Podvod uživatele Mishicka1

76
16.7.15 14:36

Podvod uzivatele Mishicka1

Zdravim vsechny maminky, prosim nasla by se dalsi maminka ktera byla podvedena uzivatelem Mishicka1? Uz jsme dve. Uzivatel prodaval cervenou Manducu.

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
16.7.15 14:39

@fidysek Fakt? Tak to se přidávám do klubu :zed: Co jsem se dívala na profil, byla on-line 13.7. Ach jo, zřejmě můj první a poslední nákup :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
16.7.15 14:44

Nevim, zda to spolu souvisi, ale uzivatel, ktery jsi velmi rad daval prezdivku misicka s ruznymi variantami a cisly je velmi popularni podvodnik, na mimibazaru, na fb, vsude jsou vypsane jmena, cisla uctu. Zkuste se podivat, je tam i spisove cislo, mozna je to ta sama podvodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
16.7.15 14:46
@fragola píše:
@fidysek Fakt? Tak to se přidávám do klubu :zed: Co jsem se dívala na profil, byla on-line 13.7. Ach jo, zřejmě můj první a poslední nákup :lol: :roll:

Tak to uz jste treti maminka. Ja, jedna mi psala do zprav a ted Vy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
16.7.15 14:48
@MarieOVMUC píše:
Nevim, zda to spolu souvisi, ale uzivatel, ktery jsi velmi rad daval prezdivku misicka s ruznymi variantami a cisly je velmi popularni podvodnik, na mimibazaru, na fb, vsude jsou vypsane jmena, cisla uctu. Zkuste se podivat, je tam i spisove cislo, mozna je to ta sama podvodnice.

A nemate prosim nejaky odkaz? Koukla bych na to ale mam 4mesicniho nespavce a tak nemam moc casu na smejdeni po internetu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20822
16.7.15 15:19

Zdravím,
kontaktovali jsme uživatelku @Mishicka1 a dočasně blokovali její profil. Kdo jste poškozený, napište svou zkušenost do bazarového profilu uživatelky. Pokud nedojde k nápravě, obraťte se společně na oficiální orgány. Policii ČR poskytneme všechny potřebné údaje.

Držím palce,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.7.15 15:30

Bylo by možné ze strany amdniu alespoň zjistit, zda bylo pod stejnou ip adresou založeno více profilu a je to již zkušená podvodnice i na vašem webu? děkujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
16.7.15 15:37
@admin píše:
Zdravím,
kontaktovali jsme uživatelku @Mishicka1 a dočasně blokovali její profil. Kdo jste poškozený, napište svou zkušenost do bazarového profilu uživatelky. Pokud nedojde k nápravě, obraťte se společně na oficiální orgány. Policii ČR poskytneme všechny potřebné údaje.Držím palce,
Monika

Dekujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
16.7.15 15:43

Zkuste pohledat podle emailu nebo jinych insignijí na googlu nebo zde http://www.mimibazar.cz/…_listina.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.7.15 15:55

@MarieOVMUC paní má zamčený profil, její emial neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.7.15 16:03

nesdělení ip adresy adminem

Sdělení: Jde o naše interní nařízení. Nicméně IP adresu potřebuje při vyšetřování Policie, které v případě vyžádání poskytujeme i řadu jiných informací o přihlašování uživatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
16.7.15 16:06
@ilcik17 píše:
@MarieOVMUC paní má zamčený profil, její emial neznám

tak nejak jste spolu o necem komunikovaly, kdyz jste podvedena, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.7.15 16:27

Ano o koupi manducy, paní poslala fotky, fakturu, pokud nás měla v úmyslu podvést, asi nesdělí přesné údaje, že :-)profil má zamčený, její nick je mishicka 1, což víme všici, kdyby admin sdělil profil( nevidím důvod) můžu pak googlit její věci a zjisit bliže podvody :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.7.15 09:49

@ilcik17 @fidysek Holky, teď jsem se dívala na účet a peníze mám vrácené. U mě se teda jednalo jenom o pár Kč, které jsem posílala jako zálohu na poštovné, ale moc mě to potěšilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
17.7.15 12:17
@fragola píše:
@ilcik17 @fidysek Holky, teď jsem se dívala na účet a peníze mám vrácené. U mě se teda jednalo jenom o pár Kč, které jsem posílala jako zálohu na poštovné, ale moc mě to potěšilo ;)

Tak to se tam taky podivam. Jinak budu muset jit na PCR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák