Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den,
ráda bych upozornila ostatní maminky, aby si daly pozor na paní Barboru Mackovou z Hronova, alespoň tak se mi v mailu představila.
Zaplatila jsem ji za zboží, které mi doposud nedorazilo, už je to týden a ani na maily neodpovídá.
Petra K.
Není týden na takové hlásání brzy? Je to asi nepříjemné a neprofesionální, ale s nadpisem podvod, mi to přijde brzy..vždyť jen 4-5 dní může jít balík poštou..
To si nemyslim, ani neodpovida na maily a krom toho v tom nejsem sama. Sice je to z jineho bazarku, ale i tak si myslim, ze upozorneni oceni jine maminky a daji si pozor od koho si koupi…
Kdyby tady každý měl vytvořit diskuzi o každém „podvodníkovi“ tak tady není nic jiného…
já nekupuju jinde než přes Aukro (od soukromých prodejců). dělej to taky a ušetříš si starosti
Tak neztrácejte svůj drahocenný čas čtením mé diskuse o této podvodnici… Já chci jen upozornit ostatní maminky, aby si dávaly pozor. A jak píšete, že by tu nic nebylo, klidně jsem pro, aby se vytvořil jakýsi seznam negací… protože každý do hodnocení píše jen, jak byla koupě či prodej úžasný, na jedničku, atd… ono to špatné se holt hůř píše… takže já to píšu…i tak ale díky za názor…
@kamce píše:
Reklamujte platbu v bance
a to ji bude k čemu? K prdu. Pokud dotyčný peníze nevrátí, tak mu je banka sebrat nemůže ![]()
Po pravdě o ty peníze nejde, více jsem se těšila na ten balíček, každý den kontroluji pošťáka, poštovní schránku, atd…mám teď vztek i na to, že to udělala ostatním maminkám a za větší peníze, moje dvě stovky jsou maličkost. Ale přidám se i tak k trestnímu oznámení, to se nedělá, ne ne ne!!!
Reklamace u banky mne taky napadla, ale kdoví, jestli za to ty 2 stovky stojí, hm?
@Dassinka stoji,ja to delala i pro 150Kc. Podruhe u 500Kc. Me nikdo okradat nebude
Vzdy se mi to vratilo.. Prijde jim dopis a asi je zastrasi pojem ‚budou sdeleny vase udaje pro pravni jednani‘
Super, diky za radu…budu to tlumočit i ostatním podvedeným maminkám…
Je někdo ještě podveden?
Podáváme dnes trestní oznámení… máme skoro 5 tis.
Trestní oznámení je už podané.
Jestli se chcete připojit, napište, poradím co a jak.
Zdravím,
@Dassinka máte nějaké indicie, že je uživatelka aktivní i zde na eMiminu? Pokud ano, prosíme o informaci, aby nedošlo k napálení dalších uživatelů. ![]()
Děkujeme
adminka Zuzka
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.