Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kdo se postupně zbavujete výbavy po dětech:
jaký na to máte systém?
jak na to?
mám tu hromady, krabice a všecko možné… a nevím kde začít a jak začít
![]()
nafotit to v hromádkách, nebo spíš po kusech?
dáváte to na různé bazary, nebo jenom na jeden?
@budi tak si popremyslej, jak bys chtela nakupovat ty. Obleceni mozna v hromadkach, zbytek po kusech.
Davam na ruzne bazary a fotim hned jak to nepotrebujeme…nekdy se proda lip hromadka nekdy kus, to je jak kdy…a rozhodne plati, ze cim hezci fotka, tim vetsi sance
Dělám takhle:
Fotila jsem vždy stejné věci od každé velikosti. Např. když jsem měla 5 bodyček ve stejné velikosti, dala jsem je pod jeden inzerát. Když mi od každé velikosti zbávalo už jen pár kousků, tak jsem udělala balík za výhodnou cenu, abych se zbavila všech věcí. Prodávám asi na 5 různých inzertních stránkách - je tak větší šance, že se prodá ![]()
Díky, já spíš i myslela, jak to celkově děláte doma s těmi věcmi…
jakože nafotíte a pak to máte nějak označeno, kde to všecko máte?
nafotíte balíčky a jak je ukládáte, aby se to nerozházelo? do sáčků?
mám tu tolik krabic oblečení, zimní letní, klučičí holčičí… a chci se toho rychle zbavit, jednak potřebuju finanční injekci a jednak si chci pojistit, že nepřijde další dítě
![]()
@budi S prodejem neporadím, mě se to tu zatím všechno válí v ikea taškách… ale myslíš, že se prodejem pojistíš, že další nepřijde
s ohledem na Murphyo zákony bych to viděla spíš všechno pečlivě uložit - to je jistější pojiska ![]()
Tak bude léto, zaměřila bych se asi nejdřív na tohle, zimní věci mají teď čas
Já prodej vzdala. Nakonec jsem se rozhodla, že se pokusím prodat akorát takové ty dražší věci - plíny, kolíbku, lehátko, kombinézy, hrazdičku a zbytek jsem rozdala a dala do kontejneru na oblečení pro diakonii. Ostatní jsem doteď nebyla schopná nafotit, tak jsem docela ráda, že jsem se zbavila aspoň toho oblečení ![]()
@Amys mám to úplně stejně.. modlím se za každou těhotnou příbuznou či kam, arádku a hlavně už to nechci zpět
navíc tolik práce a času to žehlit, fotit atd.. sem lempl, no ![]()
@Krrysa píše:
@Amys mám to úplně stejně.. modlím se za každou těhotnou příbuznou či kam, arádku a hlavně už to nechci zpětnavíc tolik práce a času to žehlit, fotit atd.. sem lempl, no
My nemluv. Jsem pracně nafotila těhotenské oblečení a otěhotněla sestřenice, takže na web už jsem to házet nemusela ![]()
@budi Nejdřív jsem to nabídla švagrové, za pár korun, vzala si holčičí oblečení. Druhé švagrové jsem dala za pár korun kočár a spol., měla zrovna první dítě. Jen u těch nejdražších věcí jsem si řekla o pár korun, to hnusnější jsem jim dala zadarmo. Echt drahé věci jako šátek jsem prodala zvlášť ve specializovaném bazaru na nošení (to příbuzné nechtěly). Velké věci jako sedačku na kolo se pokouším na FB místním lidem, nechce se mi to posílat. Zbytek půjde do kontejneru nebo daruju, nevyplatí se mi zadávat do MMB apod. každé tepláčky.
@Amys já jsem ještě byla schopná tak nafotti třeba kočár a i u toho jsem kafrala, že ho musím dvě hodiyn drhnout… takže ho radši nechám kakamrádce za pár šupů špinavej
sem na tohle opravdu lempl.. mám 4 děti, takže máme nějakých 6 plných těch největších samla boxů hadrů.. a prost ěvšechn to přepírat, sušit, žehlit, foftit a atd.. nato nemám
jo atěhu hadry teď jsme enplánovaně otěhotnělůa po páté… říkám si, ještě že jsme to nikomu nedala, ale pak mi došlo, že jsem zhubla 20 kg a to oblečení můžu použít jako plachtu na stan ![]()
Dobrý den,
možná by Vám kromě zdejších rad uživatelek mohlo pomoci také našich 12 tipů, kterými nalákáte kupující. Také si můžete zkusit projít jednotlivé kategorie bazárku a načerpat tak inspiraci ![]()
Přeji pěkný den,
adminka Martina
@Krrysa píše:
@Amys já jsem ještě byla schopná tak nafotti třeba kočár a i u toho jsem kafrala, že ho musím dvě hodiyn drhnout… takže ho radši nechám kakamrádce za pár šupů špinavejsem na tohle opravdu lempl.. mám 4 děti, takže máme nějakých 6 plných těch největších samla boxů hadrů.. a prost ěvšechn to přepírat, sušit, žehlit, foftit a atd.. nato nemám
Já mám jen dvě děti a taky na to nemám
. Jak jsem se radovala, že švagrová má taky holku. A druhá, že nemá moc peněz a bude chtít starou výbavu. Stejně toho zbývají hromady!
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.