Podvod uživatele Mishicka1

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
17.7.15 12:19

@fidysek Snad to nebude potřeba. Držím palec :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
17.7.15 15:44
@fidysek píše:
Tak to se tam taky podivam. Jinak budu muset jit na PCR

Tak me se nic nevratilo takze pujdu na PCR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
17.7.15 17:21

Zdravím,
uživatelka @Mishicka1 nás kontaktovala přes mail s tím, že do týdne všem podvedeným vrátí peníze.

Prosím o info, až své peníze dostanete zpět.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.7.15 17:26

Myslím, že by uživatelka měla napsat zprávy nám, být s námi v kontaktu, pokud jí to admin umožní nebo zaslat soukromý email, na který s ní budeme komunikovat?!!! To, že peníze vrátí( dost o tom pochybuji) nemění nic na tom, že se dopustila podvodu, takže podání TO na PČR je na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
17.7.15 17:35

Uživatelka je blokovaná, aby nedošlo k dalším podvodům. Jen tlumočím, že se ozvala.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
17.7.15 18:10

Dekuji Adminu za informaci. Kazdopadne ja TO podam a stahnu az po navraceni penez. Slib je jedna vec a skutecnost druha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.8.15 14:05

@fidysek @ilcik17 Holky, můžu se zeptat, jak to dopadlo? Dneska jsem se dívala na účet a až teď jsem pochopila, proč mi Mishicka1 poslala na účet navíc 1Kč - připsala tam zprávu pro vás, že se vám omlouvá a že do týdne peníze vrátí. Byla to zpráva z 20.7., bohužel jsem si poznámky všimla až dnes :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
6.8.15 15:27

@fragola Me neposlala zpet ani korunu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
10.8.15 20:04

Omlouvám se

Holky všem se moc omlouvám. Peníze jsem Vám všem chtěla vrátit. Ale bohužel jsem neměla přístup ani k internetovému bankovnictví ani sem, abych zjistila čísla účtu. Ilcik17 jsem již peníze vrátila nyní pracuji na tom Vám ostatním je též vrátit. Dostala jsem se teprve dnes do zpráv. Omlouvám se Vám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.8.15 21:55

Dobrý večer paní Polláková, koukl ajsem po vašem příspěvku na účet a vrátila jste mě to o jsem vám poslala, nicméně to z důvodu, že jsem kontaktovala českou spořitelnu, která vás vyzvala k vrácení peněz, tato součinnost české spořitelny mě stála další peníze a to poplatek 300 Kč, budu považovat za vyřízené i s omluvou až mě bude vrácena i tato čáskta, kterou si můžete na ČS ověřit. To, že jak píšete jste byla v tíživé situaci vás neomlouvá v tom, že budete okrádat maminky na mateřské, které ve většině případů počítají každopu korunu ani bych se nedivila, kdyby jste měla více poheldávek a vytloukat klín klínem není řešení. Rovněž se budu připojovat k trestnímu řízení proti vaší osobě, protože mě vaš počin stál nejen další peníze( 300 kč) ale i čas, který jsem mohla trávit se svoji dcerou než řešit váš podvod. Pokud mě dále chcete kontaktovat můžete do zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
10.8.15 22:02

@ilcik17 krasne napsane! Ja stale nic nemam a pochybuji ze mit budu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
11.8.15 09:52

Ano až po dopisu od banky jelikož jak znovu opakuji nemohla jsem se přihlásit tudíž neznala číslo účtu. A pro fidysek vam jsem penize odeslala a mam na to potvrzeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.8.15 11:00
@Mishicka1 píše:
Ano až po dopisu od banky jelikož jak znovu opakuji nemohla jsem se přihlásit tudíž neznala číslo účtu. A pro fidysek vam jsem penize odeslala a mam na to potvrzeni

A mohla bych vedet kdy? Podivam se na to a pokud to bude souhlasit stahnu TO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
18.8.15 17:11
@admin píše:
Zdravím,
uživatelka @Mishicka1 nás kontaktovala přes mail s tím, že do týdne všem podvedeným vrátí peníze.

Monika
@admin píše:
Zdravím,

Monika

Dobry den,

Tak penize stale nevratila.

Pekny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
18.8.15 17:14
@admin píše:
Zdravím,

Monika
@admin píše:
Zdravím,

Monika

Dobry den,

Tak penize stale nevratila.

Pekny den
@Mishicka1 píše:

Tak jsem se divala a neposlala jste nic! Takze jste zlodejka a lharka a jsem rada ze to resi PCR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák