Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@admin píše:
Opravdu je nutná taková reakce?Zvažte přidávání podobných komentářů do diskuzí.
@jitulebambule Již jsme spolu komunikovaly v diskuzi Podvod na bazaru emimino. Paní jsme kontaktovaly, ale toto už řešte přes Policii - jedná se o trestný čin. Je mi líto, že máte takovou zkušenost.
Monika
Vím, že jsme to řešily…jen jsem doufala v nějakou radu od jiných napálených mamin…
Ježíš holky, jak já jsem dostala doma vynadáno! Čas od času jsou u obchody stánky a je tam velkým písmem napsáno ČIŠTĚNÍ BRÝLÍ ZDARMA. Předváděči odchytávají lidi s brýlemi a nutějí jim zázračné spreje. Sice vám obchodníci vyčistí brýle zdarma, ale začnou vám vnucovat zázračné ceny za ty spreje. Několik sprejů třeba se slevou. Třeba tři úžasné spreje za tisícovku. Já byla tak blbá, že jsem se nechala ukecat a jeden sprej jsem si vzala. Mám ho ještě doma, jmenuje se OPTIGLEIN. Jenže ta předváděčka měla dlouhé ostré nehty. Poškrábala mě skla od brýlí, musela jsem je nechat vyměnit a tato sranda mě přišla na 4000 Kč ![]()
@chipsa píše:
Ježíš holky, jak já jsem dostala doma vynadáno! Čas od času jsou u obchody stánky a je tam velkým písmem napsáno ČIŠTĚNÍ BRÝLÍ ZDARMA. Předváděči odchytávají lidi s brýlemi a nutějí jim zázračné spreje. Sice vám obchodníci vyčistí brýle zdarma, ale začnou vám vnucovat zázračné ceny za ty spreje. Několik sprejů třeba se slevou. Třeba tři úžasné spreje za tisícovku. Já byla tak blbá, že jsem se nechala ukecat a jeden sprej jsem si vzala. Mám ho ještě doma, jmenuje se OPTIGLEIN. Jenže ta předváděčka měla dlouhé ostré nehty. Poškrábala mě skla od brýlí, musela jsem je nechat vyměnit a tato sranda mě přišla na 4000 Kč
Těmto já se vyhýbám obloukem
i těm co prodávají parfémy a jiné cetky ![]()
Jednou jsem u nich byla hledat brigádu, je to cca 10let, jako 16ti letá studentka. No za jeden den jsem toho měla plný brejle a bylo mi z toho zle. Na to nemám, takto lidi okrádat a nutit jim humáče ![]()
@jitulebambule píše:
Máte, prosím, někdo zkušenost??? Nechala si zaplatit přes 5tis. za kočárek a slehla se po ní zem
5 tis předem? jsi dobrý šílenec..
@jitulebambule píše:
@JayLee A kdo ti dneska pošle zboží bez platby předem?!?!
když to není podvodník, tak pošle na dobírku - po zaplacení poštovného.
Taky platim na internetu za všechno predem, ale jen male castky. Kocar jsem také kupovala za 5 tis. na MMB, ale poslala jsem pani postovne predem (asi 250 Kc) a ona me kocarek na dobirku. Spokojenost na obou stranach…
@AnastazieB píše:
Taky platim na internetu za všechno predem, ale jen male castky. Kocar jsem také kupovala za 5 tis. na MMB, ale poslala jsem pani postovne predem (asi 250 Kc) a ona me kocarek na dobirku. Spokojenost na obou stranach…
No příště bych to tak taky jistě udělala…jenže, pozdě bycha honiti, že?!!!
Tak dneska jdu na policii podat to TO…sice asi prašule neuvidim, ale nedaruju jí to
Držte pěstiiiiii!!!
@jitulebambule píše:
Tak dneska jdu na policii podat to TO…sice asi prašule neuvidim, ale nedaruju jí toDržte pěstiiiiii!!!
To je dobře ![]()
@jitulebambule tak dej vědět, možná budeš překvapená až ti řeknou, že už si o ní vedou spis… ![]()
@cecil7 píše:
@jitulebambule tak dej vědět, možná budeš překvapená až ti řeknou, že už si o ní vedou spis…
No, nedivila bych se
Dám, dík ![]()
No je to pokud dodržujete předpisy, tak určitě spíše hodina… a také to znamená 500Kč za benzín. Takže pokud někdo nemá služební auto a možnost, aby se to ztratilo někde ve firemních nákladech, tak docela vysoká suma ve srovnání se 200Kč poštovného. To je pro pořádek, že chápu proč to paní přehodnotila. Také jsem objednávala kočárek a platila předem a zas a druhou stranu jsem jej i prodávala za platbu předem. Takže je to zcela normální postup.
@Krasavicaa píše:
100km je otázka 45minutA to není taková trága. Příště už se ti to nestane. Ber to jako zkušenost. Podej to oznámení, prachy už nejspíš neuvidíš, ale snad se to nějak pohne. Třeba nejsi sama a vyšplhá se to na nějakou větší částku
předchozí reakce byla k tomuto… nějak se mi to hodilo až nakonec
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.