Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Krrysa píše:
@Amys já jsem ještě byla schopná tak nafotti třeba kočár a i u toho jsem kafrala, že ho musím dvě hodiyn drhnout… takže ho radši nechám kakamrádce za pár šupů špinavejsem na tohle opravdu lempl.. mám 4 děti, takže máme nějakých 6 plných těch největších samla boxů hadrů.. a prost ěvšechn to přepírat, sušit, žehlit, foftit a atd.. nato nemám
Já mám jen dvě děti a taky na to nemám
. Jak jsem se radovala, že švagrová má taky holku. A druhá, že nemá moc peněz a bude chtít starou výbavu. Stejně toho zbývají hromady!
Po prvním jsem něco málo prodala, něco rozdala, něco si schovala. Teď po druhém si zase něco schovám na památku, zbytek dám do Klokánku, případně pokud bude v okolí nějaká těhotná kamarádka. Bazary jsou přesycené.
Díky všem za postřehy!!
taky bych prodávala ty hezčí a dražší věci, vše „horší“ ale přesto použitelné vozíme do azylového domu pro matky s dětmi… dovezla jsem tam toho hodně, co jsem vyřadila rovnou…
ale mám třeba i věci, které jsem šila a děti z toho vyrostly.. a to je mi tak nějak líto dát do kontejneru/azyláku… a nevím jak to prodat. jestli za normální cenu, nebo třeba trošku dráž, co myslíte?
Ja jen doplnim k uz napsanemu… Je treba prodavat sezonne. Tj. pred letem sandalky, letni sety apod. Ted asi tezko prodas napr. zimni kombinezu nebo fusak…
Prodava dobry dojem. Tj. skvela fotka, bez rusivych efektu v pozadi jako je napr. neuklizeny pokoj.
Cenu je treba nasadit tak, aby se to kupujicimu vubec vyplatilo, kdyz se cena navysi jeste o postovne…
Osobne prodavam jen hodnotnejsi veci. Ostatni jsem vetsinou porozdavala nebo primo vyhodila do kontejneru s oblecenim.
@budi No za me je lepsi vzdycky prodat za min penez, nez neprodat vubec… ![]()
Takový nic moc hadříky dávám do kontejneru na textil. ostatní nafotím na několik kusů od každé velikosti. Nebaví mě prodávat po jednom to bych se ufotila a než to dám na net uff ![]()
Po synovi jsem všechno dala kamarádce a jak jsem byla ráda že jsem se toho zbavila. Teď co už mu není hned nafotím a dám na různé bazary a po holce taky hned prodávám. Nemám ráda když se mi válí doma různé tašky a pytle s oblečením.
Nesnažím sen na tom vydělat. Dávám to za příznivé ceny, chci se toho hlavně zbavit. ![]()
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.