Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobry den, z eMimina neni, alespon jsem nenasla. ozyva se na poptavky na jinych portalech.
Zde na mou diskusi reagovaly dve maminky.
Uz dve jsme podaly trestni oznameni a min.3 by mely tento tyden. pokud tak udelaji, castka bude vic jak 5tis.,cili to bude trestny cin!!!
Sama mi do nasi komunikace zaslala sve udaje:Barbora Mackova, Hronov.
Budete nejak avizovat na eMiminu?
Musela jsem upozornit na jeji aktivity, protoze v nich stale pokracuje!!!
Neposilejte ji penize je to podvodnice.
Trestni oznameni uz presahlo 5 tis.,ma uz nekolik uctu dokonce i na terminalu sazky.je tu i mimo jine pan, co ji poslal 10.000 kc. nedejte se napalit!!!
Napiste, sdelim, co je treba k podani trestniho oznameni.
Dobry den,
Na FB byla prave zalozena skupinka okradenych Barborou Mackovou, pridejte se, pokud Vas take okradla.
Hezky den
Petra
Dobrý den,
můžete mi sdělit stránky na FB které jste založili o této podvodnici. Ze mě také nějakou tu tísícovku vymámila ![]()
Dobrý den, mě dnes po roce přišlo rozhodnutí z Městského úřadu Dvůr Králové ![]()
@Mirace píše:
Dobrý den,můžete mi sdělit stránky na FB které jste založili o této podvodnici. Ze mě také nějakou tu tísícovku vymámila
@Dassinka dobrý den, tak paní se asi nepoucila a znovu okrádá. Prosím jak tehdy spor dopadnul. Děkuji za odpověď
@Petra Lauter prosím a jak to dopadlo, vrátila peníze?
Tak zas někoho okradla … mně! Bohužel jsem na to přišla pozdě
Na bazosi jsou další 2 poškození.Potebuji na policií vytisknutou komunikaci?Nebo stačí když ukážu na mobilu? Poradí mi někdo? Děkuji.Zuzana
Ja jsem se nedavno malem nachytala na podvodnici se jmenem Petra Mackova. Neni to porad ta sama? ![]()
@Maminanamatersky myslím, že to nebude náhoda.Šikovná,že ste nenaletela.Nikdy se mi nic takového nestalo a bylo to málo peněz tak mně ani nenapadlo že mně okrade.Nic no… už nikdy platba předem soukromé osobě…
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.