Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie Dobře TY! oko za oko
Sexopat…na to se kouknu co to je, nic mi to neříká.
Akorát od něj něco chytneš. V dnešní době to není sranda.
@Swift píše:
@Arturie Dobře TY! oko za oko![]()
Sexopat…na to se kouknu co to je, nic mi to neříká.
Rek mi to v anglictine, docela by me zajimal cesky nazev. Je to teda jedinej, kdo se k tomu priznal, ale kdyz o tom tak premyslim, mam jich asi mezi prateli vic. Tihle jedinci by se asi nemeli vubec vazat. Malokdo tohle z „normalnich“ partneru ustoji.
Znám podobného, bohužel jsem se do něj zamilovala, je mu skoro 59let, má manželku 57letou, mně je 30.
Nejsem jeho jediná kamarádka, schválně píšu kamarádka a ne milenka, protože on má velký problém s erekcí, stoupne mu, 3× zasune a zase ochabne.
Manželka na nás na všechny ženy přišla, obvolala nás a říkala, že jako muž nefunguje už skoro 10 let.
On je ale neskutečně charismatický, ženám chce pomáhat, kupuje dárečky, květinky, pomáhá finančně.
Taky mu jedna žena nestačí, musí mít manželku plus ještě pár kamarádek na hodinové schůzky, kdy se ženami se muchluje, ale alespoň je doma večer a každou noc.
Jste úžasné, děkuju
možná už mi hrabe a prebrala jsem si to po svém, možná mi říká pravdu, ALE…jak mu to mám věřit? Jak s ním mám dál žít a nemagorit, jestli zase skončil dřív, aby si s jednou z nich mohl za*ukat po telefonu v autě u obchodu, kde se lidi jen protaci? Nebo že si to rozdali jen po telefonu, když jel zrovna do stejného města, kde bydlí, k zubaři a protáhne se mu to náhodou o hodinu? Tuto situaci bych nepřála své největší nepritelkyni!
Měla jsem vždycky sen…životní sen, že až si najdu pořádného chlapa, se kterým se budeme milovat, založení rodiny bude nejlepší období v životě a že bych dětem NIKDY nedovolila, aby se jim pokazilo dětství, i jen kvůli nevěře. Člověk už nemůže všechno hodit za hlavu a myslet jen na sebe, ale o sen jsem přišla. O úžasné těhotenství a vše potom, ať už to dopadne jakkoliv.
@Misshha A prave o tom to cele je. Jiste, muzes mu to odpustit, ale budes mu moci verit? Zit se stahnutym zaludkem, kdyz se o pulhodinu opusti, kdyz mu blikne mobil? To je pro oba dlouhodobe neunosne. Nevera se odpustit da, ale zit v atmosfere neduvery nelze. Casem by vas to znicilo oba. Duvera se neda vynutit ani si ji nemuzes porucit.
No tak tohle je silná káva
když tam bylo v sms napsáno " jak sis mě osedlala" či co, tak bych věřila i tomu, že to nebylo jen po tel…
Tohle se jen tak odpustit a zapomenout nedá…věřit po tom všem? No hodně těžké rozhodování
Já osobně bych tohle nedala
držím palce ať se rozhodneš správně ![]()
Ahoj, takže…
V neděli jsem zjistila ty konverzace, to jsem ještě psala. V pondělí jsem se totálně zhroutila a teď poslední 3 dny byly snad nejlepší v našem vztahu. Samé tutununu a myslela jsem si, že to tak asi mělo být, abychom se posunuli dal. A celou dobu jsem mu říkala, že pokud se dozvím něco, co mi ještě neřekl, nebo se dozvím o dalším zasunu v průběhu casu, neuvidí ani mě a ani dite. Taky mi tvrdil, jak je tlustá a že je neatraktivni a je to pro něho vlastně jen žert. Dnes od rána mi to začalo vrtat v hlave a tak jsem se ptala a ptala, až mi řekl, že teda za tou starou raspli(nic proti) dojel a že seděli kdesi na lavičce a povídali si. No to mi už vůbec nedalo, našla jsem si na ní číslo v té jejich,,nevinne’’ konverzaci a volala ji, sice neúspěšně, ale po pár hodinách a výhrůžných SMSkach jsme se spojili. Mám nachystany mail pro jejího manžela s přílohou obsahující celou jejich konverzaci i fotky, takže mi musela říct pravdu a začalo to…Nejen, že si jen napsali, on za ní i 3× byl a suali spolu bez gumy, dokonce ji hned zezacatku rekl, ze su těhotná a bylo jim to úplně fuk!!! Takže dostal totální vyhazov. Zítra se sbali a uslyší o mně až bude prcek na světě… Lhanim me donutil zavolat té jeho cube a i tak se to snažil zachránit… Když jsem te paní, co má očividně sebevědomí úplně v pr*eli, že si hledá kluka o 20 let mladšího, že je stejně stará jak jeho matka a že opravdu nebyla jediná, s kým byl v kontaktu, i po tom telefonu jsem viděla, jak v ní hrklo… Takže asi tak z novinek… ![]()
@Misshha
Mrzi me to, ze se to potvrdilo. Bez gumy, idiot. Myslim, ze sebevedomi ma v pr@deli spis ten tvuj expritel. Ale je to jedno, vysledek je stejny. Dalsi chlap, co si myslel, ze je neprustrelnej.
@Misshha
Je mi to líto, co se stalo ![]()
Já bych odešla taky, už bych mu nevěřila…
Je od něj sprostý, že to s ní dělal bez gumy, jak píšeš, ještě abys v těhotenství chodila kvůli němu po doktorech…nemám slov ![]()
Tak to je hustý čtení
, rozhodla ses správně. To už se nedá slepit. Držím palce.
@Misshha Je mi to strašně líto, drž se, rozhodla ses správně ![]()
Teda, to je zase story. Zakladatelce bych chtěl jen vyslovit hodně síly do porodu a šestinedělí a ať potom potká někoho, kdy si ji bude víc vážit!