Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte, prosím, někdo zkušenost??? Nechala si zaplatit přes 5tis. za kočárek a slehla se po ní zem ![]()
Na číslo nejdříve reagovala smskama a teď už je ale hluché
A číslo účtu je na nějakého chlápka..to se mi ukazuje na výpisu… Tak nevim, jestli mi to k něčemu bude, kdybych chtěla podat TO…
@jitulebambule a co zkusit banku, že sis spletla číslo? Žes posílala paní a vidíš, že je to pána, tak by to mohli brát jako obohacení.
@1Luca píše:
@jitulebambule a co zkusit banku, že sis spletla číslo? Žes posílala paní a vidíš, že je to pána, tak by to mohli brát jako obohacení.
No to nevim, jestli by prošlo??? Zkoušelas někdy?
Daj ju na policajtov..5 tisic je uz trestny cin kradeze a obohacovania sa..
Teeeda, nikdy bych neposlala predem 5 tisic
ja teda penize posilam predem, ale tolik nikdy…
@JayLee
no ono s dobirkou to take neni vyhra…posilala jsem pani na dobirku a nevyzvedla si to, takze jsem dosla o postovne…ted si alespon vybiram predem na ucet za postu a zaplatis za dobirku a nekdo ti narve do krabice kameny a je to nastejno, hruza dneska ![]()
Nezlob se na mě, ale dobře ti tak!!! Poslat takovou částku dopředu někomu, koho neznáš, kdo nemá žádné hodnocení
Negativní zkušenost taky zkušenost, příště už nenaletíš.
To se to zlodějíčkům podniká, když jsou lidi furt tak blbí
![]()
@MonikaN.89 píše:
Teeeda, nikdy bych neposlala predem 5 tisicja teda penize posilam predem, ale tolik nikdy…@JayLee
no ono s dobirkou to take neni vyhra…posilala jsem pani na dobirku a nevyzvedla si to, takze jsem dosla o postovne…ted si alespon vybiram predem na ucet za postu a zaplatis za dobirku a nekdo ti narve do krabice kameny a je to nastejno, hruza dneska
Taky už jsem vyléčená…holt za blbost se platí…ale ještě nikdy jsem nikomu nenaletěla ![]()
@Krasavicaa píše:
Nezlob se na mě, ale dobře ti tak!!! Poslat takovou částku dopředu někomu, koho neznáš, kdo nemá žádné hodnocení![]()
Negativní zkušenost taky zkušenost, příště už nenaletíš.
To se to zlodějíčkům podniká, když jsou lidi furt tak blbí![]()
No tak pěkně děkuji za podporu!!! Jsem ale asi fakt naivní…komunikace s paní byla super, neviděla jsem žádný problém…holt jsem se do kočárku tak zamilovala, že jsem nepoužívala hlavu ![]()
@JayLee píše:
mas pravdu mno
Možná jsem až zbytečně přísná, ale mě toto hlava prostě nebere
Tolik případů, furt se o tom mluví a lidi to stejně po milionté první, udělají ![]()
@JayLee píše:
mas pravdu mno
Pravdu sice máš, ale to mi moc neporadilo, jak to teď řešit…Myslel jsem, že někdo navrhne nějakou radu, jak o alespoň zkusit vyřešit..ikdyž výsledek bude asi mizivý
Co to TO?
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.