Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobré poledne všem,
přidali jsme novou funkci - přidání inzerátů do vašeho podpisu!
Díky své aktivitě v diskuzích teď nalákáte ostatní uživatele do vaší nabídky v Bazaru. ![]()
Jak na to?
Do podpisu vložte aktivní inzeráty, které zde v Bazaru vystavujete pod svým nickem. Stačí využít v nastavení funkci „Vložit inzeráty“. Objeví se vám kód [inzeraty][/inzeraty], do kterého vložíte číslo inzerátu. Toto číslo se ukazuje ve štítku v detailu inzerátu (viz fotka) nebo v URL odkazu inezrátu.
Do podpisu je možné vložit propagaci svého bazaru nejen pomocí této funkce - můžete uživatele pozvat i slovně. Nadále však platí, že jiné nabídky než z vašeho bazaru na eMimino.cz do podpisu nepatří. Děkujeme, že toto pravidlo nadále respektujete.
Ještě doporučíme nedělat podpisy příliš rozsáhlé (např. tři metříky, tři inzeráty, citáty…) - tím rozptýlíte pozornost budoucího zájemce. Vašemu prodeji také pomůže, když se v diskusích soustředíte na kvalitu svých příspěvků. Nápomocné a odborné odpovědi vám získají na důvěryhodnosti. ![]()
Doufáme, že novinku využijete a brzy najdete kupující pro své zboží!
Za tým eMimino.cz přeje hezký den
Monika
P. S. Nyní už je také možné dělat hromadné aktualizování inzerátů, vždy po pěti dnech. ![]()
Takze se muzeme tesit na kilometrove metriky a zbytecne nicnerikajici prispevky v diskusich, jen aby se ten metrik nekde zobrazil. (jako by bezobsaznych prispevku v diskusich nebylo i tak dost). Jeste jsem si zobrazovani metriku nevypla, mozna na to dojde ted.
@Pudloslava
![]()
tak nějak ![]()
akorát já mám podpisy a metříky vypnuté od registrace zde
Omlouvám se, ale netuším, kde hledat tu funkci vložit inzeráty?
Díky nikde to v nastavení nevidím a když vypíši čísla inzerátu v závorkách (šestimístné), tak mi to nic v podpisu neukazuje. Děkuji.
@admin jsem na tom podobně jako paní v předchozím příspěvku
V nastaveních dole klikneš v upozorňovacím textu na ikonku a ta ti hodí do podpisu v závorkách nastavení a mezi ně dáš číslo inzerátu, který máš v bazárku
@pannda A jak ta ikonka vypadá? Já jsem asi slepá, ale nic tam nevidím ![]()
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.