Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Áááááááááá jééééééééé, vypadá to na slušnou hádku. Holky, hop-hop
![]()
@chipsa píše: Áááááááááá jééééééééé, vypadá to na slušnou hádku. Holky, hop-hop![]()
Prosímtě, se s ní budu zahazovat
![]()
@chipsa píše: Áááááááááá jééééééééé, vypadá to na slušnou hádku. Holky, hop-hop![]()
tam mi fakt za to nestojí ![]()
Jejda holky, to jsem nechtěla, rozpoutat mým tématem takovou bouřku!!! ![]()
Jo a pro zasvěcené…policie jsem bohužel musela odložit na zítra…sekla jsem se v práci a ještě k tomu jsem musela „odevzdat“ auto manžovi (nebydlíme ve městě), takže zítra už se snad konečně zadaří!!! Určo dám info ![]()
@veraku píše:
No je to pokud dodržujete předpisy, tak určitě spíše hodina… a také to znamená 500Kč za benzín. Takže pokud někdo nemá služební auto a možnost, aby se to ztratilo někde ve firemních nákladech, tak docela vysoká suma ve srovnání se 200Kč poštovného. To je pro pořádek, že chápu proč to paní přehodnotila. Také jsem objednávala kočárek a platila předem a zas a druhou stranu jsem jej i prodávala za platbu předem. Takže je to zcela normální postup.
@jitulebambule píše:
Jejda holky, to jsem nechtěla, rozpoutat mým tématem takovou bouřku!!!
Jo a pro zasvěcené…policie jsem bohužel musela odložit na zítra…sekla jsem se v práci a ještě k tomu jsem musela „odevzdat“ auto manžovi (nebydlíme ve městě), takže zítra už se snad konečně zadaří!!! Určo dám info
Hlavně se na to nevykašli, ju? ![]()
@Krasavicaa píše:
Hlavně se na to nevykašli, ju?
No tak to určitě ne, neboj!!!
Včera jsem dostala takový rodeo od manži, že už alespoň pro vylití nervů tam dojedu!!! ![]()
@jitulebambule píše:
No tak to určitě ne, neboj!!!
Včera jsem dostala takový rodeo od manži, že už alespoň pro vylití nervů tam dojedu!!!
No, moc se mu nedivím
![]()
@Krasavicaa píše:
No, moc se mu nedivím![]()
![]()
Já taky ne, ale zároveň… věděl o tom, že to posílám, nedůvěřoval, pindal, ale nechal mě to poslat… Takže za to malilinko taky mohl ![]()
Kdyby jsme neodjížděli na dovču a já nechvátala s posláním peněz, aby mi kočár někdo nevyfouknul, tak by to třeba dopadlo jinak…ale kdyby kdyby!!!
Tak ženy, po krátké odmlce jsem tu…na policii jsem byla, ale zrovna měli výjezd, tak mě „odšoupli“ na další den…takže jsem vlastně to TO zatím nepodala, ale co je zajímavější, dnes začal mobil paní opět fungovat. Sice mi ho nebrala, ale reagovala na sms a že prý byla na ARU a že z nemocnice nic nevyřeší a až bude doma, že se dočkám…Po více jak týdnu, kdy bylo číslo hluché a já nevěděla na čem jsem mi napíše tohle a ještě jakoby uraženě, co jí vlastně furt otravuju
Tak Vám nevim, jestli čekat nebo co vlastně bude ![]()
@jitulebambule píše:
Tak ženy, po krátké odmlce jsem tu…na policii jsem byla, ale zrovna měli výjezd, tak mě „odšoupli“ na další den…takže jsem vlastně to TO zatím nepodala, ale co je zajímavější, dnes začal mobil paní opět fungovat. Sice mi ho nebrala, ale reagovala na sms a že prý byla na ARU a že z nemocnice nic nevyřeší a až bude doma, že se dočkám…Po více jak týdnu, kdy bylo číslo hluché a já nevěděla na čem jsem mi napíše tohle a ještě jakoby uraženě, co jí vlastně furt otravujuTak Vám nevim, jestli čekat nebo co vlastně bude
Řekni jí, že má do pátku na to, aby ti poslala peníze, nebo že na ni okamžitě podáváš trestní oznámení… Je středa, takže když ti to dnes pošle, v pátek to máš.
@Krasavicaa píše: Řekni jí, že má do pátku na to, aby ti poslala peníze, nebo že na ni okamžitě podáváš trestní oznámení… Je středa, takže když ti to dnes pošle, v pátek to máš.
Myslíš??? Napsala jsem jí, že peníze za ní může poslat kdokoli, když ona je v nemocnici… Ale už neodepsala ![]()
@jitulebambule píše:
Myslíš??? Napsala jsem jí, že peníze za ní může poslat kdokoli, když ona je v nemocnici… Ale už neodepsala
Tak to podej. Nečekej a podej. A napiš jí, že TO je podané a stáhneš ho pouze v případě, že ti peníze do určitého data přijdou.
@Krasavicaa píše:
Tak to podej. Nečekej a podej. A napiš jí, že TO je podané a stáhneš ho pouze v případě, že ti peníze do určitého data přijdou.
Jsem stejně takovej důvěřivej vůl, fakt! Nechám jí čas na reakci do večera!!! Ale pak jdu na ní…
Zas si ale říkám, kdyby to byla nějaká podvodnice, že už se mi na tom čísle po týdnu neozve…
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.
Jasný přehazuju je v koutě vidlemi, aby mi nehnily