se s tim). Ten striktne pouzival prezervativy. Ale je to cizinec EU, ti jsou v tomhle disciplinovanejsi nez Cesi. Skryval to pred manzelkou dlouho, mel ty fotky intimnich partii zasifrovane, hodne sluzebne cestoval. Ja sama jsem s nim byla na par dni v Parizi, kdyz me podved manzel, takze jsem ho vyuzila jako „oko za oko“, Hodne jsme si o tom povidali. On ani tak nechtel ten sex (v sexu prumer), ale delalo mu dobre, ze do nej bylo naraz zamilovanych treba 6 zenskych. On nemiloval ani jednu. Mne treba jako jednu z prvnich vet rekl „i don't want your body, I want your brain“. Zacal se lecit, az kdyz manzelka pozadala o rozvod. A to mu bylo kolem 40. Vim jen, ze mu psycholog rekl, ze to prameni z detstvi, byl jedinacek, rodice na nej nemeli cas. Jo, a nekdy ve 20 letech ho odkopla zenska, kterou jedinou miloval. Nadherny, extremne chytry uspesny chlap. Spal jen 3 hodiny denne, takze nejaka porucha tam evdentne byla. Muzu mu napsat, jestli te ta lecba zajima, jak to s nim vypada, mam ho na FB. Ale pochybuju, ze by chtel na tom svym stylu neco menit, kor ted, kdyz se stejne rozvedl.
Deti ma dve, oba syny miluje. A kdyz mu umrel otec, volal mi a brecel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.11.15 09:37

Pokud ses dočetla to, co tu píšeš, tak bych mu neskákala na to, že zůstalo u psaní. Podváděl tě celou dobu, neplač a běž slavit, že jsi zjistila, co je to za hyenu a zbavíš se ho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
16.11.15 09:48

Tak takovou situaci Ti nezávidím a říkám za sebe, že já bych to rozhodně nedala! Neodpustila bych mu v žádném případě!!!
Udělal to jednou, udělá zas. I kdyby si takhle jen dopisovali, nic by s nimi neměl na živo, vadilo by mi to. Podle mně zadaný chlap, co čeká rodinu se takhle chovat nemá! Udělala bych mu scénu velkou.Ale já jsem žárlivka! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
16.11.15 09:56

Radsi bych sla k rodicum a poslouchala vycitky nez zila s takovym blbcem, vecne bys tam nezustala, jen nez se postavis na nohy… popripade hledat spolubydlici do tvyho domu, abys nemusela prodavat nebo za penize z baraku koupit maly byt :nevim:
Situaci nezavidim, duveru uz bych hledala tezko, preji hodne sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.11.15 10:01
@SarkaNovo píše:
Tak takovou situaci Ti nezávidím a říkám za sebe, že já bych to rozhodně nedala! Neodpustila bych mu v žádném případě!!!
Udělal to jednou, udělá zas. I kdyby si takhle jen dopisovali, nic by s nimi neměl na živo, vadilo by mi to. Podle mně zadaný chlap, co čeká rodinu se takhle chovat nemá! Udělala bych mu scénu velkou.Ale já jsem žárlivka! ;)

Taky bych mu udělala scénu a to žárlivka fakt nejsem, tohle prostě normální neni, bylo by mi z něj na bli. tí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
16.11.15 10:05

S takovým člověkem bych nezůstala ani za nic. Za letité trápení a nervování ti nikdo nestojí, psychické i fyzické zdraví máš jen jedno!!!
Zdá se, že jediný jeho klad je, že ti přispívá na nájem. Zkusila bych to vymyslet jakkoli jinak, přece se nechceš kvůli příspěvku na nájem psychicky odrovnat.

• Citovat
  • Upravit
17045
16.11.15 10:07

@Misshha - jako… zbouchnutá neskončíš, neboj..A pokud prodáš dům, co si místo toho koupit nebo pronajnout malý byt(pro tebe a to v bříšku stačí 2+1)?
Teď je důležité se uklidnit, najíst, vyspat, pak přeposlat ten soubor s „důkazy“ někomu, komu věříš (kdyby se náhodou někdy začal cukat ohledně výživného atd.) a vymazat to..
A až se pořádně uklidníš, tak si s ním sednout a mluvit..Ale nevěřit..Jak si on představuje to, co bys ty teď měla dělat..
Jinak tuším že součástí screeningu ve 12. týdnu jsou i pohlavní nemoci (vím, že mě testy dělali, mám to v průkazce, ale nevím, kdy)..
Drž se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
16.11.15 10:21

Jsi si jista, ze doslo k necemu fyzickemu? Abys kvuli par prasackym zpravam nemenila budoucnost trem lidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
16.11.15 10:33
@VitaminC píše:
Jsi si jista, ze doslo k necemu fyzickemu? Abys kvuli par prasackym zpravam nemenila budoucnost trem lidem.

Už jenom z textu zakladatelky to je jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
16.11.15 10:44

@VitaminC Me by teda vadily i ty zpravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
16.11.15 10:56
@VitaminC píše:
Jsi si jista, ze doslo k necemu fyzickemu? Abys kvuli par prasackym zpravam nemenila budoucnost trem lidem.
*Našla jsem mu konverzace s asi 30 zenskyma a u pár i vymenene fotky jeho i jejich nezahalenych partií **s konverzaci už mi chybí ta tvá uzunka…, líbilo se mi, jak sis na mě nesedla,… A podrobný popis toho, co dělali.***
Myslím, že zakladatelka není blbá. Toto nejde si vyložit jinak a vysvětlit nějakým nedorozuměním.
  • Citovat
  • Upravit
3701
16.11.15 12:07
@VitaminC píše:
Jsi si jista, ze doslo k necemu fyzickemu? Abys kvuli par prasackym zpravam nemenila budoucnost trem lidem. [/citace
Jenže tímto to může právě začít - nejdřív prasácké zprávy a pak činy.
A já myslím, že zakladatelce a jejímu nenarozenému dítěti by se asi žilo lépe bez takového člověka. Mně to tedy normální nepřijde. Ani to „JEN“ psaní
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.11.15 12:08
@VitaminC píše:

Přečti si znovu dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria