Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Poradíte, prosím? Jdou nějak v části Můj bazar v kategorii Smazané inzeráty ÚPLNĚ odstranit některé smazané inzeráty? Začínám v tom mít trochu borčus, co je skutečně prodané a co se mezi smazané inzeráty dostalo jen proto, že mi to tam prostě po pár měsících „spadlo“ z aktuálních inzerátů.
Existuje taková možnost vůbec? Případně pokud ne, neuvažují admini @admin o nějakém zlepšováku, že by si každý inzerent ve svých smazaných inzerátech mohl prodané věci úplně smazat nebo aspoň označit třeba nějakou hvězdičkou nebo tak něco?
Díky za rady ![]()
Zdravím,
máte pravdu, teď je všechno dohromady. Pořešíme, zda by se to nedalo nějak oddělit.
Nepomohlo by třeba, kdyby neaktuální inzeráty padaly do složky „pozastavené“?
Monika
@admin Výborný nápad, to by mi úplně stačilo. Ze složky „pozastavené“ už bych to lehce čas od času roztřídila, prodané smazala a neprodané obnovila. Super
Škoda, že se nevyjádří ještě někdo další. Nerada bych, aby se kvůli mě změnil systém, který třeba ostatním vyhovuje…
A byla by i možnost smazat úplně inzerát? Když jej třeba dáme i omylem vícekrát, tak ať nám tam nezavází? ![]()
Děkuji ![]()
Zdravím,
@Daja94 pokud inzerát smažete, měl by se stáhnout z nabídky a objevit se pouze v kategorii Smazané inzeráty. ![]()
adminka Zuzka
Děkuji.. ano, je to tam
Já myslela úpně jakoby „vysypat koš“ ![]()
@admin Sly by prosim inzeraty smazat uplne?
Nevidim jediny duvod, aby byly k dohledani, i kdyz s poznamkou, ze je vec prodana. Toto mi na mistnim bazaru docela vadi.Na MK je mozne inzerat smazat a jiz se nikde nezobrazuje.
Dekuji za zvazeni ![]()
Dobrý den,
inzeráty úplně smazat bohužel nejdou.
Hezký den ![]()
Admin Andy
@admin píše:
Dobrý den,inzeráty úplně smazat bohužel nejdou.
Hezký den
Admin Andy
Andy, dekuji za odpoved ![]()
Mohu znat duvod?
Pro mne je to duvod zde dalsi inzeraty jiz nepridavat. Drive jsem o nemoznosti smazat inzerat nevedela, jinak bych zde vubec neinzerovala. (Stavajici funkce smazani skutecne neni, ac to tak nazyvate
).
@admin píše:
Dobrý den,inzeráty úplně smazat bohužel nejdou.
Hezký den
Admin Andy
Andy, dekuji za odpoved ![]()
Mohu znat duvod?
Pro mne je to duvod zde dalsi inzeraty jiz nepridavat. Drive jsem o nemoznosti smazat inzerat nevedela, jinak bych zde vubec neinzerovala. (Stavajici funkce smazani skutecne neni, ac to tak nazyvate
).
Dobrý den,
smazáním inzerátu ho stáhnete z nabídky. Záložka smazané inzeráty tedy slouží jako takový archiv inzerátů. Zatím jsme měli zpětnou vazbu, že prodejci chtějí mít přehled o veškeré své nabídce.
Nebo funkci používají v případě, že jedou na dovolenou a nechtějí nechat inzerát aktivní. Nebo je zboží rezervované, ale ještě ne prodané.
Děkujeme Vám za zpětnou vazbu, zohledníme ji při dalším vývoji bazaru.
Pěkný den ![]()
Monika
Pravda, také mi lidé reagují na smazané inzeráty, je to nepříjemné.
@Omiii píše:
Dobrý den, mám problém s bazarem.
I přes to, že žádný inzerát není aktivní, neustále mě kontaktují lidé, že by dané zboží koupili a nedokáží pochopit, že zboží již nemám když vidí inzerát..
Jak je to možné? Šlo by to nějak pořešit, či inzeráty úplně smazat?
Stává se mi to samé. Co s tím?
@admin
@Aries6 píše:
Stává se mi to samé. Co s tím?@admin
Dobrý den,
děkuji za Vaši připomínku. Problému jsme si vědomi a momentálně pracujeme na jeho zlepšení. Prosím Vás tedy ještě o trpělivost.
Děkuji a přeji krásné odpoledne ![]()
adminka Eliška
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.