Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravim vsechny maminky, prosim nasla by se dalsi maminka ktera byla podvedena uzivatelem Mishicka1? Uz jsme dve. Uzivatel prodaval cervenou Manducu.
Dekuji
@fidysek Fakt? Tak to se přidávám do klubu
Co jsem se dívala na profil, byla on-line 13.7. Ach jo, zřejmě můj první a poslední nákup
![]()
Nevim, zda to spolu souvisi, ale uzivatel, ktery jsi velmi rad daval prezdivku misicka s ruznymi variantami a cisly je velmi popularni podvodnik, na mimibazaru, na fb, vsude jsou vypsane jmena, cisla uctu. Zkuste se podivat, je tam i spisove cislo, mozna je to ta sama podvodnice.
@fragola píše:
@fidysek Fakt? Tak to se přidávám do klubuCo jsem se dívala na profil, byla on-line 13.7. Ach jo, zřejmě můj první a poslední nákup
![]()
Tak to uz jste treti maminka. Ja, jedna mi psala do zprav a ted Vy ![]()
@MarieOVMUC píše:
Nevim, zda to spolu souvisi, ale uzivatel, ktery jsi velmi rad daval prezdivku misicka s ruznymi variantami a cisly je velmi popularni podvodnik, na mimibazaru, na fb, vsude jsou vypsane jmena, cisla uctu. Zkuste se podivat, je tam i spisove cislo, mozna je to ta sama podvodnice.
A nemate prosim nejaky odkaz? Koukla bych na to ale mam 4mesicniho nespavce a tak nemam moc casu na smejdeni po internetu
![]()
Zdravím,
kontaktovali jsme uživatelku @Mishicka1 a dočasně blokovali její profil. Kdo jste poškozený, napište svou zkušenost do bazarového profilu uživatelky. Pokud nedojde k nápravě, obraťte se společně na oficiální orgány. Policii ČR poskytneme všechny potřebné údaje.
Držím palce,
Monika
Bylo by možné ze strany amdniu alespoň zjistit, zda bylo pod stejnou ip adresou založeno více profilu a je to již zkušená podvodnice i na vašem webu? děkujem
@admin píše:
Zdravím,
kontaktovali jsme uživatelku @Mishicka1 a dočasně blokovali její profil. Kdo jste poškozený, napište svou zkušenost do bazarového profilu uživatelky. Pokud nedojde k nápravě, obraťte se společně na oficiální orgány. Policii ČR poskytneme všechny potřebné údaje.Držím palce,
Monika
Dekujeme.
Zkuste pohledat podle emailu nebo jinych insignijí na googlu nebo zde http://www.mimibazar.cz/…_listina.php
Sdělení: Jde o naše interní nařízení. Nicméně IP adresu potřebuje při vyšetřování Policie, které v případě vyžádání poskytujeme i řadu jiných informací o přihlašování uživatele.
@ilcik17 píše:
@MarieOVMUC paní má zamčený profil, její emial neznám
tak nejak jste spolu o necem komunikovaly, kdyz jste podvedena, ne?
Ano o koupi manducy, paní poslala fotky, fakturu, pokud nás měla v úmyslu podvést, asi nesdělí přesné údaje, že
profil má zamčený, její nick je mishicka 1, což víme všici, kdyby admin sdělil profil( nevidím důvod) můžu pak googlit její věci a zjisit bliže podvody ![]()
@ilcik17 @fidysek Holky, teď jsem se dívala na účet a peníze mám vrácené. U mě se teda jednalo jenom o pár Kč, které jsem posílala jako zálohu na poštovné, ale moc mě to potěšilo ![]()
@fragola píše:
@ilcik17 @fidysek Holky, teď jsem se dívala na účet a peníze mám vrácené. U mě se teda jednalo jenom o pár Kč, které jsem posílala jako zálohu na poštovné, ale moc mě to potěšilo
Tak to se tam taky podivam. Jinak budu muset jit na PCR
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.