Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dle vseho se jedna o podvodne inzeraty, tak pozor, uz jsem nahlasila @admin
Nenalette, koukala jsem, ze u Cameleonu uz je zajemce, tak proto pisi verejne ![]()
@lupto ahoj, já jsem tedy koukla jen tak ze zvědavosti, vůbec se v těchto kočárkách nevyznám ale co je na něm podezřelého? dík Hanka
@lupto píše:
Dle vseho se jedna o podvodne inzeraty, tak pozor, uz jsem nahlasila @adminNenalette, koukala jsem, ze u Cameleonu uz je zajemce, tak proto pisi verejne
https://www.emimino.cz/…ocik-574931/
Dle ceho vseho? ![]()
Jenom ze zvědavosti jsem koukla a co je podvodné, že se jako asi jedná o obchod s novými kočárky? Jinak nevidím nic závadného, a vlastně ani to, že mají inzerát na bazárku není závadné. ![]()
No je to podezřelé,
chlap je slovák z bratislavy, jmenuje se polák, váhy udává v librách… platba jen předem na účet.
Inzeráty má na spoustě evropských serverech. No já nevím, asi bych do toho taky nešel.
@jakanas proč by někdo nemohl žít v bratislavě a mít polský jméno? To by mě fakt nepřišlo divné
pokud je to obchod s kočárky tak nejspíš jen slepě opisuje co je v návodu proto ty libry a víc inzerátů.
Až sem si nemyslím, že je na tom něco divného. Platba předem by odradila mě, ale né z důvodu, že si myslím, že je to podvod, ale protože já objednávám zboží zásadně na dobírku
Silene opsany, misty neprelozeny inzerat, inzeruje nove Avenue, ktere je temer rok prodane, vubec nemaparu o tom, co prodava. V SZ, kdyz jsem mu napsala, cp vsechno ma spatne mi napsal jen strohou odpoved, ze to reklamni oddeleni.Tak jsem mu psala, ze si promluvime primo pres holandskeho vyrobce Bugaboo a pn na me-chcete koupit? Proste uplne mimo. Bugaboo takto nikdy, za zadnych okolnosti kocarky neprodava, samozrejme ani jeho prodejci. O cene se vubec nebavim, to je ulet nad ulet…u Avenue jsou dokonce dve naprosto jine fotky-ze zakladni alu kolekce s ruznymi barevnymi potahy, ale limitku Avenue tam nema.Kdo se v Bugaboo vyzna, vidi to na prvni pohled a vi.
@monrom píše:
Inzerát je podezřelý, protože ten překlad je automatický a co nešlo přeložit, je v původním jazyce. Dále je kočárek focen u nějakého krbu. Takové krby se u nás nevyskytují, leda v Anglii. Platbu předem jsem neobjevila, kde je uvedena.
na jiných inzertních serverech.
Hlavne proc je na jedne fotce bugaboo 2 a nekde bugaboo 3? Tak o jaky typ se jedna?
On to jeste nemusi byt podvod, ale napr. prodej padelku z Ciny. Ptala jsem se prodejce na jmenojeoobchuiz neodpovedel. Dalsi otazku jsem mela pripravene seriove cislo kocarku-alespon jednoho, a nafotit, Bugaboo lehce pveri, zda jde o novy original ![]()
@ka2ka píše:
@jakanas proč by někdo nemohl žít v bratislavě a mít polský jméno? To by mě fakt nepřišlo divnépokud je to obchod s kočárky tak nejspíš jen slepě opisuje co je v návodu proto ty libry a víc inzerátů.
Až sem si nemyslím, že je na tom něco divného. Platba předem by odradila mě, ale né z důvodu, že si myslím, že je to podvod, ale protože já objednávám zboží zásadně na dobírku
to samozřejmě může, ale když to vezmeš vše dohromady. šílené překlady, podivné fotky, spousty inzerátů, špatné měrné jednotky, kontakt jen pře skype, platba jen předem…eee
@Cuddy píše:
Hlavne proc je na jedne fotce bugaboo 2 a nekde bugaboo 3? Tak o jaky typ se jedna?
Presne taky
Netusi, co prodava, na osoceni z podvodu mi nereagoval-ani nevyvratil, ani nenadaval, jen napsal, zda jsi koupit:-o Predlozene dukazy vubec
@jakanas tak dohromady to je fakt divný, ale jak někdo psal může se jednat o padělek ![]()
@ka2ka Ceny odpovidaji tomu, kdyz se prodavaji padelky z Ciny ![]()
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.