Jaký máte systém na prodej výbavičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2889
11.5.15 14:44
@Krrysa píše:
@Amys já jsem ještě byla schopná tak nafotti třeba kočár a i u toho jsem kafrala, že ho musím dvě hodiyn drhnout… takže ho radši nechám kakamrádce za pár šupů špinavej :mrgreen: sem na tohle opravdu lempl.. mám 4 děti, takže máme nějakých 6 plných těch největších samla boxů hadrů.. a prost ěvšechn to přepírat, sušit, žehlit, foftit a atd.. nato nemám :mrgreen:

Já mám jen dvě děti a taky na to nemám :-). Jak jsem se radovala, že švagrová má taky holku. A druhá, že nemá moc peněz a bude chtít starou výbavu. Stejně toho zbývají hromady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
11.5.15 14:54

Po prvním jsem něco málo prodala, něco rozdala, něco si schovala. Teď po druhém si zase něco schovám na památku, zbytek dám do Klokánku, případně pokud bude v okolí nějaká těhotná kamarádka. Bazary jsou přesycené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.5.15 15:42

Díky všem za postřehy!!

taky bych prodávala ty hezčí a dražší věci, vše „horší“ ale přesto použitelné vozíme do azylového domu pro matky s dětmi… dovezla jsem tam toho hodně, co jsem vyřadila rovnou…

ale mám třeba i věci, které jsem šila a děti z toho vyrostly.. a to je mi tak nějak líto dát do kontejneru/azyláku… a nevím jak to prodat. jestli za normální cenu, nebo třeba trošku dráž, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
11.5.15 18:13

Ja jen doplnim k uz napsanemu… Je treba prodavat sezonne. Tj. pred letem sandalky, letni sety apod. Ted asi tezko prodas napr. zimni kombinezu nebo fusak…
Prodava dobry dojem. Tj. skvela fotka, bez rusivych efektu v pozadi jako je napr. neuklizeny pokoj.
Cenu je treba nasadit tak, aby se to kupujicimu vubec vyplatilo, kdyz se cena navysi jeste o postovne…
Osobne prodavam jen hodnotnejsi veci. Ostatni jsem vetsinou porozdavala nebo primo vyhodila do kontejneru s oblecenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
11.5.15 18:14

@budi No za me je lepsi vzdycky prodat za min penez, nez neprodat vubec… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
11.5.15 22:25

Takový nic moc hadříky dávám do kontejneru na textil. ostatní nafotím na několik kusů od každé velikosti. Nebaví mě prodávat po jednom to bych se ufotila a než to dám na net uff :mrgreen:
Po synovi jsem všechno dala kamarádce a jak jsem byla ráda že jsem se toho zbavila. Teď co už mu není hned nafotím a dám na různé bazary a po holce taky hned prodávám. Nemám ráda když se mi válí doma různé tašky a pytle s oblečením.
Nesnažím sen na tom vydělat. Dávám to za příznivé ceny, chci se toho hlavně zbavit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák